hilalce No MaN no cRy... Kayıtlı Üye 4 Eylül 2008 337 0 116 Kocaeli 18 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalce #41 archimim .!.: 2 sene önce telefonum tuvalet deliğine düştü bende onu alıp bir güzel çamaşır suyuyla dolu kovada yıkadım. daha sonra kendi haline bıraktım. sabaha telefonum açılmadı aldık tamirciye götürdük 30 tl ya tamir etti 2 senedir de canavar gibi çalışıyor. bir tek titreşimi bozuldu. o kadarı da olur artık Genişletmek için tıkla... bendende 40 tl aldılar cnm benimkide şimdilik çalışıyo inşallah bidaha hiççççççççç bozulmaz:lepi:
archimim .!.: 2 sene önce telefonum tuvalet deliğine düştü bende onu alıp bir güzel çamaşır suyuyla dolu kovada yıkadım. daha sonra kendi haline bıraktım. sabaha telefonum açılmadı aldık tamirciye götürdük 30 tl ya tamir etti 2 senedir de canavar gibi çalışıyor. bir tek titreşimi bozuldu. o kadarı da olur artık Genişletmek için tıkla... bendende 40 tl aldılar cnm benimkide şimdilik çalışıyo inşallah bidaha hiççççççççç bozulmaz:lepi:
takva Guru Kayıtlı Üye 18 Nisan 2009 219 4 318 Eskişehir 19 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalce #42 tuzlu suya düşmedikten sonra suyunu temizliyorlar geçmiş olsun