• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftalık bebeği çöpe attılar!

kıyamam, yavrum ya... :43:

kimisi uğraşır yıllarca eline geçmez, kimisi de...:43:

bu duruma kim nasıl düştü? tabii bu da önemli.
:43:

konuyu açtıktan 10 dk sonra gördüm diğer konuyu bilsem açmazdım:30:ama çok kötü oldum midem alt üst oldu:43::43::43::43:
Mahvetti herkesi bu haber
Bir de fotosu var offff offff
Haberi okuduğumdan beri,o çocuğun orada çektikleri,acıktıkca nasıl ağladığı,kimsesiz orada yağmurun altında beklediği aklıma geldikçe ağlıyorum.Kızıma bakıyorum,bir ağlamasıyla herkes etrafında pervane olurken bu yavrunun ne suçu vardı?Atanlar ömür boyu vicdan azabından gün yüzü görmezler inşallah.Git bir camiye bırak,karakola bırak,birinin bulabileceği yere bırak.MErsinde 4 gündür okadar çok yağmur yağııyor ki,büyük adam dayanamaz o yağmura,ay kuzum sen cennette rahat et .....

Mersinde yagmur var dedin iyice kotu oldum
Anneme okudum haberi ayni seyi soyledi
Kizim inga dese aklim cikiyor nasil bir vicdan
Az once kizimi uyuttum sarip sarmaladim
Bu masum bebek geldi aklima agladim
Benim kapima koysaydiniz keske
Allah bunun bedelini soracak insallah

Allahım sizi bildiği gibi yapsın,o yavrucağın elleri her iki cihanda da yakanızdan düşmesin!!!:43::43::43::43:

Mersin'in Mezitli ilçesinde, ormanlık alan içinde bir haftalık olduğu tahmin edilen erkek bebek cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, henüz daha bir haftalık olan erkek bebek, üstünde kundağıyla birlikte bir süre önce kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ormanlık alanda bulunan çöp yığınlarının önüne bırakıldı. Bugün sabah saatlerinde o bölgede çöp toplayan belediye işçisi, çocuğun cesedini görerek, polisi aradı. İhbarın üzerine bölgeye, polis ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri yönlendirildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, tahmini olarak bebeğin 1 haftalık olduğunu, çocuğun açlıktan ve soğuktan öldüğü üzerinde durdu. Ayrıca çocuğun Mersin'de 4 gündür yağan yağmurda ıslandığı görüldü. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ölen bebek, sağlık ekiplerince otopsi için Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

300x128943_BEBEK_2.jpg

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yasam/128943.aspx

allah o bebegi bilerek isteyerek ölüme terkedenlere hakettikleri cezayı verir inşallah keşke anne olmaya can atan birine verselerdi o bebege sıcak yuva olurdu o anneye can yoldaşı olurdu ama malesef türkiyenin acı gerçegi bu umarım ibret alırlar bunu yapanlar. ben anne degilim ama 3 yıldır süt kokulu yavrumu bekliyorum bana verselerdi ben ona annelik yapardım tabi bebek özlemiyle yanmayanlar bunu bilemezzzz ya gecenin bu yarısında çok üzüldüm bu haberi okuyunca :43:

rabbim kalpleri FİRAVUN laşmış insanlardan bizleri ve evlatlarımızı uzak etsin . Allah ın her an bizi gördüğü ve duyduğu bilinciyle yaşamayı nasip etsin

Son düzenleme:
berk bebek gibi senin masum kanına sebep olan yaratıklarda yakalanırda insallah ömür boyu hapislerde çürürler
masum melek nasılda güzel moral falan kalmadı bu bebek katilleri yüzünden
aklımdan bir türlü cıkmıyor bu bebekte berk bebekte
nasıl günahsız yatıyor kuzum
gözyaslarımı tutamıyorum
Allah belanızı versin insallah

Son düzenleme:
Allahım belalarını versin
bu ne vahşet böyle ya
madem bakmayacaksın çocuk esirgemeye ver ya da cami avlusu vs birilerinin bulabileceği bir yere bırak
ne cani insanlar var hiç mi acımamışlar o yavruya Allah kahretsin böylelerini
zorla beddua ettiriyolar insana

Son düzenleme:
Back