Çok tebrik ederim3 gün daha heyecanla regl olmazsam kan vericem inşalllahhhSaatlerdir idrarda gebelik testi yanlış mı acaba diye stres yapıyordum
Umarım inşalllah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasıııınÇok tebrik ederimPozitifse pizitiftir evet.
Çok tebrik ederimPozitifse pizitiftir evet.
Kaset testler doğru sonuç verir erken gebelik testlerinde yanlışlık olabiliyor bazen silik çıktıysa kanda kesin sonuç alırsınız inşallah vardır
Geç döllenmen olduğu için kan testinde negatif çıkmış olabilirsin canım. Gebelik testinin fotoğrafı varsa bizimle de paylaşırmısın ona göre fikir verelim3 gün daha heyecanla regl olmazsam kan vericem inşalllahhhSaatlerdir idrarda gebelik testi yanlış mı acaba diye stres yapıyordum
Muhtemelen geç döllenme olmuş, o yüzden bir hafta kala negatif çıkmıştır. Şu anda var gibi görünüyorBu şekilde 2 tane yaptım ikisi de bu şekilde silik çizgi
Geç döllenmen olduğu için kan testinde negatif çıkmış olabilirsin canım. Gebelik testinin fotoğrafı varsa bizimle de paylaşırmısın ona göre fikir verelim
Gebelik testi canım ilk önce ovü de baktım şüphelenip gebelik aldım 2 tane ikisi de bu şekildebu yaptıkların ovu testi mi gebelık testimi ,
İnşalllah öyledir kan tahlili verdim sonuç bekliyorum çok teşekkür ederimmmmTebrikler bariz var bence
Canım çok yeni olduğu için beta hcg düşük çıkabilir mesela ben kan sonucum 14 ile öğrendim ..Allâhım bu gece güzel haberler almanı nasip etsin İnşallâh...Kan verdim dayanamadım sonuç bekliyorum
Tekrar kan testi ver canımArkadaşlar hepinize merhaba reglime 1 hafta kala hastahaneye gidip kan testi verdim ve sonucun negatif olduğu söylenildi bugün regli günüm olmayınca şüphelenip elimde bulunan ovülasyon testini denedim çift çizgiydi gebelik testi alıp yaptığımda da silik çizgi gördüm testler yanlış olabilir mi gebelik testi silik çizgi olup yanlış çıkan var mı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?