Çocuk Hastalıkları 1 buçuk aylık bebeğim uyuz oldu 😏😏

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba benim de bebegim suan 6 aylik yuz oldu cok agliyor en son ne kullandiniz acaba bebeginiz iyilesti mi

Ne kullandınız lütfen bana yazarmısınız

Allah rızası için nasıl gecti 3 yaşında kızım ve beş aylık bebegim ve ben 3 aydır kullanmadığımız ilac kalmadı ne yaptıysam geçmiyor bir ara gecti kaşıntılar gitti ama tekrar başladı ne yapacağım bilmiyorum artık kac defa hastabeye gittik bebeğimin kafasında bile cıkmış cocuk saçlarını yoruyor artık cok caresizim bir yol gosterın doktorlar aynı kremi verip duruyor gecmıypr diyorum düzgun kullan diyorlar dinlemeden yolluyorlar ne yapıcam bilmiyorum

Çay ağacı yağı iyi geliyor diye okumuştum. Doktorunuza sorup deneseniz, bebeklerde etkisini tam bilemiyorum.

Canım benim için yazarmısınkz benimde kız akrdeşimin bebeginde olmuş daha 3 aylık yüzündede çıkmış lütfen yazarmısınız
Mesajınızı yeni gördüm biz ilk olarak metrin losyon sürdük 24 saat beklettik sonta dış aldık. Daha sonra beyaz su denen bir karışım losyon her gece sadece yara olan yerlere sürdük gündüz de locoderm merhem.bir hafta bunu uyguladık. Sonra da natur aren scabeks on gün her gece kullandık. Yalnız en önemli nokta temizlik herşey 90 derecede yıkayıp ütüleyeceksiniz evdeki herkes kullanacak halıları poşetlenecek on beş gün poşet delik olmayacak hava almayacak şekilde bağlayacaksınız koltukların üzerine çarşaf serilecek onlar da her gün 90 derecede yıkananacak yataklar her gün ütülenecek yerler süpürülüp sirkeli su ile silinecek iyileşene kadar kağıt havlu kullanılacak sabah duştan sonra nemlendirici kullanmanız gerekli bepantol sensiderm kullandık biz doktorumuzun önerisiyle bebeğe kendimiz herhangi bir nemlendirici kullanabilirsiniz ama mutlaka nemlendiriciyi bol kullanın

Sadece bu krem hakkında yorum yapmanız bir tesadüf mü?
İnsanlar hastalıkla boğuşuyor. Böylesine bir konuda reklam yapıyor iseniz gerçekten büyük vicdansızlık.

Merhaba geçti mi acaba

İyi günler hanımefendi bitti mi uyuzunuz

Biz kurtulduk eğer iyileşmediyseniz losyonun ismini yazabilirim
iyi günler losyonun ismini yazabilirmisinz ben ve 22 aylık oğlum 1aydır uyuzuz metrin ,scrab eks losyon ve rapivit isimli kükürtlü sabun kullanıyoruz doktor tavsiyesi ile ama hala geçmedi

iyi günler losyonun ismini yazabilirmisinz ben ve 22 aylık oğlum 1aydır uyuzuz metrin ,scrab eks losyon ve rapivit isimli kükürtlü sabun kullanıyoruz doktor tavsiyesi ile ama hala geçmedi
Merhaba bende 3 aylık bebegimle aynı durumdayım tecrübenizi paylasırmısınız nasıl gecti

Umarım bu yazımı baya bi kişi görür fayda görür bende de oldu bu hastalık bebeğimde de var büyük ihtimalle bi kaç önce ablamlar atlatmışlar EGZAROLL diye bi ilaç var ardıç özlü ilaç firması yapıyor onun sayesinde iyi olmuşlar onlarında aynı 1 yaşında çocukları var onlarada ayrı losyon yollamışlar benimde ilacım kargoda kullanır fayda görürsem yazarım ama ablamlar görmüşler bebekler içinde coolroll ismi araştırın derim yorumları çok iyi ürünün şimdiden geçmiş olsun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…