- 9 Haziran 2021
- 201
- 123
- 18
- 28
- Konu Sahibi Myperogatve
-
Kardeşi anlayışsız biri olsa ve inat yapsa haklısınız derdim ama ortada öyle bir durum söz konusu değil. Daha çok yıllarınız olacak inşallah. Çok takılmaya gerek yok benceKizlar merhaba biraz uzun yazdığım için öncelikle çok özür dilerim. Sıkılmayıp dinlediğiniz için de teşekkür ederim. Konuya şöyle basliyayim. Benim kaynım subay ve izne geldi 20 yaşında kayınvalidem de geçen biz onu görmeye kv gittik. Tek olduğu için kaynımın canı sıkılıyor sanırım. Galiba birde aşk meşk işleri var arada arabamızı alıp 1 saatliğine kaçıyor. Tabi arabayı alıp gitmesi bizim için asla bir sorun değil. Kendisinin de katkısı oldu arabayı alırken. Herneyse kaynım pazar günü eğitime geri dönüyor ve artık operasyon zamanı geldiği için sıklıkla gelemicek tekrar bu tarafa. Eşime dün mesaj atıp hafta sonu gelip gelemicegimizi sormuş. Fakat bizim pazar günü evlilik yıldönümümuz ve ilk yıldonumumuz eşim biraz çekingen bir insandır. Oda kalkıp bunu soyleyememis iş yerinden cagirabilirler gelirsek haber veririz demiş. Bizim evimizle kv evi 1 saat sürüyor. Kaynimda abi sikisiksan arabaya benzini ben atarim demis. Tabi çok şükür söz konusu o degil. neyse eşimde Gelip bana söyledi böyle böyle bir durum var pazar günü ben seni yemeğe cikarticaktim bugün yemeğe çıksak yarin annemlerin oraya gidebilir miyiz dedi. Kardeşimi son kez göreyim dedi ugurlayalim dedi. Şimdi arada çok kaldım asla anlayışsız bir insan değilim söz konusu kardeşi ve operasyona gidecek Allah muhafaza bir şey olsa çok vicdan azabı çekerim gorusturmedim diye. Eşimde kardeşini görmek çok istiyor. Bende olur sorun değil dedim bugün yemek teklifini kabul ettim yarın ve yıldönümüz olduğu günü kv geciricez. Sizce doğru mu yaptım fikirleriniz nedir
Kardeşi anlayışsız biri olsa ve inat yapsa haklısınız derdim ama ortada öyle bir durum söz konusu değil. Daha çok yıllarınız olacak inşallah. Çok takılmaya gerek yok bence
Kizlar onun içinden geldiği için bugün yemek teklifini kabul ettim. Zaten hafta sonu evde olduğu için ben güzel bir yemek masası hazırlama şansım yoktu. Bende pazartesi günü güzel bir yemek masası hazirliyayim dedim .Bu durumda esimin kardesinu görmesi önceligim olur sanirim. Evet ilk evlilik yildönümü, ama söz konusu asker olunca ben kiyamam yaO yüzden esinizle baska bir aksam güzel kutlayin derim
Cok teşekkür ederimilişkiniz iyi olsun da daha ne evlilik yıldönümleri kutlanır. hiç takılmayın doğru olanı yapmışsınız bence. nice yıllara
Kardeşini uğurlayın yolunuza bakın.Kizlar merhaba biraz uzun yazdığım için öncelikle çok özür dilerim. Sıkılmayıp dinlediğiniz için de teşekkür ederim. Konuya şöyle basliyayim. Benim kaynım subay ve izne geldi 20 yaşında kayınvalidem de geçen biz onu görmeye kv gittik. Tek olduğu için kaynımın canı sıkılıyor sanırım. Galiba birde aşk meşk işleri var arada arabamızı alıp 1 saatliğine kaçıyor. Tabi arabayı alıp gitmesi bizim için asla bir sorun değil. Kendisinin de katkısı oldu arabayı alırken. Herneyse kaynım pazar günü eğitime geri dönüyor ve artık operasyon zamanı geldiği için sıklıkla gelemicek tekrar bu tarafa. Eşime dün mesaj atıp hafta sonu gelip gelemicegimizi sormuş. Fakat bizim pazar günü evlilik yıldönümümuz ve ilk yıldonumumuz eşim biraz çekingen bir insandır. Oda kalkıp bunu soyleyememis iş yerinden cagirabilirler gelirsek haber veririz demiş. Bizim evimizle kv evi 1 saat sürüyor. Kaynimda