1 normal morfoloji ile 34. aymzda geldi mucizemmm!

canım arkadaşım tekrar tekrar tebrik ediyorum.Kendine de bebişe de çokkk iyi bak.Dularında bizi unutma .

şimalimmmmm inanmıyorummmm ya inan abglıcaktım zor tuttum kendimi ya allahım ne büyük rabbim ol dedi oldu hersey bos yarabbim sne ne yüce büyüksün insallah sag salim bebeğini kucagına alırsın ayy canım cıldırmadınızmı ya ayyy ne güsel bir duygu yarabbim simalim senden uzun zamandır haber alamıyodum ben tüp bebe yaparken sen asılama olmustun canım ya inan cok sevindim adına bizlere umut oldun allahım cok büyükkkkkkk hersey bossssssssssshihoyyythihoyyythihoyyytoleyyyyyyyyyyyyyyy bebişimiz geliyoooooooooooooooooo ay sen simdi hamismisin yaf hala inanmıyorummmmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. Rabbim bu mübarek Cuma gününün yüzüsuyu hürmetine bizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. Dua et bize de ne olur...

şimal82,
tebrikler..inan çok mutlu oldum biz de 30aydır uğraşıyoruz %3 morfoloji ile,hepimize umut oldun..
Hamile kalabilmek için kullandığınız bir besin takviyesi oldu mu?
sevgiler..

canım benimmm çok sevindimmmm..........

Elgomm canımsınn benim darısıııı en kısa zamanda senin başına :sm_cool:

tebrık ederım canım bende hamıleyım bu duygunun nasıl bısey oldugunu cok ıyı anlıyorum rabbım her kese bu duyguyu tatmayı nasıb etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…