- 8 Nisan 2017
- 56.948
- 299.362
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Bilmiyorum ama mevcut çok kalabalık değil zaten. Bir de merkezi bir okul olduğu için veliler ilgili, ödev yapma konusunda Sorun yaşamıyorlar. O yüzden böyle hızlı gidiyor sanırım
Sınıf mevcudunuz kaç acaba?Bilmiyorum ama mevcut çok kalabalık değil zaten. Bir de merkezi bir okul olduğu için veliler ilgili, ödev yapma konusunda Sorun yaşamıyorlar. O yüzden böyle hızlı gidiyor sanırım
Sınıf mevcudunuz kaç acaba?Biz de k harfine yeni geçtik.Sınıf mevcudu az olmasına rağmen öğretmen anca yetişiyor biz de evde destekliyoruz.
Sanırım 21Sınıf mevcudunuz kaç acaba?
AA ne kadar güzel bizim 33Sanırım 21
Bizim 26AA ne kadar güzel bizim 33
Maşallah ne güzel bizim nakil öğrencilerin çok olduğu okulBizim 26
Nakili falan bilmiyom vallaMaşallah ne güzel bizim nakil öğrencilerin çok olduğu okul
Keşke tüm sınıflar en fazla 15 kişi olsa. Benim de girdigim bazı sınıflarım kalabalık ve o sınıflarda aynı verim olmuyor malesefAA ne kadar güzel bizim 33
Evet keşke öyle olsaKeşke tüm sınıflar en fazla 15 kişi olsa. Benim de girdigim bazı sınıflarım kalabalık ve o sınıflarda aynı verim olmuyor malesef
18 kişilerSınıf mevcudunuz kaç acaba?
Ay maşallah ya bizim de öyle bir okul son yıllarda daha da çok talep arttı sınıf mevcudu da haliyle daha da çoğaldı kardeşim okurken 20 küsürdü şuan 30 lara yükseltmişler18 kişiler
Benim ilk iki okula gidenin sınıfı da 15 öğrenci altıydı ve çok rahattı herşey şu an da 25 kişi kızımın sınıfıKeşke tüm sınıflar en fazla 15 kişi olsa. Benim de girdigim bazı sınıflarım kalabalık ve o sınıflarda aynı verim olmuyor malesef
Biz daha dün A ile tanıştıkK harfi işleri bozdu. Kelimeler çoğaldı. Karıştırmaya başladı kızım. Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?