kıslar daha 1 hafta önce aldığım telefonum cam silerken cebimden su dolu kovanın içine düştü heemen bataryasını çıkarıp saç kurutma makinesiyle kuruttum ama açılmıyo siziin önerebilceğiniz bi yöntem varsa lütfen yyardım edin:Saruboceq::çok üzgünüm:
canım artık birşey yapılamaz sanırım
çünki telefon suya düştüğünde ayrılabilen tüm parçalaırını çıkartıp suyun içinde koyup o halde götürmek gerekiyormuş tamire.. kurutarak değil de yine suyun içine atıp özle bir solüsyonla çalışır hale getirildiğini biliyorum
aynı şeyi bende yaşadım kurutmuştum ve olmadı sonra eşim yetkili servislerde görüşürü sürekli işi gereği onlardan öğrenmiştik böyle yapılması gerektiğini de
10 senedir profesyonel telefon tamircisiyim keske kuratmaya calısmasaydınız yapılabilecek en kolay sey bataryayı hemen cıkartmıssınız acmaya calısmayın bir gun pirinç kutunuzda bekletin telinizi bataryasız olarak yinede acılmassa tamirciye göturun gecmiş olsun
gecmiş olsun canım ya bu telefonlar basa belaa benmde basıma geldi öle bişee ben kurutmadan d bozuldu diee ölecene bıraktım tabiki babama anlatana kadar kac saat gecti olmadı
Benimde başıma geldi..Suya sokmuştu ufaklık..Hemen kapattım..pilini çıkarttım,makineyle kuruttum biraz..Sonra iki gün açmadım..Aman ne olursa olsun dedim..
ıki gün sonra taktım pilini..Tıkır tıkır çalışıyo valla...Bozulsaydı da 3G lisini alsaydım:roflol::roflol:
valla benıımde yenı aldıgım guzelım cep telefonum tuvalete dusmustu hemde alaturka tuvalete...:sinifsinif:
ıkına sıkıla cıkardım hemen kuruttum...akannehir
butun parcalarını bı gece acıkta bıraktım hıc acmadan..,
sonra actım ekranın rengı gıtmıstı ama gayet saglam calısıyodu...telefoncuya goturdum hemen yapmıslardı ama dunya para aldılar...
sende bı telefoncuya goster ıstersen senın yapabılecegın pek bısey yok sanırsam..CADIARZU
Pirinci bende duymuştum. Ama genede siz servisine bir götürün.
Benim oğlumda suya düşürmüştü biz kuruttuk ve makinayı kapatıp tekrar açtık, çalışmaya başladı.
İnşallah düzelir sizinki de.
Benim telefon degilde dijital kamerama yagmur yagdi bu yaz.Yani söyle anlatayim;esimin yegenini eline vermistim bizi ceksin diye.O da yagmurun altina tutmus,salaklik bende iste.Kamera tak diye gitti.Cekmez oldu.Bilgisayarimdan sonra en sevdigim teknolojik aletimdi.O tamir olurmu acaba.Onudami pirince koysak?
okadar üzülme sağlık olsun kazayla insan ölüyo..telefoncuya götür benimkide suya düşüp açılmıştı
zor birşey değil onun yapılması ama dediğim gibi olmazsada üzülme