• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Hamilenin Günlük " Dua " Programı..

nuysima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
133
32
48
Güzellerim şuanda 1 aylık hamileyim.. Yaptığım sıkı araştırmalar sonucu günlük bebeğime okumama için bir dua takvimi oluşturdum.. Gece namazımı kıldıktan sonra yada gün içinde süte okuyup bunları içip yatıyorum.. Birde günlük mutlaka cevşen yada tesbihat açıp cd den bebeğime dinletiyorum.. Biliyoruzki rabbim "ol" dedi oldu.. Ona şükrümüzü layıkıyla eda edelim canlarımm..

HAMİLELİK BOYUNCA GÜNLÜK DUA TAKVİMİM
AYETEL KÜRSİ : Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
FELAK

NAS

AYET-İ KERİME *Bismillahirrahmanirrahim
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.''

(Meali :Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah’tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O’nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A’arf suresi, 54)

AMENERRESULÜ: Amene'rrasülü bima ünzile ileyhi min Rabbihi velmüminun. Küllün amene billahi ve melaiketihi ve kütübihi ve rusulihi la müferriku beyne ehadin min rusülih ve kalü semi'na ve eda'na ğufraneke Rabbena ve ileykel masir. La yükellifüllahü nefsen illa vüs'a ha leha ma kesebet ve aleyha mektesebet Rabbena la tuahızna innesina ev ahda'na. Rabbena vela tahmil aleyna isran kema hameltehü alellezine min kablina Rabbena ve la tuhammilna ma la da katelena bih. Va'fü anna vağfirlena verhamna ente mevlana fensurna alel kavmil kafirin.

SALAVATI MELEVAN : Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi külle mahtelefel melevan* Ve teakabel asaran* Ve kerraral cedidan* Vestakbelel ferkadan* Ve belliğ ruhahu ve ervaha ehli beytihi minnet tehıyyete ves selam* Verham ve barik ve sellim aleyhi kesiran kesiran ila yevmil haşri vel karar.

(Meali : ALLAH'ım melevan, asaran, cedidan ve ferkadan yıldızları devam ettiği müddetçe Efendimiz Muhammed'e (S.A.V.) salat ve selam eyle. O'nun ve ehl-i beytinin ruhuna bizden saygı ve selam ulaştır.)

AL-İ İMRAN SURESİ : Bismillahirrahmanirrahim..
Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).

(Meali: Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin)

FATİHA-YASİN-TEBAREKE-AMME-Yusuf-Muhammed-İbrahim-Meryem-lokman SURELERİNDEN 1 TANE GÜNDE OKUMAYA ÇALIŞ.

10 BAB CEVŞEN

Hamilelik boyunca 1 HATİM..

Çocuk Anne ve Babanın kabul olmuş en büyük DUA'sıdır.

(Senai DEMİRCİ)

gözün aydın canım:nazar:rabbim kucağınada almayı nasip etsin,sağlıklı hayırlı ömürlü bir evlat olsun inşallah:nazar:
çok güzel bir paylaşım olmuş,mümkün olduğunca bende okumaya çalışıyorum bu duaları rabbim inşallah bu duaların yüzü suyu hürmetine banada nasip eder anne olmayı.yer gök dua üzerinde duruyor,rabbim ol derse olur,biliyorum benim dualarımda kabul olucak
:nazar:

gözün aydın canım:nazar:rabbim kucağınada almayı nasip etsin,sağlıklı hayırlı ömürlü bir evlat olsun inşallah:nazar:
çok güzel bir paylaşım olmuş,mümkün olduğunca bende okumaya çalışıyorum bu duaları rabbim inşallah bu duaların yüzü suyu hürmetine banada nasip eder anne olmayı.yer gök dua üzerinde duruyor,rabbim ol derse olur,biliyorum benim dualarımda kabul olucak

olur tabiikii olmaz mı ?? sen yeterki Rabbimden istemeyi bil gönlünü aç.. O okadar büyükki.. bir anda insanın tüm hayatını ömrünü dolduruyo.. Hamdolsun rabbim.. Güzel haberlerini bekliyorum tatlım yaz emi ??

olur tabiikii olmaz mı ?? sen yeterki Rabbimden istemeyi bil gönlünü aç.. O okadar büyükki.. bir anda insanın tüm hayatını ömrünü dolduruyo.. Hamdolsun rabbim.. Güzel haberlerini bekliyorum tatlım yaz emi ??

:nazar:inşallah canım inşallah yazmammı hiç,benim içinde dua et olurmu?rabbim hayırlısını versin inşallah

Çok güzel bir paylaşım olmuş tşk ederim.Allah herkezin gönlüne ve zamanına göre versin.Senin sayende bugün bu duayı okudum :) Allah razı olsun

Çok güzel bir paylaşım olmuş tşk ederim.Allah herkezin gönlüne ve zamanına göre versin.Senin sayende bugün bu duayı okudum :) Allah razı olsun[/QUOT

Dualaşalım tatlım.. Rabbime emanet meleklerimiz.. Ona şükredip bolbol dua edip kuran okuyalım inş.. Sana emanet Rabbim Meleklerimiz..

çok güzel düşünmüşün canım.Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasib etsin inşallah.darısı bizlere inşallah

AL-İ İMRAN SURESİ : Bismillahirrahmanirrahim..
Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).

