• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 hafta sonra tekrardan regl

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
508
163
34
Kizlar oncelikle merhaba ; Beni tedirgin eden bir durumla karsi karsiya kaldim bu konuda billgisi olan var mi ogrenmek istiyorum. Gecen hafta ayin 12 sinde adet oldum cuma aksami kesildi cumartesi hemen lazere gittim. Bu sabah uyandim kirmizimsi akinti vardi tedirgin oldum. Sonra gelmedi hic bisey ama suan adet gibi gelmeye basladi. Kizlar ya kotu bisey degildir degil mi ? Lazerden olmus olabilir mi ? Bide sinavlarim basliyor pazartesi doktora ancak sonraki sali gidebilirim :(

Stresten olabilir, kistten olabilir.

Hormonlarının dengesi şaşmış olabilir.

Birsürü sebebi var canım bunun.

Mutlaka doktora görün.

Geçmiş olsun.

İlk defa mı oluyor.Önceden adet düzensizliğiniz varmıy dı? Yada herhangi bir ilaç kullanmaya başladınız mı

Bende düzensizlik vardı bu şekilde bir kaç kez olmuştu.Kist vardı ama bende.

Ya ilk kez böyle birşey yaşadım ben. Düzensizliğim olmaz belki bazen 2 3 gün oynama olur oda 4 ayda bir, ilaç kullanmıyorum
Dediğim gibi geçen hafta salı olmuştum cuma bitti(3 gun surdu) cumartesi lazere girdim aradan tam 1 hafta geçti gene geldi .
Adet olabileceğini düşünüyorum başka biişey olamaz heralde.
Annem ilk üşütmüş olabilirsin dedi sonra bayağ gelince randevu alırız gideriz doktora dedi.
Ama ancak 1 hafta sonra.
Bende böyle şeylere çok takan biriyim , tamda sınavlarımın üstü düşüncem durcam :(
Sizce lazerin etkisi olabilir mi ki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar oncelikle merhaba ; Beni tedirgin eden bir durumla karsi karsiya kaldim bu konuda billgisi olan var mi ogrenmek istiyorum. Gecen hafta ayin 12 sinde adet oldum cuma aksami kesildi cumartesi hemen lazere gittim. Bu sabah uyandim kirmizimsi akinti vardi tedirgin oldum. Sonra gelmedi hic bisey ama suan adet gibi gelmeye basladi. Kizlar ya kotu bisey degildir degil mi ? Lazerden olmus olabilir mi ? Bide sinavlarim basliyor pazartesi doktora ancak sonraki sali gidebilirim :(
canım kendini boş yere kasma bak ben kasım ayındaydı sanırım ağrı şikayetyle doktora gittim ama nasıl korkuyorum görmen lazım dua ediyorum filan doktor kist olduğunu söyledi sonra ilaç vermedi ama bende istemedim zaten neyse geçen ay ben kanamam bittikten bir hafta sonra yeniden hasta oldum sonra 2 gün geçti bitti kist ve stres bence bende kendimi kasıorum sınavlar filan diye rahat ol kafanı takma ama ihmal etme doktora git sınavlarından sonra sınavlarında başarılar:)

Ya ilk kez böyle birşey yaşadım ben. Düzensizliğim olmaz belki bazen 2 3 gün oynama olur oda 4 ayda bir, ilaç kullanmıyorum
Dediğim gibi geçen hafta salı olmuştum cuma bitti(3 gun surdu) cumartesi lazere girdim aradan tam 1 hafta geçti gene geldi .
Adet olabileceğini düşünüyorum başka biişey olamaz heralde.
Annem ilk üşütmüş olabilirsin dedi sonra bayağ gelince randevu alırız gideriz doktora dedi.
Ama ancak 1 hafta sonra.
Bende böyle şeylere çok takan biriyim , tamda sınavlarımın üstü düşüncem durcam :(
Sizce lazerin etkisi olabilir mi ki ?
bence lazerle alakası yok ben lazer yaptırmıyorum bak bende oldum ama kafama taktıkça oluyor rahat davran o zaman normale geçer ama doktoruda ihmal etme

Arkadaşımında böyle olmuştu,kist olduğunu öğrendi.
Lazerle ilgisi yoktur diye düşünüyorum.
Ama en kısa zamanda doktora görünmen iyi olur.
Endişelenme hemen..

