- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi superisi96
Önlem almaya gelince kafası çalışmaz cahillerin
Sekse çalışıyor tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önlem almaya gelince kafası çalışmaz cahillerin
Sekse çalışıyor tabi
Mahvetti herkesi bu haberkonuyu açtıktan 10 dk sonra gördüm diğer konuyu bilsem açmazdımama çok kötü oldum midem alt üst oldu
Haberi okuduğumdan beri,o çocuğun orada çektikleri,acıktıkca nasıl ağladığı,kimsesiz orada yağmurun altında beklediği aklıma geldikçe ağlıyorum.Kızıma bakıyorum,bir ağlamasıyla herkes etrafında pervane olurken bu yavrunun ne suçu vardı?Atanlar ömür boyu vicdan azabından gün yüzü görmezler inşallah.Git bir camiye bırak,karakola bırak,birinin bulabileceği yere bırak.MErsinde 4 gündür okadar çok yağmur yağııyor ki,büyük adam dayanamaz o yağmura,ay kuzum sen cennette rahat et .....
Mersin'in Mezitli ilçesinde, ormanlık alan içinde bir haftalık olduğu tahmin edilen erkek bebek cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, henüz daha bir haftalık olan erkek bebek, üstünde kundağıyla birlikte bir süre önce kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ormanlık alanda bulunan çöp yığınlarının önüne bırakıldı. Bugün sabah saatlerinde o bölgede çöp toplayan belediye işçisi, çocuğun cesedini görerek, polisi aradı. İhbarın üzerine bölgeye, polis ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri yönlendirildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, tahmini olarak bebeğin 1 haftalık olduğunu, çocuğun açlıktan ve soğuktan öldüğü üzerinde durdu. Ayrıca çocuğun Mersin'de 4 gündür yağan yağmurda ıslandığı görüldü. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ölen bebek, sağlık ekiplerince otopsi için Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yasam/128943.aspx
gördüğümden beri nefesim kesildi resmenminicik elleri bide açlıktan ve soğuktan ölmüş4 gün ıslanmışAllahım sen büyüksün
vicdanları sızım sızım sızlasıncok uzucu bi durum cok