1 saat içinde mülakata çağırılmak.. neden olabilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi bulem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bulem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
182
71
98
Balıkesir
arkadaşlar ben bir başvuru yapmıştım lüx bir mağazanın mağaza müdürlüğü departmanına. başvurular sonlanalı 20 gün oluyor nerdeyse hiç ses yoktu ama bugün bir telefonla 1 saat sonraya çağırıldım. açıkçası hiç ümidim yokken başvurmuştum ama çok şaşırdım. üstelik aranan niteliklerim tam olarak tutmuyor. gitsemmi gitmesemmi kararsızım. deneyim alanımın perakende satış elemanı olduğunuda yazmama rağmen neden aramış olabilirler. tabi ben kabul etmeyip randevuyu yarına çektim kabul ettiler. şaşkınım doğrusu. olamyacağını bilerekten yarın gidicem görüşmeye. sizce aranan nitelikler tutmuyorsa gitmem boşunamı olur?

sizce de ilginç değilmi? arkadaşlar alelacele bi durum gibi geldi bana? fikir istiyorum madem neden başvurdunuz falan demezler herhalde çağırdıklarına göre

Canım bellı olmaz bu tip şeyler, bazen uygun olmadığını düşündüğün yerden bile ararlar şöyle düşün belkı de basvuranlar arasında en uygunu sendin.. Ama tabiki "neden başvurdun" falan demezler merak etme

değil mi? bende derim görmedinmi cv mi diye olur biter? ne bileyim öylesine bişeydi benimkisi. açıkçası ilk defa bir mülakata katılıcam o yöndende heyecan var. teşekkürler rahatlattığın için

değil mi? bende derim görmedinmi cv mi diye olur biter? ne bileyim öylesine bişeydi benimkisi. açıkçası ilk defa bir mülakata katılıcam o yöndende heyecan var. teşekkürler rahatlattığın için

değil mi? sonuçta cv mi de görüyorlar. ilk defa mülakata katılcak olmamın verdiği bir heyecan da var bende. teşekkürler

başvuranlarla tek tek görüşüp not aldılar. nitelikler neler falan. çok çok iyi ingilizce olması şartmış. birşey söylemediler hangi kişi uygun olursa onu arayacaklar. tabi bu ben değilimdir

başvuranlarla tek tek görüşüp not aldılar. nitelikler neler falan. çok çok iyi ingilizce olması şartmış. birşey söylemediler hangi kişi uygun olursa onu arayacaklar. tabi bu ben değilimdir

tabi bu ben degilimdir dersen aramazlar yani öyle düsünme iyi düsün iyi olsun cok istiyorsan o işi olmus gibi seni cagırmıslar gibi hayal et umudunu yitirme asla!!! olumsuz düsünürsen olumsuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…