- Konu Sahibi Tugraderya
-
Dokuntuler zamanla artıyor mu ne durumdaSorun şu ki ben ve eşim zaten kaşınmıyoruz bebeğimde lezyonlar var tabi kaşınıp kaşınmadığını bilemiyorum sadece döküntülerden anlamaya çalışıyoruz
İlaç kullanıyorum kuruyorlar 3 4 gün sonra tekrar ediyorlar. En son 12 gün önce ilaç kullandım daha da bişey sürmedim iki gün önce kendiliğinden kurumaya başladılar(lavanta yağı sürüyorum etkisi olduğunu tam bilmiyorum) şimdi tekrar çıkıyorlar birde ayaklarında çıkmaya başlayınca birden vucütta çoğalıyor ama ayakta çıkmazsa vucütda da çıkmıyor nasıl iş anlamadımDokuntuler zamanla artıyor mu ne durumda
Yerleşmişlerdir vücuda lavanta yagi e vet iyi gelir ama bence iyi bir dermatologa gitmeniz lazım doktorunuzun değiştirin ve kaynağı bulmak için düşünün belki bebeğe gelen bir şeyden geçiyorİlaç kullanıyorum kuruyorlar 3 4 gün sonra tekrar ediyorlar. En son 12 gün önce ilaç kullandım daha da bişey sürmedim iki gün önce kendiliğinden kurumaya başladılar(lavanta yağı sürüyorum etkisi olduğunu tam bilmiyorum) şimdi tekrar çıkıyorlar birde ayaklarında çıkmaya başlayınca birden vucütta çoğalıyor ama ayakta çıkmazsa vucütda da çıkmıyor nasıl iş anlamadım
Valla 4 5 tane doktora gittim özel devlet ne ararsan kimse bişey demiyor daha dün gittim geçmiyo diyorum ilaçlar bunlar yapcak bişey yok diyoYerleşmişlerdir vücuda lavanta yagi e vet iyi gelir ama bence iyi bir dermatologa gitmeniz lazım doktorunuzun değiştirin ve kaynağı bulmak için düşünün belki bebeğe gelen bir şeyden geçiyor
Aynen canım sosyete uyuzu diyorlar hayvanlara falan da dikkat et balkonunda kus yuvası falan da varsa onlardan da gelebilir kedi köpek kreş is yeri hastane oralardan gelmis olabilir uyuz böceği en az yarım saatlik temas sonrası bulaşıyor havludan çoraplar falan Allahim yardım etsin bilirim onu zor bizde olmuştuk kortizonlar kullandık kaşıntı icinValla 4 5 tane doktora gittim özel devlet ne ararsan kimse bişey demiyor daha dün gittim geçmiyo diyorum ilaçlar bunlar yapcak bişey yok diyo
Ah ah bebişime çok üzülüyorum ben zaten kaşınmıyorum yavrum ne halde kim bilir.. bilgilerin sağol teşekkür ederimAynen canım sosyete uyuzu diyorlar hayvanlara falan da dikkat et balkonunda kus yuvası falan da varsa onlardan da gelebilir kedi köpek kreş is yeri hastane oralardan gelmis olabilir uyuz böceği en az yarım saatlik temas sonrası bulaşıyor havludan çoraplar falan Allahim yardım etsin bilirim onu zor bizde olmuştuk kortizonlar kullandık kaşıntı icin
Eczaneler eski eczacilar bilhassa karışım yapıyorlar onu bir araştır canimAh ah bebişime çok üzülüyorum ben zaten kaşınmıyorum yavrum ne halde kim bilir.. bilgilerin sağol teşekkür ederim
Karışım var bende deEczaneler eski eczacilar bilhassa karışım yapıyorlar onu bir araştır canim
Yazarsanız sevinirim ilacı. Artık herşey olabilir zaten bebek bu ne kadar kaldırabilir bilmiyorum duanızıda istiyorumÇok geçmiş olsunben çok uğraştım gerçekten çok zor bir hastalık. Bana yazılan kremi bulup atarım size.
