• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 dknizi ayirabilir misiniz

miraycik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
79
27
48
merhabalar benim klavyemde i tusuna bastigimda ' cikiyor

ç ye bastigimda . cikiyor

ş ye bastigimda ; cikiyor

ü ye bastigimda ] cikiyor

ö ye bastigimda , cikiyor

. ya bastigimda / cikiyor

bugun oldu ne yapacagimi sasirdim yardimci olabilir misiniz ne yapabilirim

dünde benim h ve c harfim çalışmıyordu bilgiayarı kapadım açtım düzeldi şimdilik.

pc açp kapat olmuyorsa yeni bir tane al tek çare bu geldi bana yukarıdaki bayan da açıp kapatmış zaten sizde deneyin bir

Klavyenizin dili ingilizceye donmus olabilir.denetim masasi uzerin dil seceneklerine tiklayarak klavye dili turkce yaparsaniz duzelir.kisayol da vardi bunun icin ancak uzun suredir windows kullanmiyorum, aklima gelmedi.

Açıp kapattım ve şimdilik düzeldi hepinize teşekkürler ilgilendiğiniz için :)

Gerçekten de öyle oldu.
Biz Türkler çağ atlattık zaten olaya ;
1- Üstüne vur.
2- Aç-kapat :)

Açıp kapattım ve şimdilik düzeldi hepinize teşekkürler ilgilendiğiniz için :)
Açıp kapatmana gerek yok canım. Alt a basılı tutup shift'e basarsan sorun çözülür. Sorunun sebebi ise klavyenin İngilizce'ye dönüşmesi. Söylediğim kısayol tekrar Türkçe'ye çevirir.

Klavyeyi kvalide diye okudum ahahah allah allah neresine basınca ne cıkıyormuş falan dedim de yorumları okuyunca anladımm :) :D ah kk kv derdi bol olunca :D

Bilgisayari açıp kapatin :) genelde bu çözüyor. Yoksa etrafonizda bi bilgisayarci tanidiginiz varsa iki tusa basip isi çözüyor. Yanlis bir seye basinca oluyor genelde.

Back