• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. kat ev kullanışlı mı?

white_daisy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
55
0
86
Antalya
merhaba arkadaşlar ev alıcaz hayırlısıyla ama 1. kat olması beni biraz korkutuyor 1. katta oturan arkadaşlar memnunmusunuz yani kullanışlı oluyormu yardımcı olursanız çok sevinirim hepinize şimdiden teşekkür ederim :enbuyukkk:

Yüksek girişi varsa, güneş alıyorsa, geniş bir balkonu varsa niye kullanışlı olmasın ki... 1.kattaki evlerin en önemli problemi bu bence.

Yüksek girişi varsa, güneş alıyorsa, geniş bir balkonu varsa niye kullanışlı olmasın ki... 1.kattaki evlerin en önemli problemi bu bence.

yok o anlamda iyi yani altta bir giriş katı var güney cephe güneş güzel alıyor balkonlarıda geniş ama ben biraz hırsızlıktan korkuyorum birde balkonları kullanışlı olurmu yani hani oturup bir çay keyfi yapmak isterim

o da bulunduğu mevkiye bağlı. Yani direkt yol kenarında ise o keyif zor üst katta da olsa zor ama site içerisinde ya da bahçeye dönük bi balkonu varsa niye olmasın. Hırsız artık her kata giriyor valla. Birinci beşinci fark etmiyor. Camlar için yeterli koruma sistemleri var artık. Gereken önlemi aldıktan sonra problem yaşamazsınız.

o da bulunduğu mevkiye bağlı. Yani direkt yol kenarında ise o keyif zor üst katta da olsa zor ama site içerisinde ya da bahçeye dönük bi balkonu varsa niye olmasın. Hırsız artık her kata giriyor valla. Birinci beşinci fark etmiyor. Camlar için yeterli koruma sistemleri var artık. Gereken önlemi aldıktan sonra problem yaşamazsınız.

canım cevabın için teşekkür ederim biraz olsun rahatladım bahçeye dönük evimiz o zaman ben kaçırmayayım bu evi çünki fiyatıda uygun pencereler içinse zamanla artık koruma yaptırırız

1.katta oturmadım ,ama oturanların yaşadıkları sorunları biliyorum.Aşağılarında otopark varsa kışın nemden,soğuktan bir türlü ısınamıyorlar.Her gelen onların zilini çalıyor.Kendimi apartman görevlisi gibi hissediyorum ,diyorlar.Güvenlik sorunları var.Korktukları için camlarını demirlettiler,kendimi hapishanede gibi hissediyorum ,diyorlar.Bunları yaşayan arkadaşım ve eşi sonuç olarak şu an evlerini satılığa çıkardılar.Nerdeyse 1 yıl oldu evlerini daha satamadılar,halen aynı evde oturuyorlar o yüzden.bilmiyorumkismile

1.katta oturmadım ,ama oturanların yaşadıkları sorunları biliyorum.Aşağılarında otopark varsa kışın nemden,soğuktan bir türlü ısınamıyorlar.Her gelen onların zilini çalıyor.Kendimi apartman görevlisi gibi hissediyorum ,diyorlar.Güvenlik sorunları var.Korktukları için camlarını demirlettiler,kendimi hapishanede gibi hissediyorum ,diyorlar.Bunları yaşayan arkadaşım ve eşi sonuç olarak şu an evlerini satılığa çıkardılar.Nerdeyse 1 yıl oldu evlerini daha satamadılar,halen aynı evde oturuyorlar o yüzden.bilmiyorumkismile

anladım bende bunlardan korkuyorum işte bilmiyorum kafam çok karıştı hayırlısı olur inşallah

bizde 1.katta oturuyoruz odaların hepsi güzel güneş almıyor benım her yer alıyor ama salon almıyor mesala.
balkon keyfi yapamıyorsun cunku gorecek bır manzaran yok.
ne bıleyım evet 1.katlar her zaman uygun olur fıyatları ama ıyı dusun derım bıraz dahapara ver ust katlardan al yanı 2.kat bıle uygun

ben giriş katta oturuyorum altımda 2 kat daha var ve balkonumda süper manzara keyif yapıyorum bütün odalarım güneş alıyor sadece yatak odam akşam güneşini görüyor ben memnunum sadece yatak odasının camında demir var mutfağımdada güvenlik kilidi var diğer odalar önce cepheye bakıyor ve çok yüksek kısacası benim hiç problemim yok

valla asla giriş kat, 1. kat, tavsiye etmiyorum, kesssinlikle
hep öyle denk geldi o tip evlerde oturdum çok yakında taşıncam ve ömrübillah bi dahada oturmam
bi kere gelen giden herkes kapını çalıyo, postacı bile, ayşe hanım, mehmet bey hangi dairede oturuyo diye sürekli kapını çalıyo, dilenciler üst katlara çıkmasa bile mutlaka 1. katlarda
tüm abartmanın gürültüsü, merdivenden inen çıkan herkesin gürültüsü 1. katta
2. kattakinin sifonunu bırak, 3. kattakinin sifon ve su boruları gürültüsü bile geliyo
üzerinde kaç kat varsa hepsinin çırptığı, attığı, pisliği 1. katın camında balkonunda
bahçeli bi evse, her türlü haşerat önce 1. katta
valla say say bitmiyo yani

apartman asansörlüyse ve girşin üstü 1. kat ise hiç bir sorun olmaz
çünkü asansör olunca kimse birinci kattan sonrasını yürüyerek çıkmıyor
dolayısıyla kapınızın önğnden geçen çok olmaz
bişiler silkeleme durumu apartman adabını bilmeyen için 10. kattada sorundur bence
yani tamamen binanın yapısına donanımına göre bu sorunun cevabı her apartman için değişiklik gösterir

bence cok cok icinize sinmediyse almayin gurultusu eksik olmaz sokak gurultusu bazen evin icinden bile hissedilir.en guzeli herzaman ara katlardir

bence almayın
güneş görmesinden gürültüsünden geçtim hırsız yüzünden almayın derim
benim evim 2 kat ama yinede korkuyorum geceleri tek kaldığım için
şimdiki aklım olsa asla tutmazdım çok aradım bu yaz yüksek kat ama denk gelmedi malesef

bence bi evi alırkennnn önce ısınırmı ısınmazmı diye bakmalısın cnmm..
herzaman 1.katlar az ısınır bunu göz önüne alarak bak istersen..onun haricinde demir yaptırırsın güvenlikli olurr..ama şahsen ev alcak olsam 1.kat ve en üst kat almasdım cnm sonradan başım agrımasın diye:(

bizde birinci kattan eve aldık daha taşınmadık bitmesini bekliyoruz..dükkan üstü bayağı da yüksek,site içi, güvenliği de var,hemde merdiven kapımızın önünden geçmiyor,asansör de var,güneşde alıyor ayrıyetten yalıtımda yaptırdık ama sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra moralim bozuldu yinede valla:59:

Back
X