1 kasik yag ile kizartma yapan fritoz

simurgh

bir kadın
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
1.203
1
106
Diğer
1 kasik yag ile kizartma yapan fritoz almis ve kullanmis olan arkadaslar...Izlenimlerinizi paylasabilirmisiniz. Ben normal fritozu cok kullaniyorum. Tezgahimin uzerinde surekli durur. (minicik simbolardan) Bu urunden almak istiyorum ama 1 kasik yag ile guzel kizartma yapmasi konusunda tatmin olmadim. Gercekten guzel oluyormu. Ayrica sadece patetes, kabak, patlican mi kizartiyor, yoksa nugget, pane et falan da kizartiyormu. Tefal marka 400 lira civarinda bu arada piyasada.

bu konu muhtemelen mutfak kısmına taşınır ama ben buradayken yazayım fikrimi..

Arkadaşta yedim onun kızarttığı patatesi hiç beğenmedim. ben kıtır kıtır severim. Bunlar yumuşak oluyor bir de 25 dak mı 30 dak mı ne sürüyor...

Herhangi bir tavaya bir kaşık yağ koy patatesleri ince ince doğra kızart ondan daha lezzetli oluyor emin ol..

Diğer ürünleri denemedim ama tavuk kanat güzel yapıyormuş. Sadece onun için gidip 400 tl veremem valla

Son düzenleme:
cnm ben kullanmadım ama kullanan biri anlatmıştı yağsız oluyomuş ama haşlama gibi oluyomuş. böyle çıtır çıtır bi kızartma olmuyomuş. patatesler falan yumuşak oluyomuş.. beğenmemiş yani..

canım bizede hiç önermediler haşlama gibi yumuşak seviyorsan al ama çıtır çıtır yapmıyormuş

kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşım aldı ve aynen yazılanlar gibi haşlama tadında oluyor...

Benim arkadaşlarım da kullanmış memnunlar ama bol yağda kızartılmış gibi olmuyormuş ve 45 dakika çok yüksek elektrik harcıyormuş. Bir de bana 400 tl çok geldi. Kızartma yemediğim için herhalde Biz koçişle anlaştık kızartma yemiyecez. Anca 40 yılda bir. Öğrenciyken fast foodcuların patatesinden soğanından tiksindik de

annemler aldı. sağlıklı falan filan abooo onlar bile bıraktı. iğrenç oluyo tadı ben tavsiye etmiyorum açıkçası.

Kesinlikle gereksiz;onun yerine fırında pişir hem daha güzel hemde tasarruflu.
kızartma tadındada olmuyor ayrıca,bende almayı düşünmüştüm ama iyi ki almamışım diyorum şi,mdi

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz Mutfak Arac ve Gerecleri başlığına taşınmıştır
Bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…