Sivilceli Ciltler 1 haftadır sivilcelerim sürekli artıyor

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

olimpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
122
2
68
Eskişehir
Kızlar çenemde bir tane iltihaplı sivilcem vardı. Differin den başka ilaç yoktu evde mecbur sürdüm bi baktım ertesi gün sivilce küçülmüş iltihap gitmiş. Iki gün olmadan tekrar çıktı sürdüm yine çıktı. Kremden mi oluyor emin olamıyorum. Ondan başka ilaçta yok şuan 4 tane içleri bembeyaz sivilcem var ve ne yapıcam bilemiyorum :(

arada bende de oluyor öyle iltihaplı sivilce bence oluruna bırak ilaç falan sürme hepsi geçici çözüm çünkü ve sakın sıkma temizle ve yat kendiliğinden 2 günde söner zaten ve iz de kalmaz ama bal ve tarçını karıştırıp üstünde bekletebilirsin yararı olduğunu duymuştum umarım geçer sivilcelerin bi an önce:17:

Ben de çok kötü durumdaydım.Hatta pazar günü oturdum küçük çocuk gibi hüngür hüngür ağladım.Sol yanağımda bir sivilce çıkmıştı daha doğrusu yan yana iltihaplı üç sivilce sinirden sıkmıştım tabi daha kötü bir hal aldı yüzümde simsiyah ve şiş bir yara oluşmuştu.Evde maske yapayım derken yüzüme limon yağı sanıp kaplumbağa yağı sürmüştüm.Mucize gibi bir şekilde o şişlik indi ve rengi açıldı.Bulabilirsen balıkçılarda kaplumbağa yağı satıyorlar al ve yüzüne sür.Ben iki gündür düzenli olarak sürüyorum cildime mucize gibi etki etti.İnşallah sivilcelerden müzdarip tüm arkadaşlar bu dertten kurtulur.

Back
X