Çocuk Hastalıkları 1 buçuk aylık bebeğim uyuz oldu 😏😏

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Geçmiş olsun ne durumdasınız iyileştiniz mi

Yerleşmişlerdir vücuda lavanta yagi e vet iyi gelir ama bence iyi bir dermatologa gitmeniz lazım doktorunuzun değiştirin ve kaynağı bulmak için düşünün belki bebeğe gelen bir şeyden geçiyor
Geçmiş olsun ne durumdasınız iyileştiniz mi

Geçmiş olsun. Geçen bir yerde okudum giysileri bir torbaya koyup iyice bağlayıp soğuk birde 3 gün duracakmis sonra yıkanıp ütülenmesi gerekiyormuş. Iki senedir uyuz salgınını duyuyorum. Allah tüm hastalara şifa versin

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Oğlumda da uyuz hastalığı çıktı geç fark edilen bir hastalık oldu. Ancak bizim sadece karnımız da ve ara ara sırtımızda çıkıyor. Eşim ve bende bir şey yok ama tedavi sürecindeyiz şuan. Yaşadığınız ili soracaktım size çünkü ben gittiğim doktordan çok memnunum. Çok ilgili ve detaycı bir doktor daha üç gün oldu tedaviye başlayalı umarım bu kadar çabamızın faydasını hepimiz tez vakitte görürüz inşallah. Ecmain

canım cok cok gecmıs olsun ıkı haftada atlatırsınız benım eşimde de olmustu bana ve bebegıme bulasmadı ortak havlu kullanmayın camasıtlarınızı gunluk değiştirin cok sıcak suda yıkanmayın camasırları 40 bıle yıkasan muhakkak ütü yap ve hepınzıın otrudugu koltuk bıle ayrı olsun kımse kımsenın koltugunda oturmasın koltuklara bıle carsaf ser otur carsafı gunluk yıka kıyafetı yıkamzdan 3 gun yasıyor temıslıge cok dıkkat et canım rabbım sıfa versın inşallah

Geçmiş olsun iyileştiniz mi? Biz de aynı şeyleri yaşadık bebeğim 3 aylık tı yakalandığımızda herşeyi denedim tüm ilaçları geçmedi direnç kazanmış. Son gittiğimiz Dr dirençli uyuz için geliştirilmiş bir losyon verdi onunla kurtulduk

Çok teşekkür ederim sanırım geçti gbi bebeğin vücudundakiler geçti çok şükür ben ve büyük oglumda hafif bı kasinti var şuan ara ara tabi. Yeni lezyonlar çıkmıyor ama bidaha gitmedik kontrole geçmiştir insallah

Allah razı olsun canım benim geçti galiba bebeğin vücudunda kiler. Bizde az bı kaşıntı kaldı eskisi kadar kasinmiyorum ben inşallah gecmistir

Mrb bende 5 aylik hamileyim kizlar hamileligimden beri uyuz oldum bana da bulaştı ilk fark ettigimden beri doktora gittim karışım kullandim 2 defa 3 günlük tedaviyi yaptim her seferinde bir iki gun sonra yine aynısı oldu. O aralarda sirkeyle felan cok yikandim keseler yaptım hatta sirke ve kekik kaynatıp yikandim surekli ama o kokular beni cok rahatsiz etti hem hamilelikten hemde artik psikolojik olarak cok yoruldum suan bile gece yarısı uyuyamıyorum kaşıntı dan

Bebeğim dogunca ona bulastirirsam diye cok korkuyorum mecbur temas halinde olucam icim rahat olsun istiyorum lütfen gecenler varsa bana da bi caresini yazsın yatip kalkip dua ederim büyük bir caresizlik bu

Bebeğim dogunca ona bulastirirsam diye cok korkuyorum mecbur temas halinde olucam icim rahat olsun istiyorum lütfen gecenler varsa bana da bi caresini yazsın yatip kalkip dua ederim büyük bir caresizlik bu
Geçmiş olsun biz geçirdik kurtulduk çok şükür metrin kwellda ve eczane karışımları azaltıyor ama uyuzu asla bitirmiyor zaman ve emek kaybı

Geçmiş olsun biz geçirdik kurtulduk çok şükür metrin kwellda ve eczane karışımları azaltıyor ama uyuzu asla bitirmiyor zaman ve emek kaybı
Ne kadar sürdü sizinki ben 5 aydir cekiyorum. Doguma kadar bitse cok iyi olur

