öncelikle kadın doğuma gidin ve daha sonrasında bir psikolaga bende vajınusmus tedavısı goruyorum 2 aydır parmak egzersızı yapıyorum haftaya bitiyor ıns ve cok yol kateddım 1 aylık bır surem kaldı size tavsıyem bdur
İnş. OTE="Visneli_Turtam, post: 38427616, member: 613447"]Canım kafanda Bitirmen lazım bence. Eşine Güvenmelisin ilk zamanlar bizde endişe ettik gerdek mevzusunu.
Ama Ne kadar sıkarsan kendini okadar uzaklaşır.
Serbest bırak Gevşe kötü bişi değil emin ol iyi Gelecek..[/QUOTE]
İns. Canim yaa
Ben size katılmıyorum vajinismusken hamile kalmayı başardım on günlük bebeğim var ve çok güzel bi ciftiz
Ayrica cinsellik sadece tam bi birlesmeyle olmuyor eşinizi hissedebilmek de cinselliktir
Vajinismus bi hastalık ama anne olmaya engel değildir
Ben size katılmıyorum vajinismusken hamile kalmayı başardım on günlük bebeğim var ve çok güzel bi ciftiz
Ayrica cinsellik sadece tam bi birlesmeyle olmuyor eşinizi hissedebilmek de cinselliktir
Vajinismus bi hastalık ama anne olmaya engel değildir
Nasil E="abc3, post: 38432073, member: 464768"]Ben size katılmıyorum vajinismusken hamile kalmayı başardım on günlük bebeğim var ve çok güzel bi ciftiz
Vajinismus bi hastalık ama anne olmaya engel değildir[/QUOTE]
Nasil hamile kalduniz ?