• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 1 bucuk yas bebeklerıı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ASYAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
181
1
96
40
İstanbul
eveet benım 17 aylık bı oğlum var masaallah :nazar:dogdugundan berı iştahı yerınde sebze meyve hersey yedırıyorum ıtıraz etmez bu yuzden onu ıyı besledıgım ıcın ıcım rahat oluyo.aynı zamanda da cok hareketlıı.. hıc oturmaz ıstedıgını hareketlerıyle anlatıyo tek tek kelımalerı soylemeye basladı herseyı hemen ögrenmesıne bayılıyorumkaydirigubbakcemile3 sızın bebısler ne alemde CADIARZU

benim oğlumda 15 aylık,,yemesi fena değil canı isterse tek sorunumuz kabızlık onu bir türlü aşamadım denemediğim bişey kalmadı ama yinede kabız...benimkide çok hareketli bir dakika yerinde durmuyor,koltukların sehbanının tepesinde....gözümü ayıramıyorum üzerinden at ,al,anne,dede,mama,meme,top kelimelerini söylüyor...dayanamadığı şey müzik sesi ne türlü olursa olsun ona uygun dans ediyor müzik setininin başına geçip aç diyor..

benim bebişimde 18 aylık çok yaramaz hersey ilgisini çekiyo hergün cekmeceleri karıstırıyo örtüleri çekiştiriyo telefon kumanda tw, favoriisi elinden düşmüyo.ben ne yaparsam aynısını yapmaya calışıyo.arkadasın dediği gibi koltuk tepelerinde tw sehpasının üstünde çok dikkatli olmak lazım allah korusun..

bizde 15 aylık olduk.... yenı yenı yurumeye basladı.. bı dakıka oturmuyor.. al,ver,dede,anne,baba,mma,gaga,buuu favori kelımelrı..
kabızlık bızımde vazgecılmezım ya.. aglıyor bebem kakası geldıgı zaman.. korkudan yapmak istemıyor hala...
kanal degısmeye,telefona ve dergı-kitap lkarıstırmaya bayılıyor.. oyuncaktan cok renklı magazın dergılerı ılgısını cekıyor..

benimde oğlum 15 aylık oldu ve bi canavar.her saniye bi dolbı açıyo içinde ne var döküyo prizdeki fişlere asılıyo.bunlar normal sanırım ama benim size sorum şu sizinkiler yapmadan anlıyomu......benimkisi yapma dediğim halde gözümün içine bakarak bildiğini okuyo hiç korkusu yok.25 haftalık hamileğim bazen sinirden ağlayasım geliyor çok yoruyo beni.sizce ne zaman laftan sözden anlar bu sıpa....

benimde oğlum 15 aylık oldu ve bi canavar.her saniye bi dolbı açıyo içinde ne var döküyo prizdeki fişlere asılıyo.bunlar normal sanırım ama benim size sorum şu sizinkiler yapmadan anlıyomu......benimkisi yapma dediğim halde gözümün içine bakarak bildiğini okuyo hiç korkusu yok.25 haftalık hamileğim bazen sinirden ağlayasım geliyor çok yoruyo beni.sizce ne zaman laftan sözden anlar bu sıpa....

canım benim..benimikide hayırdan anlamıyo yapma demekten sesim kısılıyo bazen sinir geliyo..hayır dedikçe daha cok yapıyo.seninki gibi gözümün içine baka baaka.bide cok yaramaz heran bişeyler olacak die ödüm kopuyo tuvalete bile zor gidiyom valla-tatlicadiarzu-

Back