• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 saatte bir idrara çıkmak ve ateş basması hamilelik belirtisi olabilir mi

melikeesrcmrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
3
1
1
28
Merhaba

Öncelikle bat a 2 gün var
Yaklaşık 1 haftadır sık idrara çıkmaya başladım. 2 3 gündür de yüzüme ateş basıyor sürekli. Yüzüm hep kırmızı hatta. Arada kasıklarım da batmalar oluyo. Bu belirtilerden başka hiç bir belirtim yok yani hep adete 1 hafta kala göğüslerim çok hassaslaşırdı bu sefer hiç acıma ağrı falan yok. Bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba

Merhaba

Yaklaşık 1 haftadır sık idrara çıkmaya başladım. 2 3 gündür de yüzüme ateş basıyor sürekli. Yüzüm hep kırmızı hatta. Arada kasıklarım da batmalar oluyo. Bu belirtilerden başka hiç bir belirtim yok yani hep adete 1 hafta kala göğüslerim çok hassaslaşırdı bu sefer hiç acıma ağrı falan yok. Bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
Daha dun yazmistim yuzume ates basmasi cok dikkatimi cekti diye. Diger belirtilerinde vardi. Bata 6 kala deminden 17.33le hamile oldugumu ogrendim. Sende kan ver muhakkak cikar🥰

Merhaba

Bende tam tersi üşüme gelirdi bana hatta ayaklarımın altı soğuk olurdu idrar sık çıkardım bende bir hafta kala ama senin gibi her adet döneminde göğüslerim agrirdj ama o ay hiç ağrımadı hatta hiç adet belirtisi yaşamadım .çok şükür kızım suan yanımda yatıyor 🥰🥰 insallh sende hamjlesindir 🤲🏻

Daha dun yazmistim yuzume ates basmasi cok dikkatimi cekti diye. Diger belirtilerinde vardi. Bata 6 kala deminden 17.33le hamile oldugumu ogrendim. Sende kan ver muhakkak cikar🥰
Yaa 🥰 bi umut oldu bu gerçekten teşekkür ederim. Sana da hayırlı olsun Allah sağlıkla hayırlı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin

Bende tam tersi üşüme gelirdi bana hatta ayaklarımın altı soğuk olurdu idrar sık çıkardım bende bir hafta kala ama senin gibi her adet döneminde göğüslerim agrirdj ama o ay hiç ağrımadı hatta hiç adet belirtisi yaşamadım .çok şükür kızım suan yanımda yatıyor 🥰🥰 insallh sende hamjlesindir 🤲🏻
Amin İnşaAllah 🤲 Allah hayırlı evlat eylesin kızınızı çok sağolun cevap için 🥰

IMG_20230406_174657.jpg
merhaba kızları öncelikle fotoğraf için özür dilerim adet günüm üç gün gecikti akşamına kahverengi iki damla kan geldi sabah köyü kırmızıya döndü ertesi günü bitti normalde de adetim 3 gün sürer sizce

Kızlar benimde yüzüm ateş basmıyor ama vücuduma ateş basıyor kasık ağrısı var adetmi hamilelikmi anlayamıyorum bat 4 gün kaldı iki gün öncede sıçramış gibi açık kahve azıcık leke geldi adet oluyorum sandım ama birdaha gelmedi

Eki Görüntüle 3229348 merhaba kızları öncelikle fotoğraf için özür dilerim adet günüm üç gün gecikti akşamına kahverengi iki damla kan geldi sabah köyü kırmızıya döndü ertesi günü bitti normalde de adetim 3 gün sürer sizce
Orda bir çizgi var ama acaba idrar fazla kaçmış olabilirmi ? Ama gözüken ikinci çizgi var gibi geldi bana

kizlar karnimd bi batma hissi var ve surekli sanci giriyor ve surekli tuvalete gidiyorum gogus uclarimin kenarlari benek benek olmus adetime 14 gun var dun sabah test yaptim negatif cikti

evet erken yaptim ama dayanamadim napiyim :) umarim bu sefer tutmustur artik negatif gormek istemiyorum testler de ya
İnşallah hamilesindir bende bekliyorum bakalım nasip artık yarın yumurtlama günüm ama yumurtlamadan 7. 8 gün önceden itibaren göğüs hassasiyeti sırt ve bel ağrısı bacak ağrısı var bu ay umitliyim ama bende adetimin geçmesini bekliyorum sende ne belirtiler var

evet erken yaptim ama dayanamadim napiyim :) umarim bu sefer tutmustur artik negatif gormek istemiyorum testler de ya
İnşallah hamilesindir bende bekliyorum bakalım nasip artık yarın yumurtlama günüm ama yumurtlamadan 7. 8 gün önceden itibaren göğüs hassasiyeti sırt ve bel ağrısı bacak ağrısı var bu ay umitliyim ama bende adetimin geçmesini bekliyorum sende ne belirtiler var ayrıca 3. 4 gün önce sürekli olarak uyanınca burun kanaması yaşadım dış eti hassasiyeti dil yarası

Merhaba

göğüslerin de ağrı varmı benim şiddetli bi ağrı vardı ve akıntın varmı akıntı artışı da oluyor çünki

İnşallah hamilesindir bende bekliyorum bakalım nasip artık yarın yumurtlama günüm ama yumurtlamadan 7. 8 gün önceden itibaren göğüs hassasiyeti sırt ve bel ağrısı bacak ağrısı var bu ay umitliyim ama bende adetimin geçmesini bekliyorum sende ne belirtiler var
insallah sende hamilesindir canim benim bel agrim var karnima sanci giriyor batma gibi bir his var gogus ucumda benek benek biseyler cikmaya basladi karnim cok gurulduyo surekli tuvalete gidiyorum akintim var bide su gibi boyle

İnşallah hamilesindir bende bekliyorum bakalım nasip artık yarın yumurtlama günüm ama yumurtlamadan 7. 8 gün önceden itibaren göğüs hassasiyeti sırt ve bel ağrısı bacak ağrısı var bu ay umitliyim ama bende adetimin geçmesini bekliyorum sende ne belirtiler var ayrıca 3. 4 gün önce sürekli olarak uyanınca burun kanaması yaşadım dış eti hassasiyeti dil yarası
bende de surekli uyuma istegi var ve disim agriyor

Back