1 haftalık bebeği çöpe attılar!

superisi96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
7.909
12.734
248
Mersin'in Mezitli ilçesinde, ormanlık alan içinde bir haftalık olduğu tahmin edilen erkek bebek cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, henüz daha bir haftalık olan erkek bebek, üstünde kundağıyla birlikte bir süre önce kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ormanlık alanda bulunan çöp yığınlarının önüne bırakıldı. Bugün sabah saatlerinde o bölgede çöp toplayan belediye işçisi, çocuğun cesedini görerek, polisi aradı. İhbarın üzerine bölgeye, polis ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri yönlendirildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, tahmini olarak bebeğin 1 haftalık olduğunu, çocuğun açlıktan ve soğuktan öldüğü üzerinde durdu. Ayrıca çocuğun Mersin'de 4 gündür yağan yağmurda ıslandığı görüldü. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ölen bebek, sağlık ekiplerince otopsi için Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yasam/128943.aspx

Böylelerinin ALLAH bin belasini versin INSALLAH vicdansizlar..
bakamiyorsan gotur bir yurda ver yok onada cesaretin yok,
bi emin bi yere birak insanlar gorsunde gotursun en azindan,
cope atmak ne demek ya ALLAH cezanizi versin INSALLAH

Böylelerinin ALLAH bin belasini versin INSALLAH vicdansizlar..
bakamiyorsan gotur bir yurda ver yok onada cesaretin yok,
bi emin bi yere birak insanlar gorsunde gotursun en azindan,
cope atmak ne demek ya ALLAH cezanizi versin INSALLAH
gördüğümden beri nefesim kesildi resmenminicik elleri bide açlıktan ve soğuktan ölmüş4 gün ıslanmışAllahım sen büyüksün

iki defa acılmıs konu

buraya da yazayım

Allahın cezaları cami önüne koysaydınız
devlet bakıyor devlete verseydiniz
binlerce insan evlat hasreti cekiyor
netten arastırıp öyle bir aileye verseydiniz

minicik bebek ya

Kilitleniyorum bu haberleri okuyunca o kadar canım acıyorki beynim çalışmıyor
böyle bir vijdansızlığı kabullenemiyorum vijdansız yaratıklara bari yaşabileceği onu birinin bulabileceği yere koysaydın diye kendi kafamda çözüm önerilerinde bulunuyorum tamam hayvansın ama değilsin ya nasıl bir yaratıksın o kadar olasılığı es geçtinde orda bir meleğin canının bu denli yanmasına ölmesine razı oldun şuraya benim kapıma koysan o bile yeterdi ...
İdam cezası geri gelmeli....

konuyu açtıktan 10 dk sonra gördüm diğer konuyu bilsem açmazdımama çok kötü oldum midem alt üst oldu

yüreğim dayanmıyor böyle haberlere. Hayat neden adil değilki

insanlar gitgide vicdanını kaybediyo yaaa
bu ne canilik Allah aşkınaa ..

Son düzenleme:
öğlen de bdv ye açmışlardı bununla ilgili konu şimdi gördüm gene moralim sıfıra düştü Allah kahretsin zevkleri uğruna şu bebeğin canına kast edenleri..reziller!!

aynen öle..bari devlete teslim et ne demeye çöpe atarsın yaa nasıl bir vican nasıl bir yürek bunlarda yaa

Vicdanları yürekleri yok ki canım.Hepimizin tüyleri diken diken oldu yüreğimiz yandı bu haberi okuyunca.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o vicdansızları.

Haberi okuduğumdan beri,o çocuğun orada çektikleri,acıktıkca nasıl ağladığı,kimsesiz orada yağmurun altında beklediği aklıma geldikçe ağlıyorum.Kızıma bakıyorum,bir ağlamasıyla herkes etrafında pervane olurken bu yavrunun ne suçu vardı?Atanlar ömür boyu vicdan azabından gün yüzü görmezler inşallah.Git bir camiye bırak,karakola bırak,birinin bulabileceği yere bırak.MErsinde 4 gündür okadar çok yağmur yağııyor ki,büyük adam dayanamaz o yağmura,ay kuzum sen cennette rahat et .....

Ne diyeceğini bilemiyor insan. Ah yavrum, nasılda yatıyor.
Allah'ın cezaları.
Bari çocuk esrgemeye bıraksaydın. Bir evin eşiğine bile bıraksan bakan biri olur. Çöp ne ya!
Nasıl bir vicdan. Tüm beddualarım sizinle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…