kızlar günaydın,
bu pazar günü evliliğimizin 1. yılı :) nasıl geçti hiç anlamadım bu arada. sizler neler yapıyorsunuz yıl dönümlerinizde? fikirlerinize ihtiyacım var.. maddi olarak çok fazla olanağım yok maalesef. ama eşime hediye aldım şimdiden.. hadi bana yardımcı olun biraz...
aynı gün evlenmişiz ya bu aradakızlar günaydın,
bu pazar günü evliliğimizin 1. yılı :) nasıl geçti hiç anlamadım bu arada. sizler neler yapıyorsunuz yıl dönümlerinizde? fikirlerinize ihtiyacım var.. maddi olarak çok fazla olanağım yok maalesef. ama eşime hediye aldım şimdiden.. hadi bana yardımcı olun biraz...
ben güzel bır masa hazırlamıstım mumlar fılan guzel bır muzık guzel kıyafetler hedıye eşimde gül soylemıs benım ıcın tabı çiçekçi getırdı cok guzeldi ya 1.cisi 2.sini dısarda gecırdık 3.de dısarda gecırdık boyle iştekızlar günaydın,
Bu bana 2. Bi fikir oldu harikaymis valla bende hediyelesip yemek yemeyi asla istemem zaten disarda yemek yemek yaptigimiz bisey haa daha pahali biyer olmasi isi romantiklestiriyorsa bilemicemde cok asiri sıkıcı ... sizin ki cok guzelmis ben yildonumunu beklemeden bile yapabilirim cunku cok var5 kasım da bizim yıldönümümüzdü.
Eşimi sıkı sıkı tembihledim "hediye istemiyorum sakın alma,sadece deli gibi eğlenmek istiyorum" diye..
O akşam deliler gibi kafa salladık rock barda,çok eğlenceliydi.
Bizim yıldönümü böyle geçti.
Aynen..Bu bana 2. Bi fikir oldu harikaymis valla bende hediyelesip yemek yemeyi asla istemem zaten disarda yemek yemek yaptigimiz bisey haa daha pahali biyer olmasi isi romantiklestiriyorsa bilemicemde cok asiri sıkıcı ... sizin ki cok guzelmis ben yildonumunu beklemeden bile yapabilirim cunku cok varmutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?