- 24 Temmuz 2023
- 61
- 37
- 30
-
- Konu Sahibi truvalikiz
Gaz damlası alın rahatlar. Emziriyorsanız Yemeklerinizde kimyon atın.Herkese merhaba, bebeğimin yeni 40 ı çıktı çıkana kadar güzel uyurdu ama 2 gündür ne gündüz ne gece bize uyku yok, gün 1 günde sadede 7 saat uyumuş toplam bugünde hafif şekerleme yaptı yatırıyorum 1 dakika içinde yine uyanıyor ve uykuya direniyor altı temiz gazını çıkardı karnı tok yıkıyorum hep temiz temiz ama sebep nedir ne zaman düzelir ve ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Hiç bir sebeb yoktur canı öyle istiyordur. Bebeklere anlam vermek çok güç.karni tok altı temiz gazı yok ama aglayasi varHerkese merhaba, bebeğimin yeni 40 ı çıktı çıkana kadar güzel uyurdu ama 2 gündür ne gündüz ne gece bize uyku yok, gün 1 günde sadede 7 saat uyumuş toplam bugünde hafif şekerleme yaptı yatırıyorum 1 dakika içinde yine uyanıyor ve uykuya direniyor altı temiz gazını çıkardı karnı tok yıkıyorum hep temiz temiz ama sebep nedir ne zaman düzelir ve ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Kış bebegi idi 4 ay kucakda gezdirdim evin içinde oturdumu ağlıyordu . Sonra yere koydum hareketlendi döndü emekledi falan. Yani kucağı alismiyor gazı huzursuz ediyor bağırsakları yeni dunyaya alışıyor . Kendi de keşfetmeye çalışıyor . Normal yani. Normal bebek işte . Bütün gün yatıp uyuyan bebek görmedim ben daha . Kapatma düğmesi de yok patron bebekler onlar ne derse o . Dik bir şekilde omzunuzda uyuyorsa reflü olabilir. Reflü yastiklari var orda yatırın.Kucağımda gezerken ağlamıyor sanırım kucağa alıştı ama koltuğa yada yatağa koyunca ağlıyor hemen kucak istiyor bende tabiki mahrum bırakmıyorum ya babasının ya benim kucağımda omzumda uyuyor ve omzum çok ağrıyor artık buda sorun değil yatağa koyunca ağlıyor işte
Benim bebeğim de öyle oldu kırkı ciktktn sonra çocuğun içinden canavar çıktı sanki bu donemde gaz oluyor sabsimplex gaz damlası biogai damlayı kullanabilirsin iyi geliyor ayağını sıcak tut uzaktan saat yönünde masaj yaparak fön tut oda güzel oluyor malesef dört ay olana kadar çekiyorsunHerkese merhaba, bebeğimin yeni 40 ı çıktı çıkana kadar güzel uyurdu ama 2 gündür ne gündüz ne gece bize uyku yok, gün 1 günde sadede 7 saat uyumuş toplam bugünde hafif şekerleme yaptı yatırıyorum 1 dakika içinde yine uyanıyor ve uykuya direniyor altı temiz gazını çıkardı karnı tok yıkıyorum hep temiz temiz ama sebep nedir ne zaman düzelir ve ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Bebeğiniz erkekmiHerkese merhaba, bebeğimin yeni 40 ı çıktı çıkana kadar güzel uyurdu ama 2 gündür ne gündüz ne gece bize uyku yok, gün 1 günde sadede 7 saat uyumuş toplam bugünde hafif şekerleme yaptı yatırıyorum 1 dakika içinde yine uyanıyor ve uykuya direniyor altı temiz gazını çıkardı karnı tok yıkıyorum hep temiz temiz ama sebep nedir ne zaman düzelir ve ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Ben 29 gundur bu anlattıgınız sekıldeyım. En sonunda kolik dediler. Gaz damlalarında denemediğim kalmadı. İçmedğim çay kalmadı.6 haftalık oldu daha atak 8. Hafta oluyormuş bende acaba atak mı dedim ama değil gibi dün nefes alamadım eşim nöbetçiydi tektim tuvalete bile gidemedim