- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Scarlet Johnson
Scarlett Johansson gibi, ona benzettim.
(edit: bu kadar cevap ne zaman verildi)
Valliahi o canım. Filmden tam emin değilim ama scarlett johansson olduğuna kesin eminim. diğer arkadaşlar da söylemişler.
Evet gordum arkadaslar da demis o zaman kesin Scarlett Johansson
Evet o ama yüzünü başka bir vücuda monte etmişler senin avatarda.
Evet gordum arkadaslar da demis o zaman kesin Scarlett Johansson
orjinali buymus.
makovsky konstantin mi ne onun tablosuymus.
scarleti monte etmisler
Ehehee filmin ismi inci küpeli kız mı ...bu tabloyu da araştırayım...:) saoğlun kızlar...
vajinismus konusunu batırdım azcık özür konu sahibi...
Ben ne yapıyım yardım edin kızlar artık bebiş istiyom eşimi mutlu etmek istiyom .
Niye yapamıyorsun, ben de yaptım neden bu kadar korkuyorsun? Hadi cinsel birleşme seni korkutabilir, ama bu egzersizlerde kullanacağın şey senin vücudunun parçası yani parmağın. Neden olmuyor biliyor musun vücuduna çok yabancısın ve hiç tanımaya çalışmıyorsun vücudunuBende isterdim evlenir evlenemez o şeyi yapip sonra da bi buçuk sene yani simdi çocuk düşünmeyi ama olmDi iste içki falan denedim olmadi ki belki hamile kalip doğum yapinca olur diye düşündüm arkadaşlar parmak egzersizi asla yapamam bilmiyorum ama artik Yoruldum bunu düşünmekten yaa
Denemeyi dusunuyom zaten bende nasul yapiyim nasl pozisyonda falan filan oralarda yardimci olursaniz sevinirim yorumlar için tskr ederim hepiniz çok tatlisiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?