• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 1 saatte karar verilen gelinlik ve ayakkabı..

melodu

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
71
0
296
İzmir
İşte bunlarda benim İzmir Şenlet Modaevinden alınan gelinliğim ve internetten aldığım dolgu topuk ayabbılarım..
$IMG_2667.jpg
$IMG_2651.jpg

mutluluklar canım,gelinliğin çok yakışmış,ayakkabın da çok rahat gibi duruyor,gelinliğine göre biraz kaba gibi duruyor ama önemli olan rahatlık diyorum,mesela ben çok şık bir babet giymiştim düğünümde :49:

gelinlik modelinizi daha öncelerden de biliyorum, görmüştüm yani...
gerçekten çok güzel..çok da yakışmış.. :nazar: mutlulukla giyinin inşallah...

ayakkabınıza gelince, dolgu topuk hiç kullanmadım genelde çok rahat olduğunu söylüyorlar.. herhalde sizde onu düşündünüz..
rahat rahat oynayın :64:

gelinliğiniz çok güzel olmuş gerçekten,ayakkabı da doğru tercih.....ben babetimsi bişey giymiştim rahat olayım diye:) zaten gözükmeyecek...bol bool oynarsınız:)

gelinliğin çok güzel gerçekten,çokta yakışmış sana canım,ayakkabı biraz günlük gibi gözüküyor ama zaten o koşuşturmada kimse görmüyor,rahat olması daha önemli bence.

allah mesut etsin :nazar:

mutluluklar canım,gelinliğin çok yakışmış,ayakkabın da çok rahat gibi duruyor,gelinliğine göre biraz kaba gibi duruyor ama önemli olan rahatlık diyorum,mesela ben çok şık bir babet giymiştim düğünümde :49:

çok sağol canım,dolgu topuk en fazla bu kadar kibar oluyo maalesef.çok zarif ayabbakılar beğendim ama hamile olduğum için cesaret edemedim o kadar saat.rahatlık en önemlisi :)

güzelmıs canım gelınlıgın yakısmıs :nazar::nazar::nazar:ama hamıs görünüyosunuz dugunun oldu mu

Gelinliğin çok hoş canım ayakkabında rahatlık açısından güzel modelini beğenmedim mutluluklar :nazar:

gelinliğe bayıldım ayakkabıyı aslında pek beğenmemiştim
ama hamiş olduğunuzu bilmiyorum çok uygun düşünmüşsünüz:)
çok güzel gelin olmussun allah'm bende istiyorum:))::):):)

Back