• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 buçuk ay hapis cezası almis

Ödül verselerdi bari ayıp olmuş 1,5 ay😡 ya bu islerin aciklamasi nedir bu hakimler niye boyle abuk subuk kararlar veriyorlar allah askina bi hukukcu varsa anlatsin da anlayayim ya. Soyleyebilecegim bir sey yok alkol uyusturucu her seyi kullaniyor demistiniz hatirliyorum. Insallah krize girip geberir.
Çok kötü oldum inaninki krize girdim o kararı duyunca

Hatirliyorum en kucuk kardesiniz daha 5 yasinda. Peki avukatinizla onlar icin konustunuz mu sosyal hizmetlere sikayet edip devlet korumasina aldirabiliyor musunuz?
Ben hiçbir şey yapamıyorum bunu dilekcemde belirtmiştim zaten bizimle husumetli olduğu için yalan söylüyor dediler ve çocuklar takibe alindi

Sana ve kardeşlerine üzüldüm. Annen nasıl kaldırıyor böyle bir pisliği neden boşanmıyor?

Ben hiçbir şey yapamıyorum bunu dilekcemde belirtmiştim zaten bizimle husumetli olduğu için yalan söylüyor dediler ve çocuklar takibe alindi
Yani bu takip isleri nasil oluyor bilmiyorum ama insallah hakkiyla yaparlar ve cocuklari alirlar. Ay bem cildiracak gibi oluyorum.

Sana ve kardeşlerine üzüldüm. Annen nasıl kaldırıyor böyle bir pisliği neden boşanmıyor?
Bosamaz migdesi kaldırıyor demekki.defalarca başka insanlarla hatta öz kuzeniyle aldattı annemi.ve bunu bile bile annem göz yumdu.gozum görmüyor kulağım duymuyor ya önemi yok dedi

Bosamaz migdesi kaldırıyor demekki.defalarca başka insanlarla hatta öz kuzeniyle aldattı annemi.ve bunu bile bile annem göz yumdu.gozum görmüyor kulağım duymuyor ya önemi yok dedi
Annen ozaman bağımlı yanı psikolojik hasta. Allah kardeşlerine biran önce hayır kapıları açsın kurtarsın onların elinden.

Back
X