1 kez giydiğim tuvaletimi satıyorum (resimli)

ben bursa'da söylediğim fiyata aldım gecen sene, eminönünde aldığınız yeri söyleyin begenen arkadaslar tercih ederlerse oradan alsınlar. ben aldığım fiyat üzerinden indirim yapmaya calısıyorum veya takas yapıcam.
Ben bu model bi elbiseyi Eminönünde bizzat gördüm . Fiyatı 150 den bile düşüktü sıfır olmasına rağmen

siteye giremiyordum bayadır. ilgilenemedim satılmadı henüz. boyu benim boyum 1.70 ve 15 cm kadar bi topuklu ayakkabıyla kullanmıştım. fiyat 200 e düştüm. gercekten yalnızca 1 kez giyildi kuru temizlemesi yapılmış bir sekilde dolabimda duruyor. tekrar giyebileceğim bi yer olmadığı için elden cıkarmak istiyorum gece elbiseleri malum 2.ye giyilmiyor.

takas yapalım diyen arkadasım fotograf görme imkanım var mı?

Süpermiş..sanada çok yakışmış gerçekten.ama fiziğine tam oturmuş potluk yapabilir sanki :s

kaç bedensin canım? benim vucut olculerim 85 65 91 , kendi ölcülerinle bi kıyasla istersen benim o dönem biraz göbek vardı fotograflarda da belli olmuş zaten:) o darlık ondan olabilir

Yeni doğum yaptım sayılır bana olması imkansız :( göğüs bedenim iki katına çıktı

canım ben bursa'da yasıyorum aynı sehirde olup almayı düşünenlere deneme fırsatı verebilirim aklında bulunsun.

bu arada aynı sekilde beden konusunda şüpheleri olan arkadaşlar, kumaş saten ama esnek benden daha kilolu birinde çok daha sıkı duracagını düşünüyorum ben :34: daha önceden almayı düşünen arkadaşlara vakit ayıramamıştım, indirimden önce yazan ilgilenemediğim bayanlardan dönüş olursa onlara özel kargo bedava :1: Allahımm iyice e-ticaret olayına girdim kampanyalar filan da yapıyorum :1:

Merhaba,
20 gün sonra bir akrabamın düğünü var.
Hala takas düşünüyorsan 1 kez kardeşimin düğününde giydiğim elbisemle takas yapabiliriz..
Tabii ki sen benim elbisemi beğenirsen..
Bende aynı seninle aynı fiyata aldım sayılır 270TL idi.
İstanbul Beşiktaştan almıştım

Merhaba,
20 gün sonra bir akrabamın düğünü var.
Hala takas düşünüyorsan 1 kez kardeşimin düğününde giydiğim elbisemle takas yapabiliriz..
Tabii ki sen benim elbisemi beğenirsen..
Bende aynı seninle aynı fiyata aldım sayılır 270TL idi.
İstanbul Beşiktaştan almıştım

tabii fotoğrafını gorebilirsem bi yorumda bulunabilirim:34: dilerseniz buraya dilerseniz ozelden mailimi atayim oraya gönderebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:

tabii fotoğrafını gorebilirsem bi yorumda bulunabilirim:34: dilerseniz buraya dilerseniz ozelden mailimi atayim oraya gönderebilirsiniz

Kusura bakma ancak cevap yazabildim..
Resimleri ekliyorum, yorumunu bekliyorum

$kk1.jpg $kk2.jpg $kk3.jpg $kk4.jpg $kk5.jpg

Satildi mi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı elbiseden bendede var ama M beden giyen birisine olur tengi saks mavisi rengi 1 kez nikahımda giydim isteyen olursa bende satabilirim ama özelden msj atın ltfn $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396097585.217882.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar abimin düğününde bir kez giydim, 38 beden, sıfır kadar temiz. 2 saat üzerimde kaldı. bu tarz elbiseleri 2.kez giyme şansı yok biliyorsunuz o yüzden modası geçmeden ilgilenen olur diye düşündüm. 280 tl diyorum ben ama aynı ayarda aynı bedende bi elbiseyle takas da yapabilirim. Eki Görüntüle 646626

merhaba elbise satıldı mı acaba ?

Son düzenleme:
Back