Gelinlik Modelleri 1 saatte karar verilen gelinlik ve ayakkabı..

melodu

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
71
0
296
İzmir
İşte bunlarda benim İzmir Şenlet Modaevinden alınan gelinliğim ve internetten aldığım dolgu topuk ayabbılarım..

mutluluklar canım,gelinliğin çok yakışmış,ayakkabın da çok rahat gibi duruyor,gelinliğine göre biraz kaba gibi duruyor ama önemli olan rahatlık diyorum,mesela ben çok şık bir babet giymiştim düğünümde

gelinlik modelinizi daha öncelerden de biliyorum, görmüştüm yani...
gerçekten çok güzel..çok da yakışmış.. mutlulukla giyinin inşallah...

ayakkabınıza gelince, dolgu topuk hiç kullanmadım genelde çok rahat olduğunu söylüyorlar.. herhalde sizde onu düşündünüz..
rahat rahat oynayın

gelinliğiniz çok güzel olmuş gerçekten,ayakkabı da doğru tercih.....ben babetimsi bişey giymiştim rahat olayım diye:) zaten gözükmeyecek...bol bool oynarsınız:)

gelinliğin çok güzel gerçekten,çokta yakışmış sana canım,ayakkabı biraz günlük gibi gözüküyor ama zaten o koşuşturmada kimse görmüyor,rahat olması daha önemli bence.

allah mesut etsin

çok sağol canım,dolgu topuk en fazla bu kadar kibar oluyo maalesef.çok zarif ayabbakılar beğendim ama hamile olduğum için cesaret edemedim o kadar saat.rahatlık en önemlisi :)

güzelmıs canım gelınlıgın yakısmıs ama hamıs görünüyosunuz dugunun oldu mu

Gelinliğin çok hoş canım ayakkabında rahatlık açısından güzel modelini beğenmedim mutluluklar

gelinliğe bayıldım ayakkabıyı aslında pek beğenmemiştim
ama hamiş olduğunuzu bilmiyorum çok uygun düşünmüşsünüz:)
çok güzel gelin olmussun allah'm bende istiyorum:))::):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…