ben bi yerde okumuştum,pirinç suyu çekio,pirinç kutunuza koyun diye...
10 senedir profesyonel telefon tamircisiyim keske kuratmaya calısmasaydınız yapılabilecek en kolay sey bataryayı hemen cıkartmıssınız acmaya calısmayın bir gun pirinç kutunuzda bekletin telinizi bataryasız olarak yinede acılmassa tamirciye göturun gecmiş olsun
10 senedir profesyonel telefon tamircisiyim keske kuratmaya calısmasaydınız yapılabilecek en kolay sey bataryayı hemen cıkartmıssınız acmaya calısmayın bir gun pirinç kutunuzda bekletin telinizi bataryasız olarak yinede acılmassa tamirciye göturun gecmiş olsun
ekranı değişir ama epey masraflı olur gibime geliyor 5 yıl önce laptobumun monitorunun içine su kaçtısilerken ekranın yarısı gitti, yeni ekran almayı düşündüm 400$ civarı kdv dahil olmayan fiyatıydı :) telefondada böyle olur gibime geliyor, yeni telefon alman daha işe yarar ekran değiştirmektense ekran sanırım telefon fiyatının 1/3 ü 1/2 si arası tutabilir.
kıslar hepinize fikrilerinizden dolayı ayrı ayrı teşşekür ediyorum bugün içim rahat etsin diye telefonumu servise verdim içini temizlettim opuyorumnanaktan ve telefonumun şu anda bi sorunu kalmadı ekrandaki buharlaşmadan başka düzgün çalışıyo olsun bukadarınada şükür ya hiç olmasaydı dimiopuyorumnanaktan
çok sewindiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?