• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 saatte bir idrara çıkmak ve ateş basması hamilelik belirtisi olabilir mi

insallah sende hamilesindir canim benim bel agrim var karnima sanci giriyor batma gibi bir his var gogus ucumda benek benek biseyler cikmaya basladi karnim cok gurulduyo surekli tuvalete gidiyorum akintim var bide su gibi boyle
Göğüs ucum benimde öyle kabarcıklar oldu ve hassaslasti belimdede ara ara ağrı oluto hayirliai olsun bakalım ne zaman test yapacaksın

Göğüs ucum benimde öyle kabarcıklar oldu ve hassaslasti belimdede ara ara ağrı oluto hayirliai olsun bakalım ne zaman test yapacaksın
adetim 29unda ama ben 22sinde yapmayi dusunuyoruk
Uygulamaya göre 15 gün var daha ademinin gecmesini bekliycemama sen test yaptığında 5 gün kalacak bence erken olabilir ama yinede yap varsa silik dahi olsa çıkar inşallah vardır
yapayim da dedigin gibi silik cikar belki 5 gun sonra yaparim yine

Merhaba

Öncelikle bat a 2 gün var
Yaklaşık 1 haftadır sık idrara çıkmaya başladım. 2 3 gündür de yüzüme ateş basıyor sürekli. Yüzüm hep kırmızı hatta. Arada kasıklarım da batmalar oluyo. Bu belirtilerden başka hiç bir belirtim yok yani hep adete 1 hafta kala göğüslerim çok hassaslaşırdı bu sefer hiç acıma ağrı falan yok. Bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
Canim aynısını bende yaşıyorum yüzüm gözlerimin ici vücudum felaket derecede cok sıcak günde 1 2 kez tuvalete giden ben artık her an gidiyorum özellikle haraket ettikçe daha çok idrara cikiyorum 2 güne adet olcam ama dayanamdim kan testi verdim ve 18 çıktı 🥰 çok şükür hamileyim bence sende hamilesin

Back