- Konu Sahibi Tugraderya
-
Ne kullandınız lütfen bana yazarmısınızÇok teşekkür ederim sanırım geçti gbi bebeğin vücudundakiler geçti çok şükür ben ve büyük oglumda hafif bı kasinti var şuan ara ara tabi. Yeni lezyonlar çıkmıyor ama bidaha gitmedik kontrole geçmiştir insallah
Canım benim için yazarmısınkz benimde kız akrdeşimin bebeginde olmuş daha 3 aylık yüzündede çıkmış lütfen yazarmısınızBiz kurtulduk eğer iyileşmediyseniz losyonun ismini yazabilirim
Son gittiğimiz prof. Dr. Natur aren scab eks isimli bitkisel bir losyon yazdı onunla kurtulduk. bunu yazmışlarMerhaba lütfen banada ilacın adını yazar mısınız bizde çok zor durumdayız uyuz yüzünden
Son gittiğimiz prof. Dr. Natur aren scab eks isimli bitkisel bir losyon yazdı onunla kurtulduk. bunu yzmışlarMerhaba benim de bebegim suan 6 aylik yuz oldu cok agliyor en son ne kullandiniz acaba bebeginiz iyilesti mi
Cildiye doktoruna gidin ve o size bi karisim var onu isteyin o çok iyi geliyor eşimle bnde de vardı 8 ay çektik uyuzdan ne kadar çarşafları yıkayıp utulesekte geçmiyor taki cildiye doktoruna gidip o karışımı yazana kadar yoksa siz çok uğraşırsınız canım Allah rızası
Allah rızası için nasıl gecti 3 yaşında kızım ve beş aylık bebegim ve ben 3 aydır kullanmadığımız ilac kalmadı ne yaptıysam geçmiyor bir ara gecti kaşıntılar gitti ama tekrar başladı ne yapacağım bilmiyorum artık kac defa hastabeye gittik bebeğimin kafasında bile cıkmış cocuk saçlarını yoruyor artık cok caresizim bir yol gosterın doktorlar aynı kremi verip duruyor gecmıypr diyorum düzgun kullan diyorlar dinlemeden yolluyorlar ne yapıcam bilmiyorumCildiye doktoruna gidin ve o size bi karisim var onu isteyin o çok iyi geliyor eşimle bnde de vardı 8 ay çektik uyuzdan ne kadar çarşafları yıkayıp utulesekte geçmiyor taki cildiye doktoruna gidip o karışımı yazana kadar yoksa siz çok uğraşırsınız canım
Mesajınızı yeni gördüm biz ilk olarak metrin losyon sürdük 24 saat beklettik sonta dış aldık. Daha sonra beyaz su denen bir karışım losyon her gece sadece yara olan yerlere sürdük gündüz de locoderm merhem.bir hafta bunu uyguladık. Sonra da natur aren scabeks on gün her gece kullandık. Yalnız en önemli nokta temizlik herşey 90 derecede yıkayıp ütüleyeceksiniz evdeki herkes kullanacak halıları poşetlenecek on beş gün poşet delik olmayacak hava almayacak şekilde bağlayacaksınız koltukların üzerine çarşaf serilecek onlar da her gün 90 derecede yıkananacak yataklar her gün ütülenecek yerler süpürülüp sirkeli su ile silinecek iyileşene kadar kağıt havlu kullanılacak sabah duştan sonra nemlendirici kullanmanız gerekli bepantol sensiderm kullandık biz doktorumuzun önerisiyle bebeğe kendimiz herhangi bir nemlendirici kullanabilirsiniz ama mutlaka nemlendiriciyi bol kullanınCanım benim için yazarmısınkz benimde kız akrdeşimin bebeginde olmuş daha 3 aylık yüzündede çıkmış lütfen yazarmısınız