abi sikisiksan arabaya benzini ben atarim demis. Tabi çok şükür söz konusu o degil. neyse eşimde Gelip bana söyledi böyle böyle bir durum var pazar günü ben seni yemeğe cikarticaktim bugün yemeğe çıksak yarin annemlerin oraya gidebilir miyiz dedi. Kardeşimi son kez göreyim dedi ugurlayalim dedi. Şimdi arada çok kaldım asla anlayışsız bir insan değilim söz konusu kardeşi ve operasyona gidecek Allah muhafaza bir şey olsa çok vicdan azabı çekerim gorusturmedim diye. Eşimde kardeşini görmek çok istiyor. Bende olur sorun değil dedim bugün yemek teklifini kabul ettim yarın ve yıldönümüz olduğu günü kv geciricez. Sizce doğru mu yaptım fikirleriniz nedir
Çok teşekkürlersıkıntı yapılacak bırsey yok
bu arada huzurlu mutlu bır omur dılerım
Bence doğru olanı yapmışsınız. Gayet anlayışlı bir eşiniz var. Mutluluklar dilerim
Çok teşekkürler yorumlarınız için fakat o sevisme işi çok sık malsef olmuyor bebiş olduğu için karnimda1 gün erken 1 gün geç ne farkeder
Sonuçta dışarıda yemek yencek, iki güzel söz 3-5 çiçek böcek mevzuları eve gelincede büyük ihtimal sevişilecek. O güne özel bir tatil programı olsa farklı yorum yapardım ama olay yemek olunca çokta şey yapmadım.
Öff bunu yazarken bile sıkıldım, çok sıradanlaşmış evlilik yildönemleri vs. Ben artık çok eskidim sanırım ya
Bebek için biraz bekleseydiniz iyi olurmuşÇok teşekkürler yorumlarınız için fakat o sevisme işi çok sık malsef olmuyor bebiş olduğu için karnimdaDün olduğu için bugün yok
Amin inşallah teşekkürler :)Bebek için biraz bekleseydiniz iyi olurmuş
Özelliklle sevişme konuları çocuk yokken çok daha rahat ve heyecanlı oluyor.
Olsun…sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Bir gun once bir gun sonra farketmez Bence, esiniz de kardesini gormek ister. Ben de sizin gibi yapardim. Ama sonradan adamin basina kakmayin tabiKizlar merhaba biraz uzun yazdığım için öncelikle çok özür dilerim. Sıkılmayıp dinlediğiniz için de teşekkür ederim. Konuya şöyle basliyayim. Benim kaynım subay ve izne geldi 20 yaşında kayınvalidem de geçen biz onu görmeye kv gittik. Tek olduğu için kaynımın canı sıkılıyor sanırım. Galiba birde aşk meşk işleri var arada arabamızı alıp 1 saatliğine kaçıyor. Tabi arabayı alıp gitmesi bizim için asla bir sorun değil. Kendisinin de katkısı oldu arabayı alırken. Herneyse kaynım pazar günü eğitime geri dönüyor ve artık operasyon zamanı geldiği için sıklıkla gelemicek tekrar bu tarafa. Eşime dün mesaj atıp hafta sonu gelip gelemicegimizi sormuş. Fakat bizim pazar günü evlilik yıldönümümuz ve ilk yıldonumumuz eşim biraz çekingen bir insandır. Oda kalkıp bunu soyleyememis iş yerinden cagirabilirler gelirsek haber veririz demiş. Bizim evimizle kv evi 1 saat sürüyor. Kaynimda abi sikisiksan arabaya benzini ben atarim demis. Tabi çok şükür söz konusu o degil. neyse eşimde Gelip bana söyledi böyle böyle bir durum var pazar günü ben seni yemeğe cikarticaktim bugün yemeğe çıksak yarin annemlerin oraya gidebilir miyiz dedi. Kardeşimi son kez göreyim dedi ugurlayalim dedi. Şimdi arada çok kaldım asla anlayışsız bir insan değilim söz konusu kardeşi ve operasyona gidecek Allah muhafaza bir şey olsa çok vicdan azabı çekerim gorusturmedim diye. Eşimde kardeşini görmek çok istiyor. Bende olur sorun değil dedim bugün yemek teklifini kabul ettim yarın ve yıldönümüz olduğu günü kv geciricez. Sizce doğru mu yaptım fikirleriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?