• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftadır süren kasık ağrısı gaz sancısı ara ara bel sancısı sırt ağrısı var .regl tarihine daha 10 gün civarı var

ismihanbekir0811

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
3
1
16
24
Regl tarihi net hatirlamiyorum ama 17 Kasım civarıydı normalde regl tarihim yaklaşınca kasık ağrısı çekerim ancak regl tarihinden 1 hafta sonra kasık ağrım başladı 1 haftadır da sürüyor beraberinde gaz sancısı bel ve sırt ağrısı var böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmı yardımcı olun lütfen

Regl tarihi net hatirlamiyorum ama 17 Kasım civarıydı normalde regl tarihim yaklaşınca kasık ağrısı çekerim ancak regl tarihinden 1 hafta sonra kasık ağrım başladı 1 haftadır da sürüyor beraberinde gaz sancısı bel ve sırt ağrısı var böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmı yardımcı olun lütfen
Hamilemiymişsiniz acaba çok benzer şeyler bende de varda

ADET TARİHİ YAKIN BI TEST YAPTIR İSTERSEN

Benimde adetime 9 gün var bu belirtilerin hepsi bendede var ama en iyisi sabretmek ve kendine bu kadar kulak vermemek canım sonrasında hayal kırıklığı oluyor zaten ne olduğu belli olacak 10 gün sonra .

Back