ben fotoğraf çekimimi düğün günü yapacağım çünkü, çekime kuaför evden gelin alma ve dış çekim olarak karar verdşk fotoğrafçımla. amaaaaa mekan konusunda sıkıntılar var. Önerileriniz neler arkadaşlar? Çamlıca tepesi çok güzel olur aslında ama ben avrupa yakasında olacağım için trafik sorunumuz olabilir
Tatlım bu tarafta emirgan korusu var içindeköşkler falan da var gelmediysen hiç birara gel gez derim
emirganı biliyorum canım, son zamanlarda düğün çekimleri oralarda yapılıyor. yıldız parkı da aynı şekilde. fotoğraflarda sürekli emirganı görmekten sıkıldım sankiayrıca çekim için ücret alındığını duydum ?
Olabilir canım hiç araştırmadım ücret konusunu Ben çekimleri İzmir de yapacağım o yüzden, dha da vaktim var,,,
Son zamanda Emirga revaçta haklısın, benim de ilk aklıma gelen oydu Yeni Hacıosman korusu açıldı oraya bir bakabilirsin içinde yapay göl var
ben fotoğraf çekimimi düğün günü yapacağım çünkü, çekime kuaför evden gelin alma ve dış çekim olarak karar verdşk fotoğrafçımla. amaaaaa mekan konusunda sıkıntılar var. Önerileriniz neler arkadaşlar? Çamlıca tepesi çok güzel olur aslında ama ben avrupa yakasında olacağım için trafik sorunumuz olabilir
Bizim durum garip yani evli ve hamilelik icin hazirlik yapan bir cift olarak dugun yapiyoruz bu yil ama herkes garipsiyo dugun gunu cekim falan sacma olur sizin icin diyolar ama karar verdik yapicaz. Ben Emirgan korusundan vazgectim otel arastiriyorum simdi. Otel icindeki cekimler cok guzel oluyo sonra orayada yakin bir koru yada dis mekan super olabilir. Camlica tepesine bakayim ilk firsatta
kimseyi umursamamalısın bir daha geçmişe dönemiyoruz maalesef ama böyle bir şansınız varsa neden yapmayasınız ki :) sizin de mekan fikirlerinizi bekliyorum
Bende dış çekim istiyorum el çiçeğimi canlı çiçeklerden istediğim için düğün günü yapılmasını istiyorum ama bakalım çok yorulmayız inşallah
Tskler :)) Hersey netlestiginde o da netlesicek insallah cnm haber veririm tabi. Siz fotografci ayarladiniz mi kimle calisiyosunuz?
ayarladık biz, sedef erhan adında çok tatlı bir bayan :) umarım herşey iyi gider :44:
ayarladık biz, sedef erhan adında çok tatlı bir bayan :) umarım herşey iyi gider :44:
Hemen fiyat bilgisi alayim o zaman tskler canimBende bikac gorusme yaptim cogu fazla bilgi vermiyo hallederiz diyolar garip geldi
Bizim durum garip yani evli ve hamilelik icin hazirlik yapan bir cift olarak dugun yapiyoruz bu yil ama herkes garipsiyo dugun gunu cekim falan sacma olur sizin icin diyolar ama karar verdik yapicaz. Ben Emirgan korusundan vazgectim otel arastiriyorum simdi. Otel icindeki cekimler cok guzel oluyo sonra orayada yakin bir koru yada dis mekan super olabilir. Camlica tepesine bakayim ilk firsatta
Hemen fiyat bilgisi alayim o zaman tskler canimBende bikac gorusme yaptim cogu fazla bilgi vermiyo hallederiz diyolar garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?