- 30 Mart 2017
- 1.267
- 942
- 73
- 35
evet baya olmuş yazmayalı.. 2016 da 4,5 haftalık kürtaj yaşadım. 1yıl kadar sonra peşi peşine 5 kere hamile kaldım hepsi kimaysal olsu 1 ay içinde düştüler. genetik testler de yapıldı. heterozigot çıktı iğne kullanmalıyım ama çokta kimyasala sebep olacak bişey değilmiş. neyse son düşükten sonra 1 yıl hamile kalamdım. sonra iyi ibir doktora denk geldim hsg+histereskopi yaptı meğersem yıllar içinde kürtadan sonra benim rahim kapanmaya başlamış yanş rahmin ağzı örümcek ağı gibi kapanmış neyse açıldı. doktorum artık olmaması için hiç bi sebep yok dedi 1 yıl yine denememize rağmen hamile kalamadım.. artık silmiştim ki aklımdan hamile olduğumu farkettim adet gününün ertesi gün değerim 91 çıktı.. sürekli kan vermek artsa bile sonra tekrar artacak mı merakı ile kan vermek sonuç beklemek o kadr yıpratıcı ki şuan herşeyi yaradana bıaraktım nasip edecekse hiçbirşey engel olamaz dedim enaz bi 10 gün felan geçmesini bekliyorum o zamana kadar düşürmezsem tabi.. 07.09.2020 adet günümdü bugün çok çok hafif adet sancısı tarzında bişey hisettim 1 saat öncede çok az açık kahverengi akıntı geldi normalde beyaz akıntım hep olurdu ama bu renkli geldi şimdilik ağrım felan yok bakalım ne olacak? onca şeyden sonra umutlnamaya bile insan korkuyor. yazımı okuyan olursa dualarında bana yer vesin lütfen. allahım bana ve benim gibi evlat isteyen herkese hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin inşallah.
Son düzenleme: