Merhaba benim de 14 yumurtam toplanmıştı çok umutluydum sonrasında yalnızca 5.güne 2 adet embriyom kalmıştı ve onu dondurdular. Bende o kadar üzgündüm ki 12 adet kaybolunca ama gerçekten 1 yumurta yetiyor pozitif olmasına hiç üzülmeyin boş yereKızlar merhaba. 14 yumurta toplandı. Sonuç olarak bir embriyo donduruluyor şuan. Yani içim bı tuhaf hani. Üzülmek istemiyorum ama içim buruldu böyle. İki adet sonra transfer planlandı. İstemsizce üzüldüm biraz. Sizlerle paylaşmak istedim. Benim gibi olanlar var mı aranızdan. Neler yaptınız olumlu sonuçlanması için transfer öncesinde. Biraz konuşalım istedim
Teşekkür ederim14 yumurta sonrası 1 embriyonun canını sıkması çok normal canım ama unutma bol bol tutmayan embriyoya ihtiyacımız yok tek embriyo olsun bizim olsun sağlıklı bebek olsun inşallaholmayanlarla zihnini yorma, 1 bebeğin bekliyor seni ona odaklan sağlıkla gelsin tutunsun bol bol onun için dua et zikir çek
Yaa sevindim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Benim 3. Gün dondurdular 5. Güne kadar beklemediler inşallah iyi olurMerhaba benim de 14 yumurtam toplanmıştı çok umutluydum sonrasında yalnızca 5.güne 2 adet embriyom kalmıştı ve onu dondurdular. Bende o kadar üzgündüm ki 12 adet kaybolunca ama gerçekten 1 yumurta yetiyor pozitif olmasına hiç üzülmeyin boş yere1 ekimde transfer oldum pozitifi gördüm ilk denememde kendinizi hiç üzmeyin eminim sonu güzel olacak
Şu süreçte önerebileceğiniz birşeyler var mıdır peki? İki adet dönemi sonra transfer düşünülüyor. Bi buçuk ay gibi. Stresli bir yerde çalışıyorum birde. Önerilerinizi almak isterimMerhaba benim de 14 yumurtam toplanmıştı çok umutluydum sonrasında yalnızca 5.güne 2 adet embriyom kalmıştı ve onu dondurdular. Bende o kadar üzgündüm ki 12 adet kaybolunca ama gerçekten 1 yumurta yetiyor pozitif olmasına hiç üzülmeyin boş yere1 ekimde transfer oldum pozitifi gördüm ilk denememde kendinizi hiç üzmeyin eminim sonu güzel olacak
Benimde ilk tedavimde 1 adet kalmıştı. Tecrübesizlikten yeniden toplamayı düşünemedim aklınızı karıştırmak gıbı olmasın ama doktorunuz yeniden toplama işlemi düşünürse kabul edın ya da sorun. Maddı manevı zor süreç olduğu ıcın en azından maddı kaybınızı azaltır. Nacızane tavsiyem gene de siz ve doktorunuz daha iyisini bilirsinizŞu süreçte önerebileceğiniz birşeyler var mıdır peki? İki adet dönemi sonra transfer düşünülüyor. Bi buçuk ay gibi. Stresli bir yerde çalışıyorum birde. Önerilerinizi almak isterim
Benimde ilk tedavimde 1 adet kalmıştı. Tecrübesizlikten yeniden toplamayı düşünemedim aklınızı karıştırmak gıbı olmasın ama doktorunuz yeniden toplama işlemi düşünürse kabul edın ya da sorun. Maddı manevı zor süreç olduğu ıcın en azından maddı kaybınızı azaltır. Nacızane tavsiyem gene de siz ve doktorunuz daha iyisini bilirsinizinşallah tez vakitte güzel sonuçlar alırsınız.
Doğal transfer olun şansı artırıyormuş. Ama bi toplama daha yapılabilir negatif olursa..Kızlar merhaba. 14 yumurta toplandı. Sonuç olarak bir embriyo donduruluyor şuan. Yani içim bı tuhaf hani. Üzülmek istemiyorum ama içim buruldu böyle. İki adet sonra transfer planlandı. İstemsizce üzüldüm biraz. Sizlerle paylaşmak istedim. Benim gibi olanlar var mı aranızdan. Neler yaptınız olumlu sonuçlanması için transfer öncesinde. Biraz konuşalım istedim
selamlar, benden 26 adet yumurta toplandı 16tanesi döllendi. 12 tnesi 3.güne geldi. 5.günü beklediler ama yalnızca 2 tane kaldı. Hayal kırıklığınızı anlıyorum. Şöyle düşünün zaten sağlıklı olsalardı daha fazlası donma raddesine kadar gelirdi, veya o raddeye gelse bile rahminize tutunmayacaktı. İnşallah 1adet embriyonuz altın embriyodur.Kızlar merhaba. 14 yumurta toplandı. Sonuç olarak bir embriyo donduruluyor şuan. Yani içim bı tuhaf hani. Üzülmek istemiyorum ama içim buruldu böyle. İki adet sonra transfer planlandı. İstemsizce üzüldüm biraz. Sizlerle paylaşmak istedim. Benim gibi olanlar var mı aranızdan. Neler yaptınız olumlu sonuçlanması için transfer öncesinde. Biraz konuşalım istedim
Stres kontrolü bende de çok zor olmuştu . Sürecin başından sonuna hep kaygı içindeydimŞu süreçte önerebileceğiniz birşeyler var mıdır peki? İki adet dönemi sonra transfer düşünülüyor. Bi buçuk ay gibi. Stresli bir yerde çalışıyorum birde. Önerilerinizi almak isterim
İnşallahselamlar, benden 26 adet yumurta toplandı 16tanesi döllendi. 12 tnesi 3.güne geldi. 5.günü beklediler ama yalnızca 2 tane kaldı. Hayal kırıklığınızı anlıyorum. Şöyle düşünün zaten sağlıklı olsalardı daha fazlası donma raddesine kadar gelirdi, veya o raddeye gelse bile rahminize tutunmayacaktı. İnşallah 1adet embriyonuz altın embriyodur.
İnşallah iyi olur hepimizindeStres kontrolü bende de çok zor olmuştu . Sürecin başından sonuna hep kaygı içindeydimbenim de 2 adet sonrası planlanmıştı ama rahim kalınlaşmadı,önce ki reglden çatlamayan yumurta kist oldu derken tam 4 adet bekledik aslında ne kadar acele ettiysem hemen olsun dediysem hep bir şey çıktı olacak olanın önüne geçemiyoruz ki..Düşünmeyin,rahat olun desem de elinizde değil sizi çok iyi anlıyorum pozitif sonuç alacağınıza inanın umut etmekten hayal kurmaktan hiç vazgeçmeyin beslenme vs gibi öneride bulunamıyorum çünkü ne yazık ki ben hiçbir şeye dikkat edemedim sadece vitamin ve ilaçlarımı zammaında
Merhaba. Üzülmeyin lütfen belki de o tek embriyoyu kucağınıza alacaksınız hiç belli olmaz. Benim 14 adet 5.gün embriyom oluştu ilk 3 transfer negatif olunca. Tekrar yumurta toplatıp taze embriyolara genetik test yaptırdık. Geçen gün de ilk dondurulan 14 embriyodan kalan 11 embriyonun imha edilmesi için imza verdik. Demek istediğim çok embriyo da olsa olmayınca olmuyor. Ama olacaksa tek embriyo bile yeter.Kızlar merhaba. 14 yumurta toplandı. Sonuç olarak bir embriyo donduruluyor şuan. Yani içim bı tuhaf hani. Üzülmek istemiyorum ama içim buruldu böyle. İki adet sonra transfer planlandı. İstemsizce üzüldüm biraz. Sizlerle paylaşmak istedim. Benim gibi olanlar var mı aranızdan. Neler yaptınız olumlu sonuçlanması için transfer öncesinde. Biraz konuşalım istedim
Merhaba. Şaşırdım sizin duruma da, üzücü olmuş çok. Doğru diyorsunuz. Şimdi nasıl durumlar peki tekrar transfer yapıldı mı merak ettimMerhaba. Üzülmeyin lütfen belki de o tek embriyoyu kucağınıza alacaksınız hiç belli olmaz. Benim 14 adet 5.gün embriyom oluştu ilk 3 transfer negatif olunca. Tekrar yumurta toplatıp taze embriyolara genetik test yaptırdık. Geçen gün de ilk dondurulan 14 embriyodan kalan 11 embriyonun imha edilmesi için imza verdik. Demek istediğim çok embriyo da olsa olmayınca olmuyor. Ama olacaksa tek embriyo bile yeter.
Dört adet dönemi sonra naptınız başladınız mı tekrardan peki merak ettimİnşallah
1 Ekim’de transfer olabildim sonunda :) şimdi Salı günü dr randevum var kese için onu bekliyorum. Transfer olmayı planladığımız her ay bir aksilik çıktı 2 regl geçsin derken 4 oldu. Sonu güzel olsun da bekleriz dedik elimizden bir şey gelmiyor öyle bir şey ki karşımıza ne çıksa kabulleniyoruz çaremiz yokDört adet dönemi sonra naptınız başladınız mı tekrardan peki merak ettim
Çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.Aynen bizde o durumdayız sağlıcakla kolaylıkla olsun da diyoruz1 Ekim’de transfer olabildim sonunda :) şimdi Salı günü dr randevum var kese için onu bekliyorum. Transfer olmayı planladığımız her ay bir aksilik çıktı 2 regl geçsin derken 4 oldu. Sonu güzel olsun da bekleriz dedik elimizden bir şey gelmiyor öyle bir şey ki karşımıza ne çıksa kabulleniyoruz çaremiz yok
Testi geçen embriyolardan birini transfer ettik Temmuz ayında. Şuan 16 haftalık hamileyim :) darısı başınıza inşallah. Tek embriyonuz altın embriyonuzdur inşallahMerhaba. Şaşırdım sizin duruma da, üzücü olmuş çok. Doğru diyorsunuz. Şimdi nasıl durumlar peki tekrar transfer yapıldı mı merak ettim