Sadece bu krem hakkında yorum yapmanız bir tesadüf mü?Geç gördüm kusura bakmayın. Kwellda ve metrin le geçmesi imkansız. Bebeklerin bağışıklık sistemi gelişmediği için uyuz çok yayılıyor onların vücudunda, kafa ve ayak tabanına yerleşiyor. Ben 5 ay mücadele ettim her gün ütü temizlik çamaşır kaynatma sonuç olarak bebeğimin vücudu çok kötü oldu. Son gittiğimiz prof. Dr. Natur aren scab eks isimli bitkisel bir losyon yazdı onunla kurtulduk. Sante plus scab forte değil karıştırmayın. Eczanenizden alacaksınız. Evde kaç kişisiniz herkes kullanacak
İlaç kullanıyorum kuruyorlar 3 4 gün sonra tekrar ediyorlar. En son 12 gün önce ilaç kullandım daha da bişey sürmedim iki gün önce kendiliğinden kurumaya başladılar(lavanta yağı sürüyorum etkisi olduğunu tam bilmiyorum) şimdi tekrar çıkıyorlar birde ayaklarında çıkmaya başlayınca birden vucütta çoğalıyor ama ayakta çıkmazsa vucütda da çıkmıyor nasıl iş an
İyi günler hanımefendi bitti mi uyuzunuzVallahi napicaz bende bilmiyorum bide bizde hepimiz uyuzuz 3 buçuk yaşında oğlum ve ben bide bebek biz kaşınmaktan mafvolduk benimde vücudum yara içinde kaşımaktan ama benimkiler böyle degil bak bizim bebeklerinkiler aynı demekki bebeklerde farklı oluyor uyuz en çok ayak tabanına yerlesirmis benimkinin ayak tabininda ufak ufak binkac tane var en çok sol bacak üstü şimdi baktim sırtında da var iki tane. Sizde çok dikkat edin temasla bulaşıyor kıyafetleri ayri yıka öyle bir illetki bulaşınca kurtulması zor. Ben çok araştırdım cildiye doktorlarının yazdığı bir karışım varmış o iyi geliyormuş ayın 13üne randevu aldım gidicem bakalım ne dicek eğer yazmazsa ben soylicem yazarmisinz diye inşallah atlatırız sen ne zman goturceksin doktora irtibatta kalalım konusalim
iyi günler losyonun ismini yazabilirmisinz ben ve 22 aylık oğlum 1aydır uyuzuz metrin ,scrab eks losyon ve rapivit isimli kükürtlü sabun kullanıyoruz doktor tavsiyesi ile ama hala geçmediBiz kurtulduk eğer iyileşmediyseniz losyonun ismini yazabilirim
Merhaba bende 3 aylık bebegimle aynı durumdayım tecrübenizi paylasırmısınız nasıl gectiiyi günler losyonun ismini yazabilirmisinz ben ve 22 aylık oğlum 1aydır uyuzuz metrin ,scrab eks losyon ve rapivit isimli kükürtlü sabun kullanıyoruz doktor tavsiyesi ile ama hala geçmedi
Umarım bu yazımı baya bi kişi görür fayda görür bende de oldu bu hastalık bebeğimde de var büyük ihtimalle bi kaç önce ablamlar atlatmışlar EGZAROLL diye bi ilaç var ardıç özlü ilaç firması yapıyor onun sayesinde iyi olmuşlar onlarında aynı 1 yaşında çocukları var onlarada ayrı losyon yollamışlar benimde ilacım kargoda kullanır fayda görürsem yazarım ama ablamlar görmüşler bebekler içinde coolroll ismi araştırın derim yorumları çok iyi ürünün şimdiden geçmiş olsun herkeseBen dediğiniz herşeyi yapıyorum ütüsüz asla bişey giydirmiyorum hergün ama hergün nevresimler değişiyo aklınıza ne gelirse günlük değişiyor yıkanıp ütüleniyor ilaçlara da uyuyorum eşim ve ben hepimiz aynı anda tedavi oluyoruz artık nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum 40ından beri uyuz şuan 3 aylık oldu ne zaman geçecek bu ben ne zaman yavrumu pürüzsüz görcem dayanamıyorum artık çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?