• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 1 hafta içinde boyamamız lazım

lifegoeson

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
828
0
116
İstanbul
Bu soruyu da arkadaşım için soruyorum. Saçları şu anda boyalı, resmini de ekledim.
Eki Görüntüle 125571
Diğer resimlerdeki gibi koyu sarı bi şeyler istiyor. Özellikle ortadaki resimdeki Eren'in saç rengi müthiş. Evde nasıl tutturabiliriz yardımcı olursanız sevinirimm. 1 hafta içinde bu rengi elde etmemiz gerek özel bi davete gideceğiz. Şimdiden teşekkürlerr.
Eki Görüntüle 125569 Eki Görüntüle 125570

renk güzelmiş hakkaten ama uzman yardımı gerektirecek cinsten saç rengini açmadan kuaförsüz elde edemezsiniz bence...

az önce başka bi başlıkta gördükk bu da çok güzell. küllü açık kumral sanırım bu rengin ismi. 8.1 olsa gerek. ama buna boyarsak aynısı olmaz ki biraz daha açığına boyamak lazım bence. bilemedim ki yardım edin lütfen :(
Eki Görüntüle 125594

ilk olarak açıcı şart çünkü saçı boyalıymış.. sorasında küllü açık kumrl yada küllü sarı boyarsan o renk tonlarında elde edeblrsn

Ben palette dore sarı kullanıyorum numarası 10.5 ama yine de çok açık olmuyo bence 8.1 hayatta açmaz bu saçı

canım 2. resimdeki o renk koleston 8.1 ama saçınız daha koyu olduğundan 8.1 boyadığınızda sonuç daha koyu düşer bence koleston 8.1 ile 11.1 i karıştırın. ilk ren bal köpüğü çok hoş bir renk ama kuaför desteği olmadan ilk boyamada tutturmanız zor. vaktiniz varsa Casting Crème Gloss 834 Amber Sarı ile 810 İnci Sarı yı karıştırın 2-3 boyamada tam rengi tuturursunuz.

Back