• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 buçuk sene ve hala vajinismus ...

boyaryshnya-7.jpg

orjinali buymus.

makovsky konstantin mi ne onun tablosuymus.
scarleti monte etmisler
Evet gordum arkadaslar da demis o zaman kesin Scarlett Johansson :KK66:

Ehehee filmin ismi inci küpeli kız mı ...bu tabloyu da araştırayım...:) saoğlun kızlar...
vajinismus konusunu batırdım azcık özür konu sahibi...

bende 6 7 ay vajiliydim sonunda kocamın canına tak ettı bebek isteği bende kendımı ona bıraktım elbette acıdı canım herkesın acımıştır ilk seferlerde. sadece bu can alıcı kadar kötü bişey degil evet kasıldım bacaklarımla ittim onu :)) ah ne kadar gircek ayy canım çok acıcak desemde oldu nıyayetinde:) sizinde olucakkkk sıkmayın kendinizi eşinize bırakın kendınızı.. yalana gerek yok evet acıyıcak canınız bi kaç seferlik böyle olucak:( ama sonra sizde alışıcaksınız veee artık acımıcak hatta kendınızde isticeksınız ilişki olsun:)amannnnnnnn kızlarrrrr korkmayınnnn sizin diğer kadınlardan ne ksiginiz varrr ben yaptıysam sizde yaparsınızzzz dayanın bi kaç seferlik sonraaaa gelsin bebişlerrrr

esine birak tavsiyesine katiliyorum.
hatta ben dur desem de durma de.
oncesinden baslayip girisle ayni anda da devam ederek klitorisini sen veya esin uyarsin ki, gevseyebil.

Bende isterdim evlenir evlenemez o şeyi yapip sonra da bi buçuk sene yani simdi çocuk düşünmeyi ama olmDi iste içki falan denedim olmadi ki belki hamile kalip doğum yapinca olur diye düşündüm arkadaşlar parmak egzersizi asla yapamam bilmiyorum ama artik Yoruldum bunu düşünmekten yaa

Ben ne yapıyım yardım edin kızlar artık bebiş istiyom eşimi mutlu etmek istiyom .

sadece eşinin mutluluğu söz konusu değil ki sevişmek iki kişilik bir eylemdir :) bebek için acele etme önce evliliğinin tadını çıkar vücudunu tanı eşini tanı.ayrıca her şey senin kafanda bitiyor önce bi aş bunu sonrasını halledersin pratiklerle.

ayrıca 1 buçuk sene ne ayol insan hiç mi çaba göstermez.adam sizi beklerken pas tutmuştur :D önce bi pası gitsin hahahaha :D

Bende isterdim evlenir evlenemez o şeyi yapip sonra da bi buçuk sene yani simdi çocuk düşünmeyi ama olmDi iste içki falan denedim olmadi ki belki hamile kalip doğum yapinca olur diye düşündüm arkadaşlar parmak egzersizi asla yapamam bilmiyorum ama artik Yoruldum bunu düşünmekten yaa
Niye yapamıyorsun, ben de yaptım neden bu kadar korkuyorsun? Hadi cinsel birleşme seni korkutabilir, ama bu egzersizlerde kullanacağın şey senin vücudunun parçası yani parmağın. Neden olmuyor biliyor musun vücuduna çok yabancısın ve hiç tanımaya çalışmıyorsun vücudunuo_O Korkularının üstüne gitmen gerek. Ben 3 ay yaşadım, yeneli 2 sene oldu. Parmak egzersizleriyle yendim. Bence bi an önce başla. Doktora gitsen sana aynı şeyi tavsiye edecek, özel kliniğe gitsen 5 bin tl isteyecekler. Evde kendi mahreminde kendi kendine başarmak varken o kadar parayı çöpe atma bence. İlk sayfada bir topik linki paylaşılmış gir oraya, tecrübeli arkadaşlardan yardım, istersen ben de edebilirim. Ama tamamen senin istemene bağlı bu hastalığı yenmen.

Denemeyi dusunuyom zaten bende nasul yapiyim nasl pozisyonda falan filan oralarda yardimci olursaniz sevinirim yorumlar için tskr ederim hepiniz çok tatlisiniz :)

Kızlar Kadın Vajinimusla Savaşıyor Siz Resimdeki Kadını Araştırıyorsunuz.. Özelden konuşun yahu. Bu insana ya yardım mesajı atın yada hiç yazmayın..

Denemeyi dusunuyom zaten bende nasul yapiyim nasl pozisyonda falan filan oralarda yardimci olursaniz sevinirim yorumlar için tskr ederim hepiniz çok tatlisiniz :)

Canım kafanda Bitirmen lazım bence. Eşine Güvenmelisin ilk zamanlar bizde endişe ettik gerdek mevzusunu.
Ama Ne kadar sıkarsan kendini okadar uzaklaşır.
Serbest bırak Gevşe kötü bişi değil emin ol iyi Gelecek..

Back