gözün aydın canımrabbim kucağınada almayı nasip etsin,sağlıklı hayırlı ömürlü bir evlat olsun inşallah
çok güzel bir paylaşım olmuş,mümkün olduğunca bende okumaya çalışıyorum bu duaları rabbim inşallah bu duaların yüzü suyu hürmetine banada nasip eder anne olmayı.yer gök dua üzerinde duruyor,rabbim ol derse olur,biliyorum benim dualarımda kabul olucak
olur tabiikii olmaz mı ?? sen yeterki Rabbimden istemeyi bil gönlünü aç.. O okadar büyükki.. bir anda insanın tüm hayatını ömrünü dolduruyo.. Hamdolsun rabbim.. Güzel haberlerini bekliyorum tatlım yaz emi ??
Çok güzel bir paylaşım olmuş tşk ederim.Allah herkezin gönlüne ve zamanına göre versin.Senin sayende bugün bu duayı okudum :) Allah razı olsun[/QUOT
Dualaşalım tatlım.. Rabbime emanet meleklerimiz.. Ona şükredip bolbol dua edip kuran okuyalım inş.. Sana emanet Rabbim Meleklerimiz..
çok güzel düşünmüşün canım.Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasib etsin inşallah.darısı bizlere inşallah
AL-İ İMRAN SURESİ : Bismillahirrahmanirrahim..
Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).
(Meali: Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin)
Canım gözün aydın. Bilgilendirdiğin içinde teşşekkür ederim. Ancak anlamda kayma olabilir diye söyleyeyim dedim ayeti kerimede "gale rabbi hebli" diye devam etmesi gerek oradaki gaf harfiydi bildiğim kadarıyla. Allah miniklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamamızı nasip etsin inşAllah:)
gözün aydın canımrabbim kucağınada almayı nasip etsin,sağlıklı hayırlı ömürlü bir evlat olsun inşallah
çok güzel bir paylaşım olmuş,mümkün olduğunca bende okumaya çalışıyorum bu duaları rabbim inşallah bu duaların yüzü suyu hürmetine banada nasip eder anne olmayı.yer gök dua üzerinde duruyor,rabbim ol derse olur,biliyorum benim dualarımda kabul olucak
canım bende ümidimi kaybetmiştim hatta stres atmak için tatile gitmiştik orda öğrendim hamile olduğumu Rabbim o kadar büyük ki en uygun zamanda en uygun sartlarda veriyor.cok dua ettim O ol dedi oldu cok sükür. Rabbim insallah sanada isteyen herkesede bu güzel duyguyu yasatır.
arkadaşlar bişey danışmak istiyorum.
ben arapça bilmiyorum türkçeden okuyorum,türkçeden okunuşuyla arapça okunuşları çok fark ediyormu?bu kafama çok takılıyor.umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.rabbim kabul etsin
tatlım aklına bu konu takılmakda çok haklısın.. Tabiiki Kuranı Kerimden arapçasını okumak daha güzel fakat hiç okumamaktansa türkçesindende olsa okumak kıymetli canım.. arapçasını öğrenene kadar oku mutlaka.. Rabbim yanlışın varsada onu düzeltir.. Bu bir gayrettir.. Kuranı öğreniceğinede inanıyorum inş. Azmet buna!
teşekkür ederim canım cevabın için.öğrenmeye çalışıyorum inşallah yakında oda olucak.kim bilir belki bebeğimle beraber iki hediye olur bana
yer gök duayla çok dua et meryem suresi,yusuf,nisa bolbol oku suya iç o sularıda, eşinde okusun aynen sadece bunları anneler yapacak diye bişey yok, babalalarada okutalım onlarda manevi yönden bişeyler hissedip şimdiden sorumluluk sahibi olmaya başlasınlar..
rabbim kabul ederse meryem suresi okuyorum hergün canım,41 gün okunması gerekiyormuş bugün suyada okuyayım iyi fikir teşekkür ederim,tesadüfmüdür bilmem burada yazdığın dualarıda okumaya çalışıyordum allah izin verirse,vesile oldu
tabiiki vesile tatlım.. ama şunu çok merak ettim nezamandır evlisin ve bebek için hasrettesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?