• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 hafta arayla regl olmak- Diane 35 i yanlis mı kullanıyorum?

markrenton

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
106
12
98
Muğla
Merhaba ben fazla kıllanma nedeniyle kadın doğuma gitmiştim ve doktor bana Diane 35 verdi, bunu 1 hafta kullanım 1 hafta ara şeklinde almamı söyledi. Ancak bu ay içinde ya da 1,5 ay içinde diyeyim 3.kez adet oldum arada da tamamen kesilmedi iki gün kesildi, kanama oldu biraz sonra tamamen başladı adet. Yani 9-12 gün arasında adet olmaya başladım. İnternete yazdığımda da bu hapı herkes 21 gün kullanım 1 hafta ara şeklinde alıyor. Ben de mı öyle almaya başlasam

Edit:şunu da söyleyeyim ilaçtan önce adetim duzenliydi 17 -20 gün arayla olurdu ama şimdi bitmiyor resmen

Merhaba ben fazla kıllanma nedeniyle kadın doğuma gitmiştim ve doktor bana Diane 35 verdi, bunu 1 hafta kullanım 1 hafta ara şeklinde almamı söyledi. Ancak bu ay içinde ya da 1,5 ay içinde diyeyim 3.kez adet oldum arada da tamamen kesilmedi iki gün kesildi, kanama oldu biraz sonra tamamen başladı adet. Yani 9-12 gün arasında adet olmaya başladım. İnternete yazdığımda da bu hapı herkes 21 gün kullanım 1 hafta ara şeklinde alıyor. Ben de mı öyle almaya başlasam

Edit:şunu da söyleyeyim ilaçtan önce adetim duzenliydi 17 -20 gün arayla olurdu ama şimdi bitmiyor resmen

Hiç böyle kullanım duymamıştım. Yanlış anlamış olabilir misiniz kullanım şeklini? Doktoru arayıp sorun bence bu normal değil. Dengenizi bozarsınız

Sanırım yanlis anlasilma olmus. Kutu bittikten 1 hafta sonra yeni kutuya basla demek istemis olmali..

Hiç böyle kullanım duymamıştım. Yanlış anlamış olabilir misiniz kullanım şeklini? Doktoru arayıp sorun bence bu normal değil. Dengenizi bozarsınız

Benim de garibime gitti ancak doktor (o sırada adettim) tamam şimdi başla 1 hafta ara ver tarzı nasıl kullanacağımi da söyledi internette baktım ancak böyle bir kullanım yoktu iki hafta öyle kullandım ve adet kesilmeyince eh yeter deyip bıraktım. Umarim düzelir yakın zamanda resmen bünyemin içine etti hala kanama var ve çok fazla

Sanırım yanlis anlasilma olmus. Kutu bittikten 1 hafta sonra yeni kutuya basla demek istemis olmali..

Bilmiyorum açıkçası buna ihtimal vermezdim ancak aradan 3 hafta geçtiği için kesin de konuşamam şöyle şöyle yapacaksın dediğini hatırlıyorum ama.. pek konuşkan bır bayan değildi iletişim eksikliği de olmuş olabilir. Düzelir miyim ben ya yarın soğan kürü yapacağım annemin adeti ilaç kullanmadigi halde şimdi benimki gibiydi ve soğanla düzeltti

Back