Buarada uzun süre ilaç sürünce de ilaç yan etki yapmıştı bende. Dikkat edin öyle olmasın.
Insallah Rabbim şifasını verir ilacın adını bilmiyorum eski eczacılar yapiyor bunu canim sor ama mutlaka bebegim için deYazarsanız sevinirim ilacı. Artık herşey olabilir zaten bebek bu ne kadar kaldırabilir bilmiyorum duanızıda istiyorum
Olur sorarım çok sağolInsallah Rabbim şifasını verir ilacın adını bilmiyorum eski eczacılar yapiyor bunu canim sor ama mutlaka bebegim için de
Bende çok girmiyorum buraya Instagram falan varsa ordanda yazisabiliriz istersen. Bende o karışım geçirir diye umut ediyordum ya fayda etmiyor mu ayın 13üne bebek icin randevu aldım ben gidicez bakalım. Dediğin gibi kweleda metrin falan kullandık biz hiçbir faydayasi yok daha beter oldu benim vücudum yara içinde kaşınmaktan şuan bile kaşınıyorum düşün artık acaba bebeklerde kaşınıyormu diye düşünüyorum sürekliBen ve eşimde yok gibi şuanlık ama korkuyorum bize geçerse çok daha zor olcak ama sürekli emiyo nasıl temas etmicez kiii. Kıyafetleri ayrı yıkıyorum zaten bu hafta gittik doktora bişey bilip konuştukları yok doktor geçmişte olabilir geçmemiştir olabilir diyo saçma sapan konuşuyo geçse çıkarım yeniden geçmemiş işte. Ben eczane karışımı kullandım hiç bi işe yaramadı bizde kwelada zaten yaramıyo Wilkinson pomat kullandık oda geçirmedi bilmiyorum ne geçirecek He birde doktor bi karışım daha verdi oda geçirmedi sadece vazelin ve kükürt karışımı. Ben buraya çok girmiyorum hatta sırf bu konu için kayıt oldum ama irtibatta kalalım
Ne ilacı acaba banada yazabilirsiniz çok sevinirimÇok geçmiş olsunben çok uğraştım gerçekten çok zor bir hastalık. Bana yazılan kremi bulup atarım size.
Buarada uzun süre ilaç sürünce de ilaç yan etki yapmıştı bende. Dikkat edin öyle olmasın.
Biz neredeyse 5 tane sabun bitirdik ama hiç fayda etmedi bize ya ben ve 3 yaşinda oglum var bı, gece gündüz her dakika kaşınıyoruz yara içinde bütün vücudumuz eşimde biraz geçti çok kasinmiyor ilaç falan kullandınız mı siz basja birşey falanMalesef bizde hastaneden kaptık önce eşim sonra bende başladı kaşıntı ve hala ara ara kaşınıyoruz.
Bize en iyi gelen şey kükürtlü sabunla banyo yapmak, losyonlar falan boşuna yani.
Sabunla tüm vücudu sabunlayıp bi 15 dk beklerseniz öyle baya etkili oluyor.
Benim ayak kenarlarımda ve bacaklarım da var 3 5 gerisi geçti çok şükür.
İnşallah tamamen kurtuluruz hepimiz çok iğrenç bir şey
Ben hamileyim diye hiç bir şey kullanamadım, bir sabun birde beyaz sirke ile yıkandım.Biz neredeyse 5 tane sabun bitirdik ama hiç fayda etmedi bize ya ben ve 3 yaşinda oglum var bı, gece gündüz her dakika kaşınıyoruz yara içinde bütün vücudumuz eşimde biraz geçti çok kasinmiyor ilaç falan kullandınız mı siz basja birşey falan
Geçmiş olsun ne durumdasınız iyileştiniz miyaa bu konuda en etkili olan krem veya yöntem nedir acaba bende de var suan ve cocuklarıma da gecer diye cok korkuyorum gerçekten kullanıp da kesin çözüm diyen var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?