Sizi üzmek istemem ama uyuz mutasyona uğramış metrin kwellda özel karışımlar işe yaramıyor son gittiğimiz prof dedi biz 5 ay çektik son gittiğimiz Dr bitkisel bir losyon yazdı on günde bitti bebeklerin bağışıklığı zayıf olduğu için bir on gün daha yaptık garanti oldu. Bitti. Metrin ve diğerleri ile 5 ay çektim tüm emeklerim boşa gitti

Metrin ve diğer karışımlar la yıllardır uyuzu atlatamayan insanlar var çok büyük bir çaresizlik hele bebekler hiç kaldıramıyor bu hastalığı bebekle birlikte 90 da yıka ütüle 5 ay işkence çektim her gün ağladım sonuç geçmedi. Eğer o doktora ulaşıp da bu losyonu kullanmasaydık bebeğimin halini düşünemiyorum bile isterseniz losyonun adını yazayım

Cok iyi olur valla büyük bir caresizligin içindeyim pazartesi icin tekrar randevu aldım. Hatta o doktoru hangi sehirde hangi hastanede onu bile yazsaniz bulmak isterim lutfen losyonu da ise yarayan ne varsa yazin size zahmet

Cok iyi olur valla büyük bir caresizligin içindeyim pazartesi icin tekrar randevu aldım. Hatta o doktoru hangi sehirde hangi hastanede onu bile yazsaniz bulmak isterim lutfen losyonu da ise yarayan ne varsa yazin size zahmet
Adana Çukurova Başkent Hastaneleri Prof. Dr. Murat Durdu. Biz onun sayesinde kurtulduk çok şükür. Öncesinde 2 prof. a daha gittik ama metrin özel karışım verdiler uyuz mutasyona uğramış onlarla bitmiyor. Bize verdiği losyon natur aren scab eks isimli bitkisel bir losyon. Sadece eczanelerde satılıyor internette satılan sante plus scab forte değil karıştırmayın. Kişi başı 2 ya da 3 kutu alın evdeki herkes kullanacak akşam tüm vücuda sürüp sabah duş alıyorsunuz çarşaf kıyafet havlu lif herşey 90 derecede yıkayıp ütülenecek. Bir kez giydiğiniz bir daha yıkayıp ütüleme den giymeyeceksiniz evdeki koltukların üzerine çarşaf serilecek onlar da her gün 90 derecede yıkayıp değiştirilecek. Kıyafet dolaplarındaki kıyafetlerini zi poşetleyin ağzını bağlayın on beş gün beklesin. Bebek için aldığınız herşeyi de poşetleyin yatak puset vb poşet delik olmayacak ve hava almayacak şekilde bağlanacak. Halıları rulo yapıp poşetleyin. Tüm evi çektirip Sirkelim ile silin. Yakın zamanda görüştüğünüz anneanne babaanne varsa doğumdan sonra yanınıza geleceklerse onlarda da olabilir dikkat edin bize bilmeden anneanne bulaştırdı

Losyonu kulak arkasından başlayarak ensr boyun tüm vücuda sürün 5 dk bekleyip giyinin. Evde çocuk varsa saçlı kafa derisine de sürülüyor çocukların. Sabah duştan sonra tüm vücuda nemlendirici sürün çok kuruyo vücut bize Dr bepantol sensiderm kullanın dedi ben ve bebek onu kullandık eşim ve kızım istedikleri nemlendirici yi kullandı. İnşallah kurtulursunuz. Üzülmeyin bu losyonu başkalarına da önerdim kullanan memnun olan teşekkür mesajları gönderen var. Yanlış anlamayın işinize karışmak istemem ama ben bebeğimle çok çektim bebeğin vücudu uyuz yüzünden çok kötü oldu. Her gün doktor doktor gezdik. Doğumdan sonra annem yardıma gelmişti o kapmış bize de bulaştı. Dr un söylediği çok büyük bir salgın var. Doğumdan sonra yanınıza birileri gelip sizin evde yatar oturur bebeği kucağına alırsa tekrar ka pa bilirsiniz. Bir buçuk ay hiç belirti vermiyormuş yeni b ulaştığında ama o kişi farkında bile olmadan bir buçuk ay boyunca herkese bulaştırıyormuş dikkatli olun aman

Allah razi olsun canim kesinlikle deniycem bu dediklerini cevremdekilere de yaptircam cunku hep birlikte kurtulmazsak anlami olmaz insallah ise yarar da bir an once kurtuluruz bu illetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…