1 kez giydiğim tuvaletimi satıyorum (resimli)

monicatak

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.872
8.378
723
kızlar abimin düğününde bir kez giydim, 38 beden, sıfır kadar temiz. 2 saat üzerimde kaldı. bu tarz elbiseleri 2.kez giyme şansı yok biliyorsunuz o yüzden modası geçmeden ilgilenen olur diye düşündüm. 280 tl diyorum ben ama aynı ayarda aynı bedende bi elbiseyle takas da yapabilirim. $536839_10150704486407138_334813900_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar abimin düğününde bir kez giydim, 38 beden, sıfır kadar temiz. 2 saat üzerimde kaldı. bu tarz elbiseleri 2.kez giyme şansı yok biliyorsunuz o yüzden modası geçmeden ilgilenen olur diye düşündüm. 280 tl diyorum ben ama aynı ayarda aynı bedende bi elbiseyle takas da yapabilirim. Eki Görüntüle 646626

Çok güzelmiş rengini anlıyamadım lacivertmi siyahmı.Biraz daha fiyatı düşürme imkanı varmı acaba

Çok güzelmiş Canım ya :) Bedenide tam benlik:21::21: ama fiyat tuzlu geldı bıraz düşebilirmisin ne kadar düşersin :):23::23:

acayip begendım
bendede aynı formlara benzeyen kırmızı bır abıye var degıssekmı dusundum dogrusdu cok hosuma gıttı
buarada bende 1 kez gıydım kına gecemde :)

Son düzenleyen: Moderatör:
sagol canım resim ekleme şansın var mı? modeli bedeni filan olursa değişebiliriz de
acayip begendım
bendede aynı formlara benzeyen kırmızı bır abıye var degıssekmı dusundum dogrusdu cok hosuma gıttı
buarada bende 1 kez gıydım kına gecemde :)

rica ederim bazen ben de unutuyorum, yine cevabı gec görürseniz begene basın. ben de 36 bedenim elbise 38 beden belirttim mi daha önce bilmiyorum ama ufak bir oynama yaptırmıştım aldığım mağazada,bel bölgesindeki bolluk tam bedenime otursun diye ama 38 bedene de olur kumaşı bedeni sarıyor. eğer ilgilenirseniz fiyatta bi seyler yapıcam. haziranda yegenlerimin sünnet düğünü var yeni elbise alıcam bu ara durumda biraz sıkışık o yüzden ekstra masraf yapmiyim dedim dolapta eskiyeceğine. bedenlerimiz aynıymış eğer sizin de tekrar giymeyeceğiniz böyle bir elbiseniz varsa takas da yapabiliriz

rica ederim bazen ben de unutuyorum, yine cevabı gec görürseniz begene basın. ben de 36 bedenim elbise 38 beden belirttim mi daha önce bilmiyorum ama ufak bir oynama yaptırmıştım aldığım mağazada,bel bölgesindeki bolluk tam bedenime otursun diye ama 38 bedene de olur kumaşı bedeni sarıyor. eğer ilgilenirseniz fiyatta bi seyler yapıcam. haziranda yegenlerimin sünnet düğünü var yeni elbise alıcam bu ara durumda biraz sıkışık o yüzden ekstra masraf yapmiyim dedim dolapta eskiyeceğine. bedenlerimiz aynıymış eğer sizin de tekrar giymeyeceğiniz böyle bir elbiseniz varsa takas da yapabiliriz

Bedenlerimizin aynı olmasına sevindim :)
Bir elbisem var ama o da söz elbisem olduğu için hatırası var, o nedenle şimdilik düşünmüyorum. Satın alabilirim, fiyatı nedir öğrenebilir miyim?

ben 300e almıştım 1 kez abimin düğününde giydim, 280 dedim fiyatını ama indirim yapabilirim
Bedenlerimizin aynı olmasına sevindim :)
Bir elbisem var ama o da söz elbisem olduğu için hatırası var, o nedenle şimdilik düşünmüyorum. Satın alabilirim, fiyatı nedir öğrenebilir miyim?

bursa'da abiye elbiseler satan bir mağazadan aldım, siz ne kadar verebilirsiniz peki

bu elbısenın akıbetı ne oldu ya ben ıstıyorum valla bunu kına elbısemle takas yaparız demıstım hatırladınmı sana resım gostermem gerek

Back