(Meali: Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin)

Canım gözün aydın. Bilgilendirdiğin içinde teşşekkür ederim. Ancak anlamda kayma olabilir diye söyleyeyim dedim ayeti kerimede "gale rabbi hebli" diye devam etmesi gerek oradaki gaf harfiydi bildiğim kadarıyla. Allah miniklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamamızı nasip etsin inşAllah:)

Canım gözün aydın. Bilgilendirdiğin içinde teşşekkür ederim. Ancak anlamda kayma olabilir diye söyleyeyim dedim ayeti kerimede "gale rabbi hebli" diye devam etmesi gerek oradaki gaf harfiydi bildiğim kadarıyla. Allah miniklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamamızı nasip etsin inşAllah:)

Saol tatlım düzeltmen için.. tecvidle okuyan anlar tabii.. gaf harfi çoğu yerde k olarak yazıyo.. ona göre düzeltip okuyalım.. bebeğimin yerini ve kesesini gördüm bugün .. çok şükür br sıkıntı görülmüyor.. Dualarda buluşalım..

canım bende ümidimi kaybetmiştim hatta stres atmak için tatile gitmiştik orda öğrendim hamile olduğumu Rabbim o kadar büyük ki en uygun zamanda en uygun sartlarda veriyor.cok dua ettim O ol dedi oldu cok sükür. Rabbim insallah sanada isteyen herkesede bu güzel duyguyu yasatır.

canım bende ümidimi kaybetmiştim hatta stres atmak için tatile gitmiştik orda öğrendim hamile olduğumu Rabbim o kadar büyük ki en uygun zamanda en uygun sartlarda veriyor.cok dua ettim O ol dedi oldu cok sükür. Rabbim insallah sanada isteyen herkesede bu güzel duyguyu yasatır.

seninde gözün aydın canım rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah,sağlıklı hayırlı ömürlü bir bebek olsun inşallah:nazar:,amin diyorum tüm kalbimle duana allah razı olsun.bende kafamı boşaltmak için uzaklaşmayı denedim kısmet bakalım,rabbim ol derse...dualarım en doğru zamanda kabul olur inşallah,şuanda dua ederken hem kendime hem benimle aynı durumda bekleyen herkese dua ediyorum birgün hamile oluncada dua etmeye devam edicem çünkü biliyorum artık bende beklemek çok zor,rabbim kimseyi bekletmesin inşallah

arkadaşlar bişey danışmak istiyorum.
ben arapça bilmiyorum türkçeden okuyorum,türkçeden okunuşuyla arapça okunuşları çok fark ediyormu?bu kafama çok takılıyor.umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.rabbim kabul etsin

tatlım aklına bu konu takılmakda çok haklısın.. Tabiiki Kuranı Kerimden arapçasını okumak daha güzel fakat hiç okumamaktansa türkçesindende olsa okumak kıymetli canım.. arapçasını öğrenene kadar oku mutlaka.. Rabbim yanlışın varsada onu düzeltir.. Bu bir gayrettir.. Kuranı öğreniceğinede inanıyorum inş. Azmet buna!

tatlım aklına bu konu takılmakda çok haklısın.. Tabiiki Kuranı Kerimden arapçasını okumak daha güzel fakat hiç okumamaktansa türkçesindende olsa okumak kıymetli canım.. arapçasını öğrenene kadar oku mutlaka.. Rabbim yanlışın varsada onu düzeltir.. Bu bir gayrettir.. Kuranı öğreniceğinede inanıyorum inş. Azmet buna!

teşekkür ederim canım cevabın için.öğrenmeye çalışıyorum inşallah yakında oda olucak.kim bilir belki bebeğimle beraber iki hediye olur bana:nazar:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım cevabın için.öğrenmeye çalışıyorum inşallah yakında oda olucak.kim bilir belki bebeğimle beraber iki hediye olur bana:nazar:

yer gök duayla çok dua et meryem suresi,yusuf,nisa bolbol oku suya iç o sularıda, eşinde okusun aynen sadece bunları anneler yapacak diye bişey yok, babalalarada okutalım onlarda manevi yönden bişeyler hissedip şimdiden sorumluluk sahibi olmaya başlasınlar..

yer gök duayla çok dua et meryem suresi,yusuf,nisa bolbol oku suya iç o sularıda, eşinde okusun aynen sadece bunları anneler yapacak diye bişey yok, babalalarada okutalım onlarda manevi yönden bişeyler hissedip şimdiden sorumluluk sahibi olmaya başlasınlar..

rabbim kabul ederse meryem suresi okuyorum hergün canım,41 gün okunması gerekiyormuş bugün suyada okuyayım iyi fikir teşekkür ederim,tesadüfmüdür bilmem burada yazdığın dualarıda okumaya çalışıyordum allah izin verirse,vesile oldu:16:

rabbim kabul ederse meryem suresi okuyorum hergün canım,41 gün okunması gerekiyormuş bugün suyada okuyayım iyi fikir teşekkür ederim,tesadüfmüdür bilmem burada yazdığın dualarıda okumaya çalışıyordum allah izin verirse,vesile oldu:16:

tabiiki vesile tatlım.. ama şunu çok merak ettim nezamandır evlisin ve bebek için hasrettesin ?

Back
X