• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Mesaj alnd..

ayyy çok üzüldüm tüylerim diken diken oldu okurken üzülme canm yaa hayırlısnı iste allahtan.

birde beraberken ayrı olmak var. eski günleri hatırlarsın, ne kadar meraklı, ne kadar fedakar, ne kadar düşünceli olduğunu bilirsin bir zamanlar.. ama artık öyle değildir, belki 10 gün geçse bile aramıyordur, merak etmiyordur. sen beni eskisi kadar özlemiyorsun diyince yine eskiye döner, o güzel sözleri yine dökülür dudaklarından ama telefon kapanır ve unutur seni....

fazlasıyla güzel olan ne varsa bitmeye mehkumdur sanki....
çünkü hayat bu kadar güzelliği taşıyamayacak kadar ,karmaşıktır...
engebeler ,dalgalar vardır...
bitişler ve her bitişle aslında yeni başlangıçlar.....

bunu sen mi yazdın. duygularını ne kadar güzel dile getirmişsin..
Allah gönlünün istediğini verir inşallah...

yaşadıklarım yazılmış sanki bitmez demiştim bitti.. aynıydı aynı hiç bırakmayacaktı bırakma beni bırakırsan affetmem seni yazardı ama gitti çok özlüorum çookk

sabret deli sevdam sabret susadım aşka sabret

offfofff en gerçek hayalimi yıktın! süpermiş

Son düzenleme:
offffffffff.kendi duygularımla baş başa kalmama neden oldun.romantik şarkı ile dinlersem böyle olur .yaşıyormuyum,nefes alıyormuyum bende bılmıyorum artık.tarifi yok bu duygunun onunla mesajlaşırken uyumak,güne onun sesiyle başlamak,gün içerisinde defalarca konuşmak,herşeyi merak etmesi,hayallerimizi ve tatillerimizi ortak planladığım benı benden iyi tanıyan tek insandı o.sesim değiştiğinde ailem anlamazken nerede olursa olsun anlar şebeklikleri ile yenıden gülmemi sağlardi.çekip gitmek zorundamıydı sanki.ben artık nasıl mutlu olucam bılmıyorum ki.belkıde bır rüyaydı ve ben uyandım.ne cok istemiştim uyanmamayı,ne çok söylerdim sana ben korkuyorum diye,ne çok kıskanırdım.yanımdayken bıle senı özlerdim.arkasını döndü dıye ben kıme kapris yapıcam artık.kım nazımı çekecek,kım benı kılometrelerce öteden sırf senı özledim dediğim için kalkıp gelecek artık.yoksun işte senı düşünüp,başkasına sarılmak,o olsaydı böyle yapardı demekten bıktım artık.yaşayamıyorum.giderken keşke benıde benden alıp götürseydin ne olurdu? gelebılseydım yanında ses çıkarmazdımdıki otururdum bir köşede herkesten herşeyden vazgeçebilirdim.ama rüyaydı ve bır daha asla tadamayacağım rüyamdın sen benım.

'haydi namaza' diyen sevgilinin telefonlarıyla uyanıp..güne başlamak kadar güzel bişey yoktu o günlerde...gün oldu, eşim oldu, canım oldu ve öperek namaza uyandırdı beni... ve hala arkasında durmak gibisi yok EN SEVGİLİNİN huzuruna...
gün oldu, oğlum oldu, canımdan bir parça oldu...ve babasıyla secdeye kapandı... elleri EN SEVGİLİYE açık; Habibin en sevgilisinin adıyla...MUHAMMED'immmm
Ben de çok duygulandım..ve 3 yıl öncesine döndüm...

resmen kendimi buldum yazıda
geçmişe yolculuk gibiydi gözlerim doldu

tek kelimeyle müthiş
ve gerçekten de çok içten ki hissettim tüyllerim diken diken oldu
ama bu erkeğin ağzından mı yazılmış? merak ettim çünkü son kısımlarda erkek konuşuomuş gibi geldi bana
acaba var mı böle duygusal bi erkek
bu arada paylaşımın için tşkkrler arkadaşımkaydirigubbakcemile5

Off yaa:( bende boyle bırsey yasadım ve aklıma geldı o gunler kotu oldum:( offff:(

Daha yazinin basinda gozlerim doldu, sanki ben yazmisim gibi.. bu kadar mi olur??....Benim birtanem ne yazik biranda beni hayatindan cikarip atti, ustelikte net bir aciklama bile yapmadan...evet,belki bilmeden onu uzdum ama keske benimle paylassaydi. ..benim en kotu gunlerimde yanimda olan,benim icin saatlerce araba kullanip tatli surprizler yapan, bugune kadar gecirdigim en guzel Yilbasini bana tattiran ,uzun yillar el ele, diz dize, goz goze oturma hayalini kurdugum ruh esim,canimcigim yok artik,keske beni yine arasa,Mi.....m seni ozledim dese............ama ne yazik ki o artik beni ,benim onu sevdigim kadar sevmiyor ....

benim eşim sevgiliyken böyleydi evden cıkarken atkını bereni taktınmı üzerine bişe al sesin degişik geliyo hasta olmadın demi diye elli kere sorardı her sabah uyandırıdı ggece sesimi duymadan yatmazdı ya ne güzel günlerdi.nişanlandıktan sonra hasta oldugum zaman ateslenmiştim gece hiç uyumamıstım gece kendide uymadı benle sabah erkenden gelip beni dr götürmüş ilacımı eliyle içirmişti o günü hiç unutmuyorum annem bile kıskanmıstı o gün beni ondan

Cok icten yazilmis, ne diyecegimi sasirdim..
Bu sözlerin ayriligi yasayan bir insanin icine islememesi mümkün degil..

tam ayrılık acım üzerine :(

ouffffffff
öncedende okumustum ama sevdiğim yanımdaydı..oysa simdi yok:( cok uızakta:/

yaaaaa ama rüyada sevgili görmek ayrılığamı çıkıooo :(( Allah korusun yaa.. ben her özlediğimde onu görünceye kadar rüyamda görürümm:(hatta okula gitmişti kaç ay her gece gördüm ryamda:((

Allah sevdiklerimizden ayırmasın bizleri yaaa.. çook etkilendim... bi an sevdiğimle bu duruma gelir miyiz diye korktum.. allahım korusun... ama en çok da eski nişanlımı hatırladım..Ben yolumu çizdim.. başka yürekle atıyor şimdi yüreğim ve çoook mutluyum ama o hala acı çekiyor ve kıyamıyorum ona.. ben hep bir anne gibi üzerine titredim her şeyiyle ilgilendim.. aynı bu yazıdaki gibi msjımla uyudu msjımla uyandı... bir bebeği sever gibi sevdim onu.. çok alıştı sevgime şefkatime... çok zayıftı yemek yiyemezdi taklalar atardım yemek yedirmek için.. sırf benim elimden yer diye yemek yapmayı öğrendim.. incecik gömlekle gezerdi ceket alır zorla giydirir atkısız dışarı çıkarmazdım =((( şimdi hayat çok zor geliyor, kimse bana yemek ye demiyor =( kimse ceketimin düğmelerini sıkı sıkıya ilikleyip bana atkı almıyor, kimse ders çalış ihmal etme demiyor, kimse öğlen arayıp kalk aşkım uyan artık sınavına çalış demiyor kimse en sevdiğim yemekleri öğrenip yapmıyor... sen benim anam babam dostum sırdaşım sevgilim hayat arkadasımdın duramıyorum sensiz bu şehirde.. gidiyorum adanadan seninle gezdiğimiz yollara tahammül edemiyorum boğuluyorum yaşamak çok zor geliyor dedi.. =((( allahım yalvarırım onun da yüreğine ferahlık ver bensizliğe alışmasını ve yeniden aşık olup ep mutlu olmasını sağla yalvarırırm allahımmmmmm...ben hep mutluluğumu buruk yaşıyorum çünkü o çok mutsuz.. banane ne hali varsa görsün kendi etti kendi buldu diyemiyorum =(( diyemiyorum içim hiç rahat değil... bi yanım hep eksik.. onun birine yeniden aşık olması için her gece dua ediyorum kızlar... bu yazı gene içimi acıttı =((( .

Back