Üzülme durrr.Ben de kist yoktu bende de oldu.Sınavlarımdan önceydi.Adetim 2 gün sürdü bitti tekrar bi hafta sonra başladı.Doktora gittim hiçbi şey yoktu.Stresten olmuştur dedi.

Ciddimisin :14: İnşallah yoktur .
Ya ben biraz hastalık hastasıyım okuyup kötü oluyorum .
Mesela 6 ay önce prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı internetten yazanları okuyup ağladım çocuğum olmayacak mı diye :9:
Şimdi de anneme kist olabilirmiş dedim kızdı bana :14:

Endişelenme, zaman zaman böyle anormallikler olabilir.
Kist olsa bile ki sanmıyorum, kötü bir şey değil bu.
İlaçla basit bir şekilde tedavi ediliyor.

Tekrarlarsa doktora görünmende fayda var.

Bende kesin kist var :14:

İlla ki kist vardır diyemem ama her şey yolunda giden bir bayan bile yılda bir normal muayenesini olmalı bir kadın doğum uzmanında.

Sizin ki sınav stresi olabilir.Yani lazer sanmıyorum bir etki yapsın.Yinede doktora gidip içinizi rahatlatabilirsiniz.

Ha diyelim kist,bende de vardı büyük bi problem değil ilaçlarla gidiyor zaten

Ciddimisin :14: İnşallah yoktur .
Ya ben biraz hastalık hastasıyım okuyup kötü oluyorum .
Mesela 6 ay önce prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı internetten yazanları okuyup ağladım çocuğum olmayacak mı diye :9:
Şimdi de anneme kist olabilirmiş dedim kızdı bana :14:

Bi kere ınternetten asla bakma hiç kafanı bulandirma. Kafana takmamaya çalış eğer kist varsa da tedavisi olan bi sey. Benim ablama bekarken tedaviyle hamile kalirsin diyolardi. Ilk geceden hamile kaldı :1: Doktora gitmeyi ihmal etme sen yine de

Doktora gorunmekte fayda var,belki stresten olabilir,belki miyom yada kistte olabilir ayrica kormayin eger kist miyom cikarsa hastaligin tedavisi vardir.:34::34:

Kızlar başıma gelen nedir anlamıyorum :(
Normal de ben bu kadar çok da olmam mesela 1.ci gün gelir 2. gün asla çok olamam azalır 3 4 derken.
Ama şimdi dünden beri hiç durmadı ve şöyle bişey var çok sık tuvalete gidiyorum yarım saatte bir diyebilirim , normalde bişey gelmiyor ama oturunca su kıpkırmızı oluyor . :14: Düşünmekten çalışamıyorum :14:

Kızlar gittim bugün doktora kist varmış 4cm (40 mm). Ultrasonla baktı.
Yarın doppler ultrason ve kan tahlillerim var .
Çok üzgünüm :14:
Benim prolaktinim de yüksek çıkmıştı 6 ay önce. Bir sürü şey yazıyordu çocuğum olmayacak diye ağladım o derece .
Oyüzden internetten hiç bişey araştırmak istemiyorum.
Çok korkuyorum ablamı da kanserden kaybettik 5 sene önce bu tarz şeyler yaşamak istemiyorum beni çok korkutuyor böyle şeyler :14:

Benim prolaktinim de yüksek çıkmıştı 6 ay önce. Bir sürü şey yazıyordu çocuğum olmayacak diye ağladım o derece .
Çok korkuyorum ablamı da kanserden kaybettik 5 sene önce bu tarz şeyler yaşamak istemiyorum beni çok korkutuyor böyle şeyler :14:

Geçmiş olsun canım.Üzülme inşallah güzel bi tedaviyle kurtulursun kistten.
Çok korkulacak bi şey olduğunu sanmıyorum ama tahlillerden sonra anlaşılır sanırım.Benim arkadaşımda da vardı kist 6 cm.Onun adetleri çok ağrılı ,yoğun ve mide bulantılı geçerdi.Çok şükür tedaviyle kurtuldu kistten.Sen de kurtulursun.İçini ferah tut canım.

Ablan için de başın sağolsun :50:

Gecmis olsun, Allah tez zamanda sifasini verir ihsallah. Stres yapma kendini uzup daha cok hasta olursun.
Ben ilk mesajinda bir seye takildim aslinda onun icin cevap yazmak istedim. Cuma adetim bitti cumartesi lazere gittim demissin, benim bildigim adet bitiminden 4 gun sonra gerekliymis bana oyle demislerdi, aklinizda bulunsun.

Back