- 1 Ağustos 2022
- 34
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi AytenHuseynzade998
Merhabalar, 1 folekül ile gebe kalan varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal adet dongusu olan kısılerın hepsınde 1 folıkul gelısıır catlar ve hamıle kalır:)Merhabalar, 1 folekül ile gebe kalan varmı?
normalde 2 3 folekul gelişmirmi? birde 9-10cu günde yumurtlama olan gebe kala bilirmi?normal adet dongusu olan kısılerın hepsınde 1 folıkul gelısıır catlar ve hamıle kalır:)
İlıskıye gırmıs olursan yumurtlama gunu ve 2 3 gun kadar önce olur neden olmasın? Bazen ılacsız da 2 veya daha fazla yumurta gelısebılr bazen 2 yumura buyur ama 1 ı dollenır. Yanı kısmet meselesi.normalde 2 3 folekul gelişmirmi? birde 9-10cu günde yumurtlama olan gebe kala bilirmi?
benim 1 yumurtalığım yok sol yumurtalığım var amh deyerim 0.18 doktor gonal f450 kullan dedi.10cu günümde doktora gittim bana ovilyasyon gerçekleşdiyini söyledi.progestan isimli ilaç yazdı gebelik içinİlıskıye gırmıs olursan yumurtlama gunu ve 2 3 gun kadar önce olur neden olmasın? Bazen ılacsız da 2 veya daha fazla yumurta gelısebılr bazen 2 yumura buyur ama 1 ı dollenır. Yanı kısmet meselesi.
Ayy ınsallah tutmusturbenim 1 yumurtalığım yok sol yumurtalığım var amh deyerim 0.18 doktor gonal f450 kullan dedi.10cu günümde doktora gittim bana ovilyasyon gerçekleşdiyini söyledi.progestan isimli ilaç yazdı gebelik için
bu gün tsiklimin 12-ci günü.6 ağustos dr a gitmişdim.Tüp bebek söylüyorlar.ondan önce bu yolla kala bilermiyim diye yokluyorlar.İnşallah tutmuşdur Allah sesini duysun İnşallah canım.Hiç böyle gebe kalan arkadaşlarınız varmı?Ayy ınsallah tutmusturprogestan tutunmasını yardım etsin diye verıyolar olmazsa adet olabıl dıye. İnsallah hayırlı güzel haber alırsın. Kac gun oldu Dr a gıdelı:) tıp bebek yapmayı onerdıler mı
Evet var:)) folikul gelısmıs sonucta hıc buyumeyedebılırdı oyle dusun. Amh yüksek olup da ilacın işe yaramadıgı kişiler de var. Sen stressiz kendını yormadan bi 10 gun dayanıver:) sonra test yaparsın:)bu gün tsiklimin 12-ci günü.6 ağustos dr a gitmişdim.Tüp bebek söylüyorlar.ondan önce bu yolla kala bilermiyim diye yokluyorlar.İnşallah tutmuşdur Allah sesini duysun İnşallah canım.Hiç böyle gebe kalan arkadaşlarınız varmı?
6 aylık evliyim.Bu sürecde çok yıprandım.Kayımvalidem soruyor.Kocamın akrabaları sorularıyla yoruyorlar beni.Artık yıllardır evliymişim gibi tükenmiş hiss ediyorum kendimi elimde diyil stress yapıyorum.Amma seninle konuşmak iyi geldi inşAllah gebe olurum)Evet var:)) folikul gelısmıs sonucta hıc buyumeyedebılırdı oyle dusun. Amh yüksek olup da ilacın işe yaramadıgı kişiler de var. Sen stressiz kendını yormadan bi 10 gun dayanıver:) sonra test yaparsın:)
Benı konusmayan kalmamıştı 6 yıl sonra geldi bebeğm:) hep kadına yüklenmek kolay.. sen dınleme onları. hep iyi o seyler dusun mutlu mesut yasa:) Olmazsa da cok bekletmeden tup bebek dene. :)) Ay ınsallah senin de kucagın dolar tez zamanda6 aylık evliyim.Bu sürecde çok yıprandım.Kayımvalidem soruyor.Kocamın akrabaları sorularıyla yoruyorlar beni.Artık yıllardır evliymişim gibi tükenmiş hiss ediyorum kendimi elimde diyil stress yapıyorum.Amma seninle konuşmak iyi geldi inşAllah gebe olurum)
Amin canım Allahın mücizesine inanıyorum.Olacak diye umud ediyorum.Benı konusmayan kalmamıştı 6 yıl sonra geldi bebeğm:) hep kadına yüklenmek kolay.. sen dınleme onları. hep iyi o seyler dusun mutlu mesut yasa:) Olmazsa da cok bekletmeden tup bebek dene. :)) Ay ınsallah senin de kucagın dolar tez zamanda![]()