U unalacar Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2024 3 1 35 Cumartesi 17:09 Konu Sahibi unalacar #1 1 kasımda transfer oldum yarın kan sonucu alcam benim için dua edermisiniz lütfen
melekomelek İyi ki geldin canım oğlum 🧿 Pro Üye 14 Mart 2022 2.368 6.699 42 Cumartesi 17:53 Konu Sahibi unalacar #2 unalacar .!.: 1 kasımda transfer oldum yarın kan sonucu alcam benim için dua edermisiniz lütfen Genişletmek için tıkla... Allah gönlünüze göre versin inşallah. Evde hiç test yapmadıysanız da tebrik ediyorum sizi
unalacar .!.: 1 kasımda transfer oldum yarın kan sonucu alcam benim için dua edermisiniz lütfen Genişletmek için tıkla... Allah gönlünüze göre versin inşallah. Evde hiç test yapmadıysanız da tebrik ediyorum sizi
K Kalpperisi Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2022 14 5 28 Cumartesi 21:46 Konu Sahibi unalacar #3 melekomelek .!.: Allah gönlünüze göre versin inşallah. Evde hiç test yapmadıysanız da tebrik ediyorum sizi Genişletmek için tıkla... unalacar .!.: 1 kasımda transfer oldum yarın kan sonucu alcam benim için dua edermisiniz lütfen Genişletmek için tıkla... Bende 2 buçuk senedir istiyorum daha iki gün önce öğrendim hamile olduğumu, inşallah sende pozitifi görürsün
melekomelek .!.: Allah gönlünüze göre versin inşallah. Evde hiç test yapmadıysanız da tebrik ediyorum sizi Genişletmek için tıkla... unalacar .!.: 1 kasımda transfer oldum yarın kan sonucu alcam benim için dua edermisiniz lütfen Genişletmek için tıkla... Bende 2 buçuk senedir istiyorum daha iki gün önce öğrendim hamile olduğumu, inşallah sende pozitifi görürsün
U unalacar Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2024 3 1 35 Cumartesi 21:49 Konu Sahibi unalacar #4 Be melekomelek .!.: Allah gönlünüze göre versin inşallah. Evde hiç test yapmadıysanız da tebrik ediyorum sizi Genişletmek için tıkla... Ben Allah’a emanet ettim hayallerimi dualarımı
Be melekomelek .!.: Allah gönlünüze göre versin inşallah. Evde hiç test yapmadıysanız da tebrik ediyorum sizi Genişletmek için tıkla... Ben Allah’a emanet ettim hayallerimi dualarımı
U unalacar Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2024 3 1 35 Cumartesi 21:52 Konu Sahibi unalacar #5 Kalpperisi .!.: Bende 2 buçuk senedir istiyorum daha iki gün önce öğrendim hamile olduğumu, inşallah sende pozitifi görürsün Genişletmek için tıkla... Allah’ım isteyen herkese içinde de bana da nasip eder inşaAllah
Kalpperisi .!.: Bende 2 buçuk senedir istiyorum daha iki gün önce öğrendim hamile olduğumu, inşallah sende pozitifi görürsün Genişletmek için tıkla... Allah’ım isteyen herkese içinde de bana da nasip eder inşaAllah
K Kalpperisi Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2022 14 5 28 Cumartesi 22:07 Konu Sahibi unalacar #6 unalacar .!.: Allah’ım isteyen herkese içinde de bana da nasip eder inşaAllah Genişletmek için tıkla... Amin rabbim sanada nasip etsin inşallah
unalacar .!.: Allah’ım isteyen herkese içinde de bana da nasip eder inşaAllah Genişletmek için tıkla... Amin rabbim sanada nasip etsin inşallah