• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 1 hafta önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm, kaç ay sonra gebelik düşünmeliym

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pam00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
22
5
1
32
1 hafta önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ve kürtaj olmak istemedim aynı gün kendim düşürdüm , doktorum en az 6 ay sonra gebelik düşünmelisin garanti olsun dedi ama etrafımdaki insanların memlekette gittiği doktorlar en kısa zamanda gebelik düşün ya da en fazla 3 ay sonra düşün demişler,yaşadığım yerde doktor 1 tane var çevremdeki illerde de iyi bir doktor bilmiyorum, sizin doktorlarınz bu konuda ne söyledi yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar

1 hafta önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ve kürtaj olmak istemedim aynı gün kendim düşürdüm , doktorum en az 6 ay sonra gebelik düşünmelisin garanti olsun dedi ama etrafımdaki insanların memlekette gittiği doktorlar en kısa zamanda gebelik düşün ya da en fazla 3 ay sonra düşün demişler,yaşadığım yerde doktor 1 tane var çevremdeki illerde de iyi bir doktor bilmiyorum, sizin doktorlarınz bu konuda ne söyledi yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar
gecmıs olsun. genelde boyle erken haftalarda 2 ay derler. 1 adet döngüsü bekle dıyen doktor bıle oldu dogumdan sonra bıle en az 6 ay denıyor da dusukte nasıl en az 6 densın.. onemlı olan ruhen bedenen hazır olman .saglık acısından bı problemın yoksa uzun bı sure bekletmek cok sacma bence. sahsen baska bı doktor bulma sansın varsa ımkan olustur ve gorus derım ben. herhangı bı kadın dogumcu ya gıdiver.

Teşekkür ederim inşaAllah iyi bir doktor bulmaya çalışacağım, zaten lafı cımbızla alıyorm doktorun ağzından, düşüğü bile evde yapmak istedim bu yüzden.

Ben kendim dusurmedim 8. Haftada dr kendi aldı asistanı 2 ay bekle dedi drum 1 adet yeter dedi sanki bilmis gibi 2.de kaldim.Ama senin durumunda özel birşey yoktur ins.

Teşekkür ederim inşaAllah iyi bir doktor bulmaya çalışacağım, zaten lafı cımbızla alıyorm doktorun ağzından, düşüğü bile evde yapmak istedim bu yüzden

Herhangi bir sıkıntım yok herkese aynı şeyi söylüyor 6 ay süre veriyor

banada 3 ay, demişlerdi 6 yıl önce bi düşüğüm olmuştu 7 haftalıktı ama ben hiç korunmadım düşükten 4 ay sonra opluma hamile kalkp saglıklı bi dolu m yapmıştım çok şükğr

Arkadaşlarm ve ailem 6 ay sürenin çok fazla olduğunu söyledi,covid den dolayı çevre illere şu süreçte pek gidemiyorum,ve doktorumda pek açıklama yapmayan birisi,bende sizlerden bilgi almak istedim çok teşekkür ederim

Arkadaşlarm ve ailem 6 ay sürenin çok fazla olduğunu söyledi,covid den dolayı çevre illere şu süreçte pek gidemiyorum,ve doktorumda pek açıklama yapmayan birisi,bende sizlerden bilgi almak istedim çok teşekkür ederim
7-8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ve Benimde 3 ay bekle demişti 4. Ayda hamile kalmıştım

Kürtaj rahmi yoran bi işlem bu yüzden 6 ay deniyor ama düşük öyle değil arkası yine hamileliktir bir ay bile yeterli bence tabi hala kanaman yoksa. Ben 7 haftalık düşük yaptım üç ay kanama yaşadım çünkü

Bugün 7 gün oldu ve kanamam bitti neredeyse

Çok geçmiş olsun benimde 6.haftada kalbi durdu bir adet görüp deneyebilirsin dedi doktor ben bir doktora daha gittim canım oda tahliller istedi sonuç bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım, doktorlar farklı şeyler söyleyince bizim de aklımız karışıyor, ne yapacağımızı şaşırıyoruz hangisini dinlesek diye

Erken haftalarda genelde 2-3 adet dongusu yeterli diyorlar rahimin toparlanması için.Benim doktorum 2 adet sonra dene diyor, 2 kere kaybım oldu 6. haftada

Çok geçmiş olsun, bende ortalama o kadar beklemeyi düşünüyorum

3 ay. Ben de ilk gebeliğimde düşük yaptım 3 ay sonra dedi doktor 3. ay hamile kaldım şükür 🤲 Kürtajdan sonra hamike kalmak daha kolay demişlerdi. İnşallah sağlıklı bebiş haberleri alırsınız🥰

Hayırlı olsun çok sevindim 😌inşaAllah hayırlı haberler alırım ve yazarım 😌

3 ay. Ben de ilk gebeliğimde düşük yaptım 3 ay sonra dedi doktor 3. ay hamile kaldım şükür 🤲 Kürtajdan sonra hamike kalmak daha kolay demişlerdi. İnşallah sağlıklı bebiş haberleri alırsınız🥰
Hayırlı olsun çok sevindim 😌inşaAllah hayırlı haberler alırım ve yazarım 😌

gecmıs olsun. genelde boyle erken haftalarda 2 ay derler. 1 adet döngüsü bekle dıyen doktor bıle oldu dogumdan sonra bıle en az 6 ay denıyor da dusukte nasıl en az 6 densın.. onemlı olan ruhen bedenen hazır olman .saglık acısından bı problemın yoksa uzun bı sure bekletmek cok sacma bence. sahsen baska bı doktor bulma sansın varsa ımkan olustur ve gorus derım ben. herhangı bı kadın dogumcu ya gıdiver.
Teşekkür ederim inşaAllah iyi bir doktor bulmaya çalışacağım, zaten lafı cımbızla alıyorm doktorun ağzından, düşüğü bile evde yapmak istedim bu yüzden

Ben kendim dusurmedim 8. Haftada dr kendi aldı asistanı 2 ay bekle dedi drum 1 adet yeter dedi sanki bilmis gibi 2.de kaldim.Ama senin durumunda özel birşey yoktur ins.
Herhangi bir sıkıntım yok herkese aynı şeyi söylüyor 6 ay süre veriyor

Back