Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım yaaa teşekkür ederim.... ben hemen eve gelir gelmez haberi veririm dedim ama gec oldu temiz oldu cok sukur. Evettttt simdi sıra sizlerde iyi haberlerinizi bekliyorum. Sana ne zaman gün verdiler?
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.Bende 2003 ' 1 ' Nisanda kızımı dünyaya getirdim.Kilosu az endişesi hiç olmasın 1 aya kalmaz toparlanır.Yeni doğan tüm bebekler önce biraz kilo kaybı yaşıyor sebebi ,vücuttaki fazla su.Sarılık olmasıda normal hiç korkma bol bol sıvı al sütün çoğalıcaktır.Bir de küçük bir tavsiye pirinç çorbası çok süt yapar.Sevgiler,bebişi kokluyorum :)
Arkadaslar hepinize mesajlarınızdan dolayı cok cok teşekkür ederim. Bir türlü bebişten dolayı sizlerle ilgilenemedim cok huysuz sağolsun. Sürekli bir gaz problemi var en azından doktora soruyoruz neden surekli aglıyor diye gazı var endise etmeyin diyor. Ama ne illet bişiy... Allah hepimizin yavrularını bağıslasın güle güle büyütmemizi nasip etsin insallah. Bebek bekleyenleri de Allah tez zamanda sağlıkla bebişlerine kavustursun... İsteyenlerede tez zamanda rabbim nasip etsin. Kısa sürede aranızda olacağım insallah :) Bu arada Nisan annelerinden doğuranları takip edemiyorum (( Doğuran tüm arkadaslara buradan sevgilerimi iletiyorum Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Kendinize iyi bakın beni unutmayın ha :)