Kızlar merhaba, biraz doğum hikayemi sizlerle paylasmakta geciktim galiba :teytey: Gozunuzu korkutmak istemem ama genel aneztezi ile sezeryan oldum bilenler biliyor cok korkuyordum ve korktuğum kadar da varmıs. Salı sabahı erkenden hastanede olduk saat 9:00 gibi beni hazırladılar.. Saat yaklastıkca gozumde yaslar dinmedi ameliyathanede aneztezi doktoruna ilk söylediğim ayılmadan bana ağrı pompası takın dedim... ve ağlayarak bayıldım kalktığımda da ağlıyordum ilk hissettiğim borudan dolayı boğazımda gıcık olmustu. İlk gün ağrı cok hafif vardı ve erken ayıldım. Ancak ikinci ve diğer günler icin aynı seyi söyleyemeyeceğim. Su var ki biricik oğlumu gördükten sonra cektigim sıkıntılar vız geldi. Yavrum benim 2600 kg dogdu cok cok minikti bacaklar kürdan gibi insallah kısa zamanda kendine gelir. Bir de sarılık oldu sütüm yetmediği icin oldugunu soyluyorlar. Kilosuda 2280 gr dustu. Ek mama verdiler.. Dua edin arkadaslar insallah kısa sürede kendine gelsin kilo alsın. Bu arada halen ağrılarım oturup kalkarken var ki 5. gün olmasına rağmen. Ama herseye değer inanın. Allah hepinize bebeklerinizi kucağinıza almaya, bebek isteyenlere de tez zamanda nasip etsin diyorum. a.s.Sevgilerimle.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 nisan da doğum yaptımmmmm
- Konu Sahibi zodiaco
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? E
EU1
Ziyaretçi
Allah analı babalı büyütsün. Sen hiç merak etme sütün bol miktarda gelmeye başladığında bebişte kendini toparlamaya başlar. Benim yiğenim 2050 doğmuştu maşallah şimdi görsen normal olması gereken boy ve kilonun üzerinde seyir ediyor.
Ya zaman yaklaştıkça benim doğum korkularım çok artıyor rüyalarımda doğuruyorum sezeryan oluyorum sütüm gelmiyor çok acı çekiyorum pişman oluyorum. Normal doğumu görüyorum ondada çok sancı oluyor dayanamıyorum keşke sezeryan isteseydim diye saçma sapan rüyalar görüyorum.
Ya zaman yaklaştıkça benim doğum korkularım çok artıyor rüyalarımda doğuruyorum sezeryan oluyorum sütüm gelmiyor çok acı çekiyorum pişman oluyorum. Normal doğumu görüyorum ondada çok sancı oluyor dayanamıyorum keşke sezeryan isteseydim diye saçma sapan rüyalar görüyorum.
Allah anali babali büyütsün insallah sanada geçmis olsun.
Dogumdan 3 gün sonra gelir süt zaten sen emsirdikce süt daha fazla gelir, merak etme kilo alir bir de ek mama veriyorsan çabuk toparlanir.
Ha bu arada bol bol su içmen lazim doktorlar diyorki anne sütünün 98% sudur diye.
Dogumdan 3 gün sonra gelir süt zaten sen emsirdikce süt daha fazla gelir, merak etme kilo alir bir de ek mama veriyorsan çabuk toparlanir.
Ha bu arada bol bol su içmen lazim doktorlar diyorki anne sütünün 98% sudur diye.
- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
Tebrik ederim annesiyle babasıyla beraber uzun ömürler dilerim...Canım aynı gün doğum yapmışız .Ama ben beklemediğim için ne olduğunu bile anlıyamadan bebeğimi aldım kollarıma.Kilo konusunuda takma kafana benimkide 2800 doğdu 2600 düştü.Ağrılar uykusuzluk valla dediğin gibi banada herşey vız geliyor...