1 kimyasal 1 düşük oncesinde 1 kizim var ikinci bebek denemesinde yaşadıklarım

rumuzsmd30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
1
1
30
Öncelikle geçmişten bahsedeyim liseden bu yana pcos luyum adetlerim cok sık ve uzun süren kanamalarla gecerdi ve hep doğum kontrol hapi kullandim. Evlendikten sonra bir müddet çocuk istemedik tam istedim 45 gün adet olmadım doktora gittim 6 ay doğum kontrol hapı kullanman lazım çocuk sahibi olamazsın dedi liseden beri hap kullaniyor bu sefer kullanmayacagim dedim ve meshur sogan kurunu uyguladım sonraki ay aslanpencesi ile birlikte kullandım ve üçüncü ay hamile kaldim😍

sonrasında emzirme süreci ve cok sivilcem olduğu için ilaç kullandım derken kizim 4 yaşına geldi tekrar deneyelim dedik ve o ay hemen hamile kalmışım hem ilk aydan olacağını pek düşünmemiştim ayrıca memleketten evimize döndük şehir dışından misafir agirladik derken aklımın ucundan geçmemişti değerim 78 çıkmıştı 1 hafta sonra 22 ye düştü kimyasal yaşadım

Bir kaç ay düşünmedik sonra tekrar istedik ve kimyasaldan 8 ay sonra yine esimin şehir dışına çıktığı bi zaman akışına bıraktım zaten denk gelmez dedim ovulasyon günlerinde 5 er gün iki kere şehir dışına çıktı imkansız dedim kafama takmayayim diye ovulasyon testi de yapmadım ki çoğu ay kullanıyordum sonra birden aklıma düştü ve adetime 5 gün kala normal gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sonrasında adet ağrısı gibi ağrılar gogus ağrısı karın ağrısı hah dedim adet olucam kesin test te negatif çıktı ya silik de olsa çıkardi dedim o gün bi video izledim oncesinde negatif sonrasinda pozitif görmüş birinin videosunu hala adet olmayınca da icime bi suphe düştü adet günümde test yaptım hemde akşam ikinci cizgi anından çıktı hemen acil den kan verdim beta 100 4 gün sonra 800 sonra 17000 oyle güzel artiyordu ki deger cok mutlu oldum 6+0 da kalp atisini dinledim hersey yolunda bende acayip bi mide bulantısı ama asla kafam kalkmıyor o derecesi içsem mide bulaniyor derken biz yine memlekete gidecektik ve giderken yolda doktora girdik aileye supriz yapicaz derken supriz in alası bize oldu 😔o kötü anı yaşadım doktor kalp atışı durmus ve cok yeni belki 1 saat önce o kadar yeni dedi sonra kurtaj oldum ultrasonda ayaklar kollar kafa şekli belirtmiş güzel gelisen bi bebekmis neden olmuş anlamadim dedi doktor uzun yolculuk yapmistim ama surekli durup yuruyus yapmistim patalojidede birsey cikmadi bebekte olan sagliksal sorun dandir dedi doktor
üzerinden 6 ay geçti ve biz sadece iki kere yan yana geldik iş gereği ayrıyız ama olmadı şunu anladım kafaya takmadığın ay oluyor ama kafaya takmamak elde değil benim gibi yaşayan varsa birbirimize destek olmak için de buraya yazdım

X