• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 dk bakarmisiniz?

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
Arkadaşlar tuhaf gelicek belki bilmiyorum ama birine açılamazsam rahat edemicem. Ben tuhaf kokuları seviyorum tuhaf kokulardan kastim, benzin daksil çalışır ev süpürgesi kokusu uhu oje ahşap kokusu ıslak odun kokusu toz kokusu duş aldıktan sonra saç kurutma makinesinden o kapattikdan sonra çıkan koku bunun gibi bir çok tuhaf kokuyu seviyorum neyim ben bilmiyorum bazen o kadar sevdiğimi düşünüyorum ki ağzım bile sulaniyor tıpkı limon dendigin de bir insana ağzının sulanması gibi arkadaşlar bir tek benmiyim :( .

Benim bu olcude degil ama saydiklarinizin bir cogunun kokusunu ben de seviyorum.
Ozellikle benzin,oje kokusu :)

Bi test yaptırın.. acaba vücutta bi şey eksik de ondan dolayı mı ağzınızın sulanması falan diye düşünüyorum..

Bunların bi çoğunu bende seviyorum ama toz ve kurutma makinesi falan değil yani :)

Ben de yağmurdan sonra toprak kokusu ağzımı sulandiriyordu. Bir ara beyaz banyo sabunu da öyleydi.kucukken yağmurda ıslanmış taş isiriyordum. Büyüyünce o beyaz sabunu yedim birkaç defa sonra annem banyo sabununu sakladı. Bazı vitamin mineral vs eksikliği diye biliyorum ben. Hamilelerde toprak ve pekmez karıştırıp yiyenler oluyormuş. Sizinki de bir şey eksikliği olabilir. Kokular vücudumuzda değişik etkiler oluşturuyor bence normal. Benim bir sınıf arkadaşım afedersiniz pırt kokusuna bayiliyordu, öyle diyordu yani bize :D

Benim bu olcude degil ama saydiklarinizin bir cogunun kokusunu ben de seviyorum.
Ozellikle benzin,oje kokusu :)
Ben artık sinir olmaya başladım neden bunları yapıyorum diye ailem de tek tuhaf olan kişi benim diye düşünüyorum ve düşündükçe de deli oluyorum :110:

Bi test yaptırın.. acaba vücutta bi şey eksik de ondan dolayı mı ağzınızın sulanması falan diye düşünüyorum..

Bunların bi çoğunu bende seviyorum ama toz ve kurutma makinesi falan değil yani :)
Yani sağlık ilgili olabilir diyorsunuz ? Ben psikolojik sanıyordum

Ben de yağmurdan sonra toprak kokusu ağzımı sulandiriyordu. Bir ara beyaz banyo sabunu da öyleydi.kucukken yağmurda ıslanmış taş isiriyordum. Büyüyünce o beyaz sabunu yedim birkaç defa sonra annem banyo sabununu sakladı. Bazı vitamin mineral vs eksikliği diye biliyorum ben. Hamilelerde toprak ve pekmez karıştırıp yiyenler oluyormuş. Sizinki de bir şey eksikliği olabilir. Kokular vücudumuzda değişik etkiler oluşturuyor bence normal. Benim bir sınıf arkadaşım afedersiniz pırt kokusuna bayiliyordu, öyle diyordu yani bize :KK70:
Evet o kokuları sevenler de var internetten baktım ben o kadar değil de anlattıklarımı seviyorum yani koklama ihtiyacı duyuyorum

yeni boyanmis ev,tiner ve vernik kokusunu severim bende boyle tuhaf sayilan ama aklima da gelmez yani durup dururken :KK49:

Brndr mazot kokusuna bayilirim toprak kokusuna,oje ve cif kokusuna hatta hizimi alayip cifin tadina bakmistim;)

yeni boyanmis ev,tiner ve vernik kokusunu severim bende boyle tuhaf sayilan ama aklima da gelmez yani durup dururken :KK49:
Ben tutuyorum diyelim aklıma geliyor ama tutuyorum süpürge en çok hoşuma gidiyor o da ev hanımıyim haliyle ev temizliği bitmiyor :(

Ben artık sinir olmaya başladım neden bunları yapıyorum diye ailem de tek tuhaf olan kişi benim diye düşünüyorum ve düşündükçe de deli oluyorum :110:
Yani sevilebilir bence ama agzim sulaniyor kismi bana biraz garip geldi:)
Vucuttaki eksik minerallarden olabilir arkadaslar da soylemis.
Arko kreminin salatlikli olaniydi galiba ben de onun tadina bakmistim:)

Ben tutuyorum diyelim aklıma geliyor ama tutuyorum süpürge en çok hoşuma gidiyor o da ev hanımıyim haliyle ev temizliği bitmiyor :KK43:
normal bence herkesin sevdigi birsey vardir mesela ben ütü kokusunuda severim boyle hafif yanik gibi burnuma geldi birde kuru temizlemecilerdeki buhar kokusu da var bende de varmis aslinda gariplik :eek:

E
Yani sevilebilir bence ama agzim sulaniyor kismi bana biraz garip geldi:)
Vucuttaki eksik minerallarden olabilir arkadaslar da soylemis.
Arko kreminin salatlikli olaniydi galiba ben de onun tadina bakmistim:)
EVet sanırım bir bakilmam lazım bana göre normal değilim ailem de bilse korkarlar belki

Back
X