- 3 Ocak 2018
- 16
- 5
- 1
- 40
- Konu Sahibi Hayalim4545
-
bu sarı kıvamlı akıntıyı çok duyuyorum hamile arkadaşlardan... belki hamilesinizdir bozmayın hiç moralinizi. bazen uğraştıkça olmayan şey aklınıza bile gelmeden pat geliveriyor. bence evren süpriz yapmayı çok seviyor33 yasındayım. 10 yasında kızım var. Evliliğimi sonlandırmak zorunda kalıp 2. Evliliğimi yaptım. 7 yıldır evliyim. 4. Yılımda hamile kaldım ve düşük yaptım. 7 aydır uğrasıyoruz. Bir türlü hamile kalamıyorum. Çaksir suyu keçiboynusu kürü kullandı eşim. Folik asit alıp sigarayı bıraktım. Her ay hamilelik belirtisi yasadım. Gögüs uclarım karardı sol kasığımda sertlesme aserme mide bulantısı.. ne varsa yasadım. Ancak bu ay gögğslerimde kararma ve asırı şişme olmadı sadece hassas.sadece ektradan sarı koyu kıvamlı akıntım var 1 haftadır. Adete 5 gün kala idrar testim negatifti. Afet günüm yarın akıntım sarı renkte devam ve hafif mide bulantısı var. Bu ay da umudu kesmek istemiyorum. Gecmez de şimdi bir kac gün
İnşallah gerçekten beklemek ne zormuş. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınbu sarı kıvamlı akıntıyı çok duyuyorum hamile arkadaşlardan... belki hamilesinizdir bozmayın hiç moralinizi. bazen uğraştıkça olmayan şey aklınıza bile gelmeden pat geliveriyor. bence evren süpriz yapmayı çok seviyor
İnşallah pozitiftir. Bana da hayırlı haberlerle gel inşallahhamin bende beklemedeyim o yüzden anlıyorum sizi ben negatifi görme pahasına olsada bugün test yapmaya kararverdim. tutamıyorum kendimi
ay inşallah sende ne olur güzel haberlerle gel.İnşallah pozitiftir. Bana da hayırlı haberlerle gel inşallahh
aminnn inşallah. bal damlıyor balYarın adet olmam gerekiyor yarın gelmezse 1 gün daha bekleyeceğim. Umarum bu ay bari olır. Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun
❤aminnn inşallah. bal damlıyor bal
Kötü düşünme adet gördükçe yumurtalıklar tazelenirmiş. İyi düşün sen daimaGeçen ay adetten iki hafta önce kahverengi leke olmuştu ve adet gününe kadar sürmüştü her belirtiyi hamileliğe yoruyorumcumartesi gideceğim inşallah çol önemli bir şey yoktur
Test yaptınız mıİnşallah gerçekten beklemek ne zormuş. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yaptım canım 2 çizgiyi gördüm. rabbim herkese nasib etsin. Bu ay yasadıklatım çok farklıydı. Kimse genel belirtilerin aumısını beklemesin hiç bişey hissetmeden çıktı benimkiTest yaptınız mı
Çok tesekkür ederim canım. Rabbim herkese nasip etsin tez zamanda insallahhCanım tebrik ederim sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?