- 21 Temmuz 2011
- 893
- 21
- 68
- Konu Sahibi modamodamoda
-
onları almak istiyorum birde giyimlerden yelekli takımı sormuştum kaç ay 18-24 se onu ve 18-24 olan taytıda almak istiyorum alıcaklarımı netleştirelimödemenizi öyle yaparım
tamamdır.akşam eve gittiğimde 18 24 aylıkları düzenleyip buraya eklerim..netleştiririz..seçtiklerini senin için ayırıyorum..ekleyeceklerin olursa toparlarız hepsini
21 numara su geçirmez,resimlerden anlaşılacağı uzere sıfıra yakın.ayakkabı dunyasından alındı...30 lira
Canım ben üçlü puzzle almak istiyorum aşağıdakilertamamdır.akşam eve gittiğimde 18 24 aylıkları düzenleyip buraya eklerim..netleştiririz..seçtiklerini senin için ayırıyorum..ekleyeceklerin olursa toparlarız hepsini
merrhaba canım keşke ürünleri kargolamadan önce sayfaya bi baksaymışım dörtlü puzzlerıda alırmışım dedim tüh elinde oyun kartı ,hafıza kartı gibi şeyler varsa onlarada bakabilirim yada daha ekleyeceğin kıyafetler varsa 1,5 2 yaş
birşeyler daha bulabilirsem puzzlarıda almak istiyorum sorunsuz alışveriş için teşekkürler ayrıca minik hediyen içinde teşekkürler telefonda unuttum teşekkür etmeyi
Canım ben üçlü puzzle almak istiyorum aşağıdakiler
Eki Görüntüle 1279484 Eki Görüntüle 1279485 Eki Görüntüle 1279486 bunlara 10 tl demiştin
birde bunları almak istiyorum
Eki Görüntüle 1279487 buradan ilk üç sıradaki ürün 12 tl de bunlar yapıyor
yeni eklediklerinden de kırmızı alt eşofmanı almak istiyorum yukarıdakiler 22 tl yapıyor kırmızı altıda ekleyip düz 25 tl yapalım uygunmudur?
Eki Görüntüle 1279488
bedenleri tam oalrak 18-24 değilmi eğer bedenler küçük ama siz 18-24 te kullandıysanız kalıpları dar oluyor küçük geliyor üzülüyorum elimde kalmasın
Canım bu duruyormu duruyorsa ne kadar acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/20140928_112456-jpg.1279087/
ne kadar acaba canımcanım duruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?