• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftalk telefonum suya dt ne yapmalym:(

ben bi yerde okumuştum,pirinç suyu çekio,pirinç kutunuza koyun diye...

arkadaşıma katılıyorum pirinç nemi alır ama saç kurutmayla kurutmakta hata yapmışsın tüm parçaları çıkartıp öyle kendi halinde kurumaya bırakmalıdın...geçmiş olsun tamir olsa bile ilerleyen zamanlarda yine sorun çıkartacaktır sıvı teması sonuçta

canım bence sac urutma makınesıyle kurut benım telefon tadılatı yapan bı yakınım bu sekılde kurutuyodu bır tavsıye..

hepinmize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar ben ilk iş olarak bataryayı çıkarttım ve kurutma mak ile kuruttum bi 20 dk sonra açmaya çalışdım açıldı normal olarak çalışdı seside çıkıyo ama ekranında su var gibi yada buharda olabilir dediğiniz gibi sonra hemen çıkarttım ve pirinç kavonozunun içine koydum nette 2 gün bekltein diyo telefonumun modelide sewerek almışdım daha ilk taksidini ödemiştim inşallah sorun olmaz eğer servise verirsem garanti kapsamından çıkıyomuş suyla temas etti diye:sinifsinif: model bu

Son düzenleyen: Moderatör:
ben telefonumu pantolonumun cebinde yüksek ayarda yıkamış kadınım...kaydirigubbakcemile3

iki gün geçti kurudu,aynen kaldığı yerden çalışmaya devam etti....olmadı yapılır,üzülmeyin....

endişe etme canım benim ablam yeni evliyken eniştemin telefonunu gömleğinin cebinde gömleğiyle beraber makinaya atmış ve bir güzel vernellenmiş bir şekilde çıkmıştı hatta o gün bende ordaydım ve telefon mis gibi kokuyordu :)) neyse fön makinasına tuttu ablam ve kuruttu sonra ertesi gün türkcelin tamir servisine verdik ve 1 hafta sonrasında telimiz yapıldı marasıda n73 idi.. o tel olduysa seninki hayli hayli olur düşün makinada yıkandı bizim telefon...

arkadaşlar bataryayı çıkarmak doğru ama kesinlikle saç kurutma makinesi kullanılmamalı...kuru bi bez ile silinip beklemeye bırakılmalı..çünkü ısıyı direk tuttuğumuzda devreleri zarar görüyor.... (Donanım dersinde gördük biz bunları :))
arkadaşım şu an yapabileceğin tek şey şey tamirci gibi görünüyo..malesef :kahve:

10 senedir profesyonel telefon tamircisiyim keske kuratmaya calısmasaydınız yapılabilecek en kolay sey bataryayı hemen cıkartmıssınız acmaya calısmayın bir gun pirinç kutunuzda bekletin telinizi bataryasız olarak yinede acılmassa tamirciye göturun gecmiş olsun

tatlim ya seni bulmusken bende sorayim dedim benimde telefonun ekrani kirildi samsung sgh-u900 bu telefonlarin ekrani degisirmi acaba :gitme:
bilgisi olan arkadaslarda cevaplarsa sevinirim :kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
ekranı değişir ama epey masraflı olur gibime geliyor 5 yıl önce laptobumun monitorunun içine su kaçtısilerken ekranın yarısı gitti, yeni ekran almayı düşündüm 400$ civarı kdv dahil olmayan fiyatıydı :) telefondada böyle olur gibime geliyor, yeni telefon alman daha işe yarar ekran değiştirmektense ekran sanırım telefon fiyatının 1/3 ü 1/2 si arası tutabilir.

10 senedir profesyonel telefon tamircisiyim keske kuratmaya calısmasaydınız yapılabilecek en kolay sey bataryayı hemen cıkartmıssınız acmaya calısmayın bir gun pirinç kutunuzda bekletin telinizi bataryasız olarak yinede acılmassa tamirciye göturun gecmiş olsun

canım meraba ben mak. ile kuruttum malesef bilmiiyodum zarar vereceğini aklıma ilk gelen şey o oldu sonra telefon ilk başta açılmadı ama daha sonra tekrar denediğimde açıldı sesi çıkmıyodu seside normal şimdi ama ekranda sanırsam su veya buhar kaldı bende bataryadan ayırıp pirinç kavonozuna koydum acaba devreler yanmışmıdır devreler hasar gördüğünde hiç açılmazmıydı bide telefonu temizletmeye versem kaça temizlerler acaaba:sm_confused:

bu yaz yeğenimde düşürmüş hemen telefonu aldım elinden bataryayı çıkartıp ayrı ayrı pirinç kavonozuna koydum ertsi güne kadar beklettik ve sürprizz telefon çalıştı denemekte fayda var

ekranı değişir ama epey masraflı olur gibime geliyor 5 yıl önce laptobumun monitorunun içine su kaçtısilerken ekranın yarısı gitti, yeni ekran almayı düşündüm 400$ civarı kdv dahil olmayan fiyatıydı :) telefondada böyle olur gibime geliyor, yeni telefon alman daha işe yarar ekran değiştirmektense ekran sanırım telefon fiyatının 1/3 ü 1/2 si arası tutabilir.

canim ilgin icin tesekur ederim ama telefonda hic sorun yok calisiyorda ekranindaki o kucuk catlak canimi SIKIYOR benneyaptımki esimin yasgunu hediyesiydi banada telefon dayanmiyor mafoldumben

bende aynı sorunu yaşamıştım ve senin gibi hemen kuruttum makineyle filan ama hiç eskisi gibi olmadı sorun vermeye başladı .sen tamirciye götür inşallah hallolur....

geçmiş olsun :( garanti kapsamına girmiyor sanırım. umarım düzelir...

kıslar hepinize fikrilerinizden dolayı ayrı ayrı teşşekür ediyorum bugün içim rahat etsin diye telefonumu servise verdim içini temizlettim opuyorumnanaktan ve telefonumun şu anda bi sorunu kalmadı ekrandaki buharlaşmadan başka düzgün çalışıyo olsun bukadarınada şükür ya hiç olmasaydı dimiopuyorumnanaktan

kıslar hepinize fikrilerinizden dolayı ayrı ayrı teşşekür ediyorum bugün içim rahat etsin diye telefonumu servise verdim içini temizlettim opuyorumnanaktan ve telefonumun şu anda bi sorunu kalmadı ekrandaki buharlaşmadan başka düzgün çalışıyo olsun bukadarınada şükür ya hiç olmasaydı dimiopuyorumnanaktan

çok sewindiiimm (:

2 sene önce telefonum tuvalet deliğine düştü

bende onu alıp bir güzel çamaşır suyuyla dolu kovada yıkadım.

daha sonra kendi haline bıraktım. sabaha telefonum açılmadı

aldık tamirciye götürdük 30 tl ya tamir etti

2 senedir de canavar gibi çalışıyor. bir tek titreşimi bozuldu. o kadarı da olur